çok kötüyüm arkadaşlar.........

baykez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
68
1
36
Afyon
arkadaşlar şu iki gündür çok kötüyüm panik atak hastasıyım buraya da yeni üye oldum. ne yapacağımı bilmiyorum içimden çok kötü şeyler olacakmış gibi geliyo çok korkuyorum midem yanıyo korkudan böyle olan varmı lütfen cevap versin.....

cnm neden böyle düşünüyorsun. Rahat ol biraz . Sakinleş . Hayatında yolunda gitmeyen bir şey mi var...?

yok canım herşeyim güzel Allaha şükür daha yeni evliyim mutluyum daha ne isterim ki ama panik hastasıyım işte her an kötü bişey olacakmış hissi var ya mafediyo beni elim titriyo ne yapacağımı bilemiyorum... ağlamak tek çarem oldu durmadan gözümde yaş geliyo korkuyorum sadece bu....

canım korkma senin hayatında kötü şeyler olacaksa bizimkindede olur bak biz iyiyiz sende iyi ol çevrene bi bak herkes iyi sende iyi ol hem kötü bişey olsada ne olurki ölümlü dünya daha fazlası olamaz yani sen allaha sığın tedavini rabbimde ara o senin en güzel çıkış kapın olsun sakın korkma anneni babanı düşün kaç yaşındalar onlara yıllardır kötü bişey olmamışta sana niye olsun sakın korkma hemiii allaha emanet ol

herşey çok güzel olacak kendine bir ugraş bul ve ona yogunlaş sürekli aynı şeyleri yapmak ruhunu daraltabilirevdesin ve çok sıkıldın herşey üstüne geliyor hemen kenidini dışarı at biraz hava al.kısacası ruhun daraldıgında ve bu ataklar başladıgında birşeye yönel ve sakın aglama.

canım bazen banada oluyor ama hemen kendimi meşgul edecek işler buluyorum
eğer sürekli aklına kötü şeyler getirirsen sıkıntıdan kurtulamazsın
havalar düzeldi dışarı çık gez
kendine hobiler bul
mesela ben dikiş kursuna gidiyorum buda bana iyi geliyor sende böyle
seni oyalayacak işler bulabilirsin

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum sizlere inanki morel kaynağı oldunuz sağolun iyiki bu siteye bende üye olmuşum... inanın ki 1 gün iyiysem 2 gün kötü oluyorum korkularım başlıyo yine çalışıyorum ben ama atakalrım gece başlıyo maalesef uyuyamıyorum yani vücudum uykuda oluyo ama beynim daima uyanık Rabbim hepimizin dertlerine derman versin inş. çok sağolun....

tatlım rahat ol bende panik atak hastasıyım, belki yaşadığın sıkıntılar mevsim geçişlerinden olabilir, ben atlattım sayılır yani bu hastalıkla baş etmeyi öğrendim diyeyim sana ama bendede mevsim geçişlerinde bazı belirtiler tekrarlıyo senin hissettiklerin gibi. Seninde durumun bundan kaynaklanabilir sana önerim üstüne gitmeye çalış, başka uğraş bul mücadele et canım

hepimizde zaman zaman olur ama panik atak hastalıgına kesin döndü bir doktorla görüşün. çünki yalancı kalp krizine kadar giden bir tanıdıgım var.

Doktara gittim bana ilaç veri 2 hafta kullandım hamile laırsan bu ilacı bırakıcaksın dedi... şu anda düşünmüyorum ama ben bırakktım ilacı birden kestim ilaçla falan yapamazdım ben yanlışyaptım belki ama ilaçlada geçiyodu ki.... hayırlısı Rabbim sizlerede şifalar nasip etsin....

canım biliyorum bu duyguyu güneşli havada yürümek inan iyi geliyo birde arkadaşların varsa onlarla çık derim lütfen sıkma kendini ailenle falan görüşmeye çalış canım iyi gelir

inan gezmeye vakit bulamıyorum çalışıyorum ben pazar günü bile kayınvalidemgildeyim evdeiym yani... ailemde kimse bilmiyor zaten söyleyememde annemdede atak var.. kendim baş etmeye çalışıyorum bu hastalıkla eşim biliyo hastalığımı telkin veriyo ama anlayamıyo tabi....

canım panik atağın tek tedavisi, sensin sakın kendini bırakma bide yeni evlisin bu dahada zor bi durum bence kendini dualarla rahatlatmaya çalışş .ve bi uğraş bul bu sana iyi gelir dikkatini dağıtır.bendede başlamıştı ama ben üstüne gttim gitmesem sokağa çıkamazdım bugün geçmiş olsun

evet çok haklsın sters en büyük etken ayrıca kendini buna şartlandırma yeneceğine inana

70 defa ELEM NEŞRAH LEKE SADREK de.
surenin tamamını biliyorsa tamamını oku, daha önce bana da akşamları titreme geliyordu,
bu yolla yendim.

zaten dualarla biraz iyi hissediyorum kendimi... kendime kalırsam çok kötüyüm..dualar hepimizin şifa kaynağı zaten Rabbim günahlarımızı affetsin şifa versin inş.

panik ataktan ziyade anksiyeteye benziyor... sonuçta hepsi çok zor.......1 yıldır hiç yazmıyordum foruma ama nasip sanaymış......ilk önce bi psikologa git eğer sadece terapi ile halledemeyeceğini düşünürse seni pskiyatre yönlendirir ilaç + terapi şeklinde inan ki rahatlarsın...........

serin kanlı sakin düşünerek üzerine giderek gerekirse tedavi ile çözüme kavuşturmak gerek.allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…