• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm acilll kizlar

serseri sittin

Marşmallow
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
239
145
53
mersin
bugun öglen yere egildim kalkarken belim ciz etti dogrulamadim. su an ayaga güç bela kalkiyorum. canim cok yaniyor. agri kesici krem surdum fayda etmedi. sabah acile gitsem igne falan yaparlarmi. nasil gitcem onuda bilmiyorum. cok kotuyum. varmi acil bi onerisi olan agriyi gecirecek bisey

bende iki yil once yeri silerken aynen oyle olmustum belime bi agri girdi yere yapistim kalkinca dogrulunca sanci giriyodu belime ben acile gittigimde bana kas gevsetici ve agri kesici yazmisti doktor bi hafta boyunca onlari igne vurdurmustum 10 gun falan kalkmadim yataktan ama tuvalete giderke. bile sandalyeye tutunarak gidiyodum külodumu bile cekemiyodum annem hallediyodu valla cok pis bi durum doktor bana ikinci kere tekrarlarsa mr cekeriz demisti ikincisi olmadi ama

bende iki yil once yeri silerken aynen oyle olmustum belime bi agri girdi yere yapistim kalkinca dogrulunca sanci giriyodu belime ben acile gittigimde bana kas gevsetici ve agri kesici yazmisti doktor bi hafta boyunca onlari igne vurdurmustum 10 gun falan kalkmadim yataktan ama tuvalete giderke. bile sandalyeye tutunarak gidiyodum külodumu bile cekemiyodum annem hallediyodu valla cok pis bi durum doktor bana ikinci kere tekrarlarsa mr cekeriz demisti ikincisi olmadi ama[/Q evet cok kotu bir durum. meger belin dogrulmasi ne buyuk nimetmis

bugun öglen yere egildim kalkarken belim ciz etti dogrulamadim. su an ayaga güç bela kalkiyorum. canim cok yaniyor. agri kesici krem surdum fayda etmedi. sabah acile gitsem igne falan yaparlarmi. nasil gitcem onuda bilmiyorum. cok kotuyum. varmi acil bi onerisi olan agriyi gecirecek bisey
merhaba öncelikle geçmiş olsun bu şekilde eğilip kalkmalar sonucu genelde belde onurların arasına sinir sıkışmaları oluyor ve zaman içinde ağrı şiddetlenerek bel fıtığı oluşmasına sebep oluyor. İnşallah ağrınız sadece bir incinmeden ibarettir.
Geleyim size agrınızı kesecek doğrulamanıza hatta kendinizi daha enerjik hissetmenizi sağlayacak bir bant önerebilirim. Ben donuk omuz ve boyun fıtığı olan biriyim yıllardır boyun kol ve sırt ağrıları yaşıyorum. Fibromiyalji denen ne öldüren ne güldüren bir rahatsızlıgım var. Bir çok şey denedikten sonra bu bantlar sayesinde ağrısız bir gün geçirip sabahları dinç ve dinlenmiş uyanıyorum. Kendimden yola çıkarak sizede medikal bir ürün olan onemore painless night Glu saglık bantını öneririm. Ülkemizde satısı network marketing yöntemi ile yapılmakta. Ispanya da doktorlar tarafından ilaç olarak yazılıp satılmakta. Daha detaylı bilgi almak isteyenlere elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

sagolun kizlar. sabah acile gittim. igne yaptilar agrim azaldi sukur. fitik olabilir dedi. incinmede olabilirmis. pazartesi beyin cerrahina gidecegim. ne kotuymus bu agri

Back