Çocuk Hastalıkları Çok kötüyüm çok:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dilegim

artık bambaşka biri
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
1.993
5
116
40
İstanbul
:gitme:merhaba arkadaşlar şuan güzel sözler duymaya öyle ihtiyacım varki kızımın uzun zamandır bacagında bır agrı vardı doktora goturduk testler falan bugun test sonuclarını aldık ve kemıklerınde incelme varmış yarın yine testler yapacaklar ne olur dua edın kemık ıncelmesı ne demek tedavısı varmı bılmıyorum sabahtan berı aglıyorum ne olur dua edın dayanamıyorum ben ona oda bana çok duskundur :gitme:

kemik incelmesi burdan bakabilirsinn...

canımm sende int den biraz araştırabilirsinnn..
çok çok geçmişş olsunnn Allah acil şifalar versinnn..

Allah acil sifalar versin canim, üzülme tedavisi vardir mutlaka . nasi bir hastalik oldugunu ben bilmiyorum malesef. insanin cocugunun hasta olmasi ne demek cok iyi biliyorum canim, allah sabirlar versin:Saruboceq:

Geçmiş olsun,İnşallah yanlış çıkmıştır,bazen testler yanlış çıkabiliyor..
Doğruysa bile üzülme her şeyin tedavisi var..

geçmiş olsun canım..eminim mühim bir şey değildir..şimdi herşeyin tedavisi var.
ağlama lütfen,sen soğukkanlılığını korumazsan kızın da huzursuzlanır..

saolun arkadaşlar ama elimde değil eşim perişan ben perişan yarın testlerden sonra bakalım inş daha kötu birşey yoktur ne olur dua edin yavrum iyileşsin:1no2:

canım hiç telaş etme..
benim kuzenimede kemiklerde eğrilme var dediler küçücük bebekti nerdeysee kaç ay ayklarına bişe taktılar çocuk böyle bacak korsersinde ayakları karnına değecek şekilde gece gündüz durdu..
sonra aylar sonra başka doktor baktıı..
aaa buna dedi ve attı korseyi.. hangi doktor baktıysa kesinlikle yanlış tedavi tanı demişti.. ve kız şimdi 10 yalşında hiçbişeyi yok..
sende bi doktorlar kısıtlı kalma burdan sonuçları al başka biyere daha göster araştır bulundugun şehirde iyi bi doktora göster...

merhaba canim,
ben doktor degilim burda yazdiklarim simdi googleda yaptigim arastirmalarin sonucu okuduklarimdan.
aglamana gerektiricek bir durum olmamasi cok yuksek ihtimal.
osteopenia denilen bir durum varmis kadinlarda menapoz sonrasi gorulen ostreopozun bir on versiyonu gibi.
genelde kemik incelmesi olan cocuklara kalsiyum ve d vitamini takviyesi yapilmis , ve kemik ve kaslarini guclendirmek icin agirlik calismalari yaptirilmis yani ileriki yaslarda kemikleriyle ciddi bir sorun yasamamasi icin simdiden onlem almak icin.
sen gonlunu ferah tut , kotu dusunme bence.

dilegim, dualarini eksik etme sen ve esin ona en iyi sekilde bakacaksiniz ve herseyin bir caresi var. Dusun'ki allah sizi siniyor ve siz sabirla azimle bunun ustesinden geleceksiniz. Hersey insanlar icindir simdi birbirinize daha cok sevgi ve sefkat verme zamani. Menapoza girilmedigi muddetce kesinlikle tedavisi varmis tutki senin yavrucugununki daha kolay ve hizli bir tedaviyle iyilesmeye yol alacak.

Geçmiş olsun, Allah şifa versin.... ama kendinizi perişan etmeyin, güçlü olup kızınıza destek olun, Allah' a tevekkül edin, inşallah çok iyi olur....

canım öncelikle geçmiş olsun.ama içini ferah tut bence.sana şöyle söyleyim benim arkadasımın oğlunda 1 yaşındayken çıkmıştı kemik incelmesi ve doktor devid diye bir iğne var kalsiyum ve demir içeren ondan yaptı şimdi çok şükür turp gibi.ve sanırım bebeklerin % 50 sinde çıkan bir rahatsızlık.ağlayıp durma ağlamak ağlamak getirir Allah daha kötülerinden sakınsın.

çok geçmiş olmuş
eminim tedavisi vardır. daha ne olduğunu bilmeden yıpratmayın kendinizi bu kadar.

Başka bi hastanede tekrar yaptırın testleri ben daha geçen bi sürü tahlil verdim birbirinden farklı çıkan tahliller vardı..
Allahtan umudunuzu kesmeyin düzelebilcek bişeydir inşallah

Geçmiş olsun..Tek dr.a takılıp kalmayın..birkaç yere gidin..
En iyisi Baltalimanı kemik hastanesi..oarya bir muayene olun mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…