• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları çok kötüyüm çünkü bebeğimin başı resmen yarıldıııı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
cok gecmış ols merak etme ınş bıseyı yoktur cocuklar sanıldığından daha gucludur aslında.............gozlemle sıksık................benım oğlumda cok duserdı kafa goz kan ıcınde kalırdı.......on ıkı dışı kırıldı sımdı dolgıu ..............rabbım hepsını korusun.............

dr.gittik kızlar iyi görünüyor dedi kusma oldumu diye sordu olmadı dedim hareketleri gayet iyi sevinçli yüzü gülüyor dedi şükür ALLAH IMA KIZLAR ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN....

çok geçmişolsun arkadaşım :teselli:
bebeğinizin ve sizin için en zor dönemler allah yardımcınız olsun :Saruboceq:
sanırım 48 saati atlatmışsınız endişelenmeyin ..
meleğiniz allah a emanet olsun ..

canım öncelikle çok geçmiş olsun...geçenlerde benim oğlumda bizim bazalı yataktan düştü gece yarısı o anda ağladı felan başka bişeyi yoktu ben gördüğümde yüzüstüydü...ancak sonrasında bir hafta sonra kafasının sağ tarafında şişlik farkettik bi tutarım ki şiş olan yer yumuşacık ve içine çöküyo tpkı sünger gibi hemen dr.a götürdük filmçekildi bişi yok sonra kanama olup olmadığına bakmak için tomogrofi çektiler ömrümden ömür gitti tabii çok korktum Allaha şükür bişey çıkmadı...diyeceğim o ki düştükten bir hafta sonra bile şişlik oluşabiliyormuş...ama çok şükür siz de de bişi çıkmamış Allahım korusun bütün yavrularımızı

Back