• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm bana yardım edin lütfen :(

Merhaba, ben 26 yaşında çalışan yaklaşık 4 ay önce boşanmış bir bayanım. Yaşadığım sıkıntılar beni çok yıprattı. Çok şükür ailem yanımda maddi bir sıkıntımız yok, sağlığım yerinde ama hayatta yaşadığım kırgınlıklar beni çok büyük bir ümitsizliğe itti:( son günlerde yataktan çıkmak istemiyorum, karanlıkta öylece yatıyorum. Kimseyle konuşmuyorum :( hareketlerim çok yavaş vücudumda her yer ağrıyor. Gelecekten hiç bir beklentim yok. Tek istediğim ölmek :( çok yoruldum bu hayattan. Sizce düzelebilir miyim ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaşadıkların o kadar normal ki.. yalnızca yanlışa sapmaman gerekiyor. unutmaki bu bir imtihan. ve bunuda aklından çıkarma çekilen sıkıntılar insanın karşına ya bu diyarda yada öbür diyarda mukafat olarak çıkacak. ve şunuda ekliyeyim ölüm senin için kurtuluş değil çok daha azap olacak. çektiğin sıkıntı bu dünyalık bi sıkıntı.. gelip gececek yeniden bir duzen kurup anne olacaksn. ama ahiretini yakarsan; öbür dünyada bu azaptan kurtulamayacaksın.. benim annem gibi :43:

Merhaba münevvergül,yazdıklarını okudum,sana bir önerim olacak,lütfen kendini bırakma ve bir dr a git,çok boş gelebilir bu söylediklerim ama önce iyice bir araştırma yap,ankarada psikoterapi enstitüsü diye arat,oradaki psikiyatrist ve psikologlar bu işi hakkıyla yapıyorlar sadece ilaçla değil,hem ilaç hem terapi gördüğünde dünyaya,insanlara bakışın değişecek,çünkü ben de yaşadım senin yaşadıklarına benzer duyguları,yap bunu kendin için...

ilaçlar uzun vadede etkisini gösterir,ve özellikle prozac hafiftir sadece kaygıyı azaltır. bu bir süreç tabi, umarım zamnla düzelmiştir

allah yardımcın olsun canım ya üzüldüm senin adına rabbim kolaylık versin inş tez zaman da atlatırsın bu durumu. herkesin var kendine göre derdi sıkıntısı pes etme kendini bırakma

arkadasim depresyon illeti beynin seninle oyun oynuyo beyninnin oyunlarina kanma hersey beyinde bitiyo ilac dedigin sen ilaca guvendigin icin iyi hissediyorsun bunu unutma kendine guvensen bu durumu atlatirsin sen yataktan cikmasanda kendini eve kapatsanda hep alasanda yasayacagin omru zehir ediyosun kendine

ilacını kendin bırakma sakın,lütfen ilacı bırak diye telkin verenlere aldırma.Çocuk oyuncağı değil,bir psikiyatriste git ve ilaçlarını o ayarlasın. Bu depresyon beyindeki hormonal dengesizliklerden ileri geliyor,çok iyi bilirim. Ama sonra geçiyor,düzelebilirsin,sabırlı ol.

Back