- 18 Ocak 2018
- 2.782
- 7.248
- 158
- 33
- Konu Sahibi limonmandalina
-
Yargılamayın yargılamayın diyorsunuz da böyle.bir konuyu açıp ne dememizi bekliyorsunuz?
Tebrikler devam mı diyelim
Bu kisiyle sariliyosun el ele tutusuyosun falan...eee diger esas adamla ne yasiyosun ki. Bence duygularin zirveye cikiyo smdikiyle. Sevgilin olan adamla napiyosun ki mesela hala neden sevglisin yani. Gostermelik mi? Valla baskasina bu kadar atan kut kut bi kalp varken ben yanimda sūs maymunu gibi dolandirmam birini. Durust ol ve ayril. Hoslandigin cocuk da sevglisiyle ister ayriliiiir ister ayrilmaaaz. Kendine saygini yitirme bence. Sen sevgilini sevmiyosun. Kalbin atmiyo. Yasanmisliklar var ve belki ayrilinca kiymete binecek. Ama icin nasil rahat su an anlayamiyorum...
Bu kisiyle sariliyosun el ele tutusuyosun falan...eee diger esas adamla ne yasiyosun ki. Bence duygularin zirveye cikiyo smdikiyle. Sevgilin olan adamla napiyosun ki mesela hala neden sevglisin yani. Gostermelik mi? Valla baskasina bu kadar atan kut kut bi kalp varken ben yanimda sūs maymunu gibi dolandirmam birini. Durust ol ve ayril. Hoslandigin cocuk da sevglisiyle ister ayriliiiir ister ayrilmaaaz. Kendine saygini yitirme bence. Sen sevgilini sevmiyosun. Kalbin atmiyo. Yasanmisliklar var ve belki ayrilinca kiymete binecek. Ama icin nasil rahat su an anlayamiyorum...
Yanlız en sevdiğim insan modeli ha baş ağrıtmaz istediğin gibi takılırsın hatta sonunda yatağa da atarsın misss
Neden konu açtın?
Kimse senin medeni hayatına saygı duyup, sağ duyulu yorum yapmaz.
Biliyor olmalısın.
Uzaktan hoş durum değil, hisler diyorsun
Tatlı geliyor.
Açığa çıkana kadar, devam etme zirvede bırak bari
Yazma sınırı mı varGece gece cevap alamadıkça yazacak mısınız hayırdır :) neyse iyi akşamlar
Anlatıp, meşrulaştırmaya çalışıyorsun belki.İçimde tuttukça büyüyor sıkıyor birilerine anlatma ihtiyacı duyuyorum zor durumdayım gerçekten
Anlatıp, meşrulaştırmaya çalışıyorsun belki.
Anlatma bence.
Ne kadar kimse bilmezse, o kadar iyi senin akışın için
Her zaman daha iyisi vardır :)Bilmiyorum gerçekten. Benim bu kadar kafam karışmışken karşımdaki insanın normal hayata dönünce her şeyi yok sayışı beni sinirlendiriyor. Bir yandan da duyduğum vicdan azabı beni mahvediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?