Çocuk Hastalıkları Çok kötüyüm çok:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Geçmöiş olsun canım allah şifa versin inşaallah kızın da en yakın zamanda iyileşr canım ayrıca kemik erimesi olmasın o kemik incelmesini ilk defa duyuyorum

çok sagolun kızlar şuan kızım annemde onlar doktora getırıyorlar ben buyuk kızımla ugrasıyorum onunda doktor ıslerı ve okulu var bugun yıne tahlil vermısler kızımla konustum tlf da tlf kapatınca çok agladım bakalım bugunku testın sonucları cuma gunu bellı olcak benım kafamı karıstıran tek şey ılk tahlıllerde kemık ıncelmesı var demıs doktor ama yıne tahlıl ıstemıs acaba baska bırseydenmı suphelenıyor bu hastaneye getırmeden once baska doktora danıstık tümördur dedı bıze sonra buraya getırdık bılmıyorum ıns kötu bırsey cıkmaz

Çok geçmiş olsun, lütfen siz de kendinizi çok harap etmemeye çalışın, güçlü olun ki kızınız da sizden o gücü alarak iyileşsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…