arkadaşlar şu iki gündür çok kötüyüm panik atak hastasıyım buraya da yeni üye oldum. ne yapacağımı bilmiyorum içimden çok kötü şeyler olacakmış gibi geliyo çok korkuyorum midem yanıyo korkudan böyle olan varmı lütfen cevap versin.....
yok canım herşeyim güzel Allaha şükür daha yeni evliyim mutluyum daha ne isterim ki ama panik hastasıyım işte her an kötü bişey olacakmış hissi var ya mafediyo beni elim titriyo ne yapacağımı bilemiyorum... ağlamak tek çarem oldu durmadan gözümde yaş geliyo korkuyorum sadece bu....
yok canım herşeyim güzel Allaha şükür daha yeni evliyim mutluyum daha ne isterim ki ama panik hastasıyım işte her an kötü bişey olacakmış hissi var ya mafediyo beni elim titriyo ne yapacağımı bilemiyorum... ağlamak tek çarem oldu durmadan gözümde yaş geliyo korkuyorum sadece bu....
arkadaşlar şu iki gündür çok kötüyüm panik atak hastasıyım buraya da yeni üye oldum. ne yapacağımı bilmiyorum içimden çok kötü şeyler olacakmış gibi geliyo çok korkuyorum midem yanıyo korkudan böyle olan varmı lütfen cevap versin.....
canım panik atağın tek tedavisi, sensin sakın kendini bırakma bide yeni evlisin bu dahada zor bi durum bence kendini dualarla rahatlatmaya çalışş .ve bi uğraş bul bu sana iyi gelir dikkatini dağıtır.bendede başlamıştı ama ben üstüne gttim gitmesem sokağa çıkamazdım bugün geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?