Çok kötü şeyler yapıyorum tavsiyeye ihtiyacım var

Sevgilim diye hitap etme sebebim sizlerin kimden bahsettigimi anlamaniz yani aslinda eski sevgilim. Yoo ailemle yasiyorum ve reşit oldugum icin ailem eve giris cikis saatlerime mudahale etmiyor nerelerde takildigimi da biliyorlar

Buna sevindim,en azından nerede olduğunuzu biliyorlar.
Tabi herkesin hayat standartları ve aile yaşantıları farklı olduğu için bana garip geldi.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Haklı olduğun tek bir cümle var.
Bence de ikiniz de aşırı uyumlusunuz. Yazık sevgilim dediklerinize. Bu ergen kafayı kaldıramıyorum. Zaten bi tuhaf yaşantılar. Yasak aşkla gece kulüpleri, sonrasında evde takılmalar sokaklarda elleşmeler. Bir de sevgililerimizi aldatmaktan rahatsız değiliz ayrılmayacağız modu. Sizlerin insanlığını değerlendirmeye benim literatürüm yetmedi. Bir de bu anormalliğe destek beklercesine konu açmış. Aferin mi diyelim?

İçinde aldatma olmayan her duruma dünyanın en medeni insanıymışçasına yorum yapabilirim. Ama bu durumu kaldıramam. En yakın arkadaşımın sevgilimle beni aldatmasını yaşamış biri olarak söylüyorum: sizlerin iki dünyada iki yakası bir araya gelmez. Senin yerinde olsam dertleşmek yerine hayatımdaki herkesi terk eder, sıfırdan hiç tanınmadığım bir yerde düzgün bir yaşama başlardım. Çünkü buradan hiç hoş durmuyorsunuz.

Aldatma hikayelerinden olmak istemediğinizi söylerken? Aldatmadığınızı mı düşünüyorsunuz? Aldatmak o gecenin cinsellikle bitmesi değil sadece.

% 90 FAKE bir kadın bunları yaparken utanır çünkü

Aldatma hikayelerinden olmak istemediğinizi söylerken? Aldatmadığınızı mı düşünüyorsunuz? Aldatmak o gecenin cinsellikle bitmesi değil sadece.

Aldatmak tabii ama sonuçta bir erkeğin amacı gecenin cinsellikle bitmesi ya da en azından öpüşmektir. Ben en fazla duygusal olarak beni kullanmasına izin verdim, ben de ondan duygusal olarak faydalanmış oldum yani iki taraf da eşit olmuş oldu. Ve aldatmanın da boyutu iyice çirkinleşmemiş oldu.

Bence su katılmamış ölçüde çirkin

Zaten hoş bir yanı yok hiçbir şekilde durumun. İnsan yaşadıklarını birine anlatıp rahatlamak istiyor ben de o yüzden buraya geldim yapacak başka bir şeyim yoktu. Hatta eleştiriler beni kendime getirir de bir daha yapacağım varsa da yapmam, kafamdan iyice silinir diye düşündüm

Şimdi öyleydi de böyleydi de bunları bırakalım. Bu işten ekmek çıkmaz. Bahsi geçen herkesi, ama herkesi hayatınızdan çıkarmanız lazım. Ya da şöyle diyeyim, kendinizi onların hayatından tamamen çıkarmanız lazım. Söz konusu tavsiyeyse bakın yargılamadan tavsiye verilmiş bir mesaj. Ama kendinizi suçsuz olduğunuza ikna etmeye çalışıyorsanız belki “aldatan kadınlar kulübü” gibi bir şeye yazmanız daha faydalı olur.

İlişkisini bitirip sizinle başlasa size kör kütük aşık olsa dahi hiç korkmuyor mudunuz?
Bugün başkasını sizinle aldatan yarın da sizi başkasıyla aldatır.

İlişkisini bitirip sizinle başlasa size kör kütük aşık olsa dahi hiç korkmuyor mudunuz?
Bugün başkasını sizinle aldatan yarın da sizi başkasıyla aldatır.

Konu sahibi de mevcut sevgilisini aldattığı için aynı şekilde bir gün bunu da aldatır. Birbirlerini aldata aldata yuvarlanır giderler belki.

alda
aldatma hikayelerinden biri olmuşsun canım açık ve net seni kıllanıyor hevesi geçince sevgilisine döner.

Ayrılmışlar ya güya

Sonradan ayrıldı mı diye ara sayfaları okumadım ama sonuçta yenisiyle ayrılma kararı aldım demiş olsa da ayrılmamışken başlamış. Hatta sevgilisi de varken kaçamak flörtleşiyorlarmış bence, yoksa aradaki çekimi nasıl hissedecek insan. Bence ikisi de mevcut sevgilisinden ayrılsın birlikte olsun en güzeli. Tencere kapak işte.

Evet biraz dediginiz gibi aramizdaki cekimi hissetmemem mumkun degildi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…