- Konu Sahibi limonmandalina
-
Sevgilim diye hitap etme sebebim sizlerin kimden bahsettigimi anlamaniz yani aslinda eski sevgilim. Yoo ailemle yasiyorum ve reşit oldugum icin ailem eve giris cikis saatlerime mudahale etmiyor nerelerde takildigimi da biliyorlar
Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim. Benzer kafada hepsi baksana. Hicbir irtamda adamin sevgikisi yok. Ama her ortamda bu ve adam mevcut.
Haklı olduğun tek bir cümle var.Öncelikle sitede yeni değilim, bu hesabı bu konum için açtım. Ve lütfen yargılamayın içinde bulunduğum durumdan ben de çok rahatsızım kafam karmakarışık. 3 buçuk yıllık bir ilişkim vardı ve ben kafa karışıklıklarım sebebiyle bitirme kararı aldım fakat hala mesafeyi biraz koruyarak görüşmeye devam ediyoruz fakat ben son zamanlarda saçma sapan yasak bir ilişkinin içinde buldum kendimi. Sevgilimin arkadaşı. onun da sevgilisi var. Aramızda karşı koyulmayacak kadar güçlü bir çekim var, onun da bunu hissettiğini biliyordum. Ve kendisi malesef zaten sürekli sevgilisini aldatan biri. Sevgilimin de yanımızda olduğu arkadaş ortamında başladı her şey. Yani ona rağmen çekimi hissettik. Bir gün yine bir arkadaş ortamından sonra herkes gece evlere dağılırken, sevgilimle vedalaştık ayrı yerlere gideceğimiz için. Sonra 3 kişi ortak taksiye binecekken birden bir eğlence mekanına gitmeyi teklif etti biz de kabul ettik. Gece 4e kadar mekandaydık yanımızda bir kişi daha olduğu için oradayken herhangi bir şey olmadı ama evlere dönerken diğer kişi önce indi. Biz de sabaha kadar sokakta oturduk sımsıkı sarıldık, el ele tutuştuk, sohbet ettik. Bu bir süre sonra aynı senaryoyla 1 kez daha tekrarlandı. Hepsinde alkollüydü o yüzden hiç hislerinden emin olamadım. Sonraki günlerde de hep normal davrandı yine arkadaş ortamı olduğu için. Ve en son 3 gün önce yine aynı senaryoyla gizlice geceye başka mekanda devam ettik. Bu sefer 2 çifttik. Mekandayken saçlarımı okşadı, sarıldı, boynumu öptü. Hep duygusal gibi zaten hareketleri. Daha sonra mekandan çıktık eve dönmeden önce wc için diğer çift olarak yanımızda bulunan yakın arkadaşının evine gittik. Giderken beni kucağına aldı taşıdı. Evde sohbet ettik diğer 2si uyuyunca başka odaya geçtik. Öpmesine ve cinselliğe izin vermedim, Aldatma hikayelerinden biri olmak istemediğimi söyledim. Bana karşı boş olmadığını söyledi ama geleceğe dair bir şey düşünmediğini de ima etti. Çok romantik saatler geçirdik beraber. Sevgilimin arkadaşı olmasını gözüm görmüyor malesef, engel olamıyorum. Ne sevgilimle (aslında ayrıyız ama görüşüyoruz) ilişkimi sonlandırıyorum ne o sevgilisiyle ayrılmayı düşünüyor. Öpme ya da cinsellik için bir ısrarı olmadı. Sarıldık bol bol, yakınlaştık, sohbet ettik. O kadar iyi anlıyoruz ki birbirimizi, o kadar uyumluyuz ki. Ama alkol ve gece olmayınca sanki karşımda başka biri var. Bunu ona söylediğimde zaten seni etkileyen de bu değil mi dedi bana. Oysaki hiç olmazsa yaşadıklarımızın farkında olduğunu belirtmesi, yok saymaması yetecek bana. Ben gel benimle ol demem ki ona. Yaptığımız şey yanlış, günah biliyorum. O yüzden de ileri boyuta taşımadım zaten. Duygusal ve romantik olarak kalsın istedim. Kullanılma ihtimalinden de korudum kendimi. Ama onun ne hissettiğini anlayamıyorum. Bu arada zorunlu olarak şehir değiştiriyor bir kaç ay uzakta olacak. Yani bahsettiğim gece son görüşmemiz oldu. Niyeti ne sizce? Hep o yaklaştı bana. Ama sevgilisinden ayrılmayı düşünmüyor, cinsellik konusunda ısrarı yok, her şey çok romantik yan yanayken. Kafam karmakarışık nolur yargılayamayın. Sevgilime de umut verdiğimi düşünmeyin ben bana güvenmemesini bile söyledim ona. Ne düşünmeliyim ben de mi yok saymalıyım olanları?
İçinde aldatma olmayan her duruma dünyanın en medeni insanıymışçasına yorum yapabilirim. Ama bu durumu kaldıramam. En yakın arkadaşımın sevgilimle beni aldatmasını yaşamış biri olarak söylüyorum: sizlerin iki dünyada iki yakası bir araya gelmez. Senin yerinde olsam dertleşmek yerine hayatımdaki herkesi terk eder, sıfırdan hiç tanınmadığım bir yerde düzgün bir yaşama başlardım. Çünkü buradan hiç hoş durmuyorsunuz.Bu konuları açanları hiç üzülmüyor, böyle şeyleri bile isteye yaşıyor zannediyorsunuz bence. Ama insanın başına her şey gelebiliyor bir anda kendinizi çıkmazın içinde bulup hislerinize engel olamayabiliyorsunuz. Sadece biraz dertleşmek, anlaşılmak ve biraz tavsiye almak istiyor olamaz mıyız? Ben ister miydim sanki bunca yıllık sevgilime karşı hislerimin bitmesini, gidip arkadaşıyla bunları yaşamayı? Benim üzüntüm kendime yetiyor.
% 90 FAKE bir kadın bunları yaparken utanır çünküÖncelikle sitede yeni değilim, bu hesabı bu konum için açtım. Ve lütfen yargılamayın içinde bulunduğum durumdan ben de çok rahatsızım kafam karmakarışık. 3 buçuk yıllık bir ilişkim vardı ve ben kafa karışıklıklarım sebebiyle bitirme kararı aldım fakat hala mesafeyi biraz koruyarak görüşmeye devam ediyoruz fakat ben son zamanlarda saçma sapan yasak bir ilişkinin içinde buldum kendimi. Sevgilimin arkadaşı. onun da sevgilisi var. Aramızda karşı koyulmayacak kadar güçlü bir çekim var, onun da bunu hissettiğini biliyordum. Ve kendisi malesef zaten sürekli sevgilisini aldatan biri. Sevgilimin de yanımızda olduğu arkadaş ortamında başladı her şey. Yani ona rağmen çekimi hissettik. Bir gün yine bir arkadaş ortamından sonra herkes gece evlere dağılırken, sevgilimle vedalaştık ayrı yerlere gideceğimiz için. Sonra 3 kişi ortak taksiye binecekken birden bir eğlence mekanına gitmeyi teklif etti biz de kabul ettik. Gece 4e kadar mekandaydık yanımızda bir kişi daha olduğu için oradayken herhangi bir şey olmadı ama evlere dönerken diğer kişi önce indi. Biz de sabaha kadar sokakta oturduk sımsıkı sarıldık, el ele tutuştuk, sohbet ettik. Bu bir süre sonra aynı senaryoyla 1 kez daha tekrarlandı. Hepsinde alkollüydü o yüzden hiç hislerinden emin olamadım. Sonraki günlerde de hep normal davrandı yine arkadaş ortamı olduğu için. Ve en son 3 gün önce yine aynı senaryoyla gizlice geceye başka mekanda devam ettik. Bu sefer 2 çifttik. Mekandayken saçlarımı okşadı, sarıldı, boynumu öptü. Hep duygusal gibi zaten hareketleri. Daha sonra mekandan çıktık eve dönmeden önce wc için diğer çift olarak yanımızda bulunan yakın arkadaşının evine gittik. Giderken beni kucağına aldı taşıdı. Evde sohbet ettik diğer 2si uyuyunca başka odaya geçtik. Öpmesine ve cinselliğe izin vermedim, Aldatma hikayelerinden biri olmak istemediğimi söyledim. Bana karşı boş olmadığını söyledi ama geleceğe dair bir şey düşünmediğini de ima etti. Çok romantik saatler geçirdik beraber. Sevgilimin arkadaşı olmasını gözüm görmüyor malesef, engel olamıyorum. Ne sevgilimle (aslında ayrıyız ama görüşüyoruz) ilişkimi sonlandırıyorum ne o sevgilisiyle ayrılmayı düşünüyor. Öpme ya da cinsellik için bir ısrarı olmadı. Sarıldık bol bol, yakınlaştık, sohbet ettik. O kadar iyi anlıyoruz ki birbirimizi, o kadar uyumluyuz ki. Ama alkol ve gece olmayınca sanki karşımda başka biri var. Bunu ona söylediğimde zaten seni etkileyen de bu değil mi dedi bana. Oysaki hiç olmazsa yaşadıklarımızın farkında olduğunu belirtmesi, yok saymaması yetecek bana. Ben gel benimle ol demem ki ona. Yaptığımız şey yanlış, günah biliyorum. O yüzden de ileri boyuta taşımadım zaten. Duygusal ve romantik olarak kalsın istedim. Kullanılma ihtimalinden de korudum kendimi. Ama onun ne hissettiğini anlayamıyorum. Bu arada zorunlu olarak şehir değiştiriyor bir kaç ay uzakta olacak. Yani bahsettiğim gece son görüşmemiz oldu. Niyeti ne sizce? Hep o yaklaştı bana. Ama sevgilisinden ayrılmayı düşünmüyor, cinsellik konusunda ısrarı yok, her şey çok romantik yan yanayken. Kafam karmakarışık nolur yargılayamayın. Sevgilime de umut verdiğimi düşünmeyin ben bana güvenmemesini bile söyledim ona. Ne düşünmeliyim ben de mi yok saymalıyım olanları?
Aldatma hikayelerinden olmak istemediğinizi söylerken? Aldatmadığınızı mı düşünüyorsunuz? Aldatmak o gecenin cinsellikle bitmesi değil sadece.
Bence su katılmamış ölçüde çirkinAldatmak tabii ama sonuçta bir erkeğin amacı gecenin cinsellikle bitmesi ya da en azından öpüşmektir. Ben en fazla duygusal olarak beni kullanmasına izin verdim, ben de ondan duygusal olarak faydalanmış oldum yani iki taraf da eşit olmuş oldu. Ve aldatmanın da boyutu iyice çirkinleşmemiş oldu.
Zaten hoş bir yanı yok hiçbir şekilde durumun. İnsan yaşadıklarını birine anlatıp rahatlamak istiyor ben de o yüzden buraya geldim yapacak başka bir şeyim yoktu. Hatta eleştiriler beni kendime getirir de bir daha yapacağım varsa da yapmam, kafamdan iyice silinir diye düşündümİçinde aldatma olmayan her duruma dünyanın en medeni insanıymışçasına yorum yapabilirim. Ama bu durumu kaldıramam. En yakın arkadaşımın sevgilimle beni aldatmasını yaşamış biri olarak söylüyorum: sizlerin iki dünyada iki yakası bir araya gelmez. Senin yerinde olsam dertleşmek yerine hayatımdaki herkesi terk eder, sıfırdan hiç tanınmadığım bir yerde düzgün bir yaşama başlardım. Çünkü buradan hiç hoş durmuyorsunuz.
malesef değil% 90 FAKE bir kadın bunları yaparken utanır çünkü
Bence su katılmamış ölçüde çirkin
Şimdi öyleydi de böyleydi de bunları bırakalım. Bu işten ekmek çıkmaz. Bahsi geçen herkesi, ama herkesi hayatınızdan çıkarmanız lazım. Ya da şöyle diyeyim, kendinizi onların hayatından tamamen çıkarmanız lazım. Söz konusu tavsiyeyse bakın yargılamadan tavsiye verilmiş bir mesaj. Ama kendinizi suçsuz olduğunuza ikna etmeye çalışıyorsanız belki “aldatan kadınlar kulübü” gibi bir şeye yazmanız daha faydalı olur.Hiç olmazsa ben tüm bunları aldatmadan eski sevgilimle devam etmem ama o hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edebiliyor iğrençliğin de seviyeleri varmış ve o en iğrenç seviyedeymiş bunu görmüş oldum
İlişkisini bitirip sizinle başlasa size kör kütük aşık olsa dahi hiç korkmuyor mudunuz?
Bugün başkasını sizinle aldatan yarın da sizi başkasıyla aldatır.
Ayrılmışlar ya güyaKonu sahibi de mevcut sevgilisini aldattığı için aynı şekilde bir gün bunu da aldatır. Birbirlerini aldata aldata yuvarlanır giderler belki.
aldatma hikayelerinden biri olmuşsun canım açık ve net seni kıllanıyor hevesi geçince sevgilisine döner.Öncelikle sitede yeni değilim, bu hesabı bu konum için açtım. Ve lütfen yargılamayın içinde bulunduğum durumdan ben de çok rahatsızım kafam karmakarışık. 3 buçuk yıllık bir ilişkim vardı ve ben kafa karışıklıklarım sebebiyle bitirme kararı aldım fakat hala mesafeyi biraz koruyarak görüşmeye devam ediyoruz fakat ben son zamanlarda saçma sapan yasak bir ilişkinin içinde buldum kendimi. Sevgilimin arkadaşı. onun da sevgilisi var. Aramızda karşı koyulmayacak kadar güçlü bir çekim var, onun da bunu hissettiğini biliyordum. Ve kendisi malesef zaten sürekli sevgilisini aldatan biri. Sevgilimin de yanımızda olduğu arkadaş ortamında başladı her şey. Yani ona rağmen çekimi hissettik. Bir gün yine bir arkadaş ortamından sonra herkes gece evlere dağılırken, sevgilimle vedalaştık ayrı yerlere gideceğimiz için. Sonra 3 kişi ortak taksiye binecekken birden bir eğlence mekanına gitmeyi teklif etti biz de kabul ettik. Gece 4e kadar mekandaydık yanımızda bir kişi daha olduğu için oradayken herhangi bir şey olmadı ama evlere dönerken diğer kişi önce indi. Biz de sabaha kadar sokakta oturduk sımsıkı sarıldık, el ele tutuştuk, sohbet ettik. Bu bir süre sonra aynı senaryoyla 1 kez daha tekrarlandı. Hepsinde alkollüydü o yüzden hiç hislerinden emin olamadım. Sonraki günlerde de hep normal davrandı yine arkadaş ortamı olduğu için. Ve en son 3 gün önce yine aynı senaryoyla gizlice geceye başka mekanda devam ettik. Bu sefer 2 çifttik. Mekandayken saçlarımı okşadı, sarıldı, boynumu öptü. Hep duygusal gibi zaten hareketleri. Daha sonra mekandan çıktık eve dönmeden önce wc için diğer çift olarak yanımızda bulunan yakın arkadaşının evine gittik. Giderken beni kucağına aldı taşıdı. Evde sohbet ettik diğer 2si uyuyunca başka odaya geçtik. Öpmesine ve cinselliğe izin vermedim, Aldatma hikayelerinden biri olmak istemediğimi söyledim. Bana karşı boş olmadığını söyledi ama geleceğe dair bir şey düşünmediğini de ima etti. Çok romantik saatler geçirdik beraber. Sevgilimin arkadaşı olmasını gözüm görmüyor malesef, engel olamıyorum. Ne sevgilimle (aslında ayrıyız ama görüşüyoruz) ilişkimi sonlandırıyorum ne o sevgilisiyle ayrılmayı düşünüyor. Öpme ya da cinsellik için bir ısrarı olmadı. Sarıldık bol bol, yakınlaştık, sohbet ettik. O kadar iyi anlıyoruz ki birbirimizi, o kadar uyumluyuz ki. Ama alkol ve gece olmayınca sanki karşımda başka biri var. Bunu ona söylediğimde zaten seni etkileyen de bu değil mi dedi bana. Oysaki hiç olmazsa yaşadıklarımızın farkında olduğunu belirtmesi, yok saymaması yetecek bana. Ben gel benimle ol demem ki ona. Yaptığımız şey yanlış, günah biliyorum. O yüzden de ileri boyuta taşımadım zaten. Duygusal ve romantik olarak kalsın istedim. Kullanılma ihtimalinden de korudum kendimi. Ama onun ne hissettiğini anlayamıyorum. Bu arada zorunlu olarak şehir değiştiriyor bir kaç ay uzakta olacak. Yani bahsettiğim gece son görüşmemiz oldu. Niyeti ne sizce? Hep o yaklaştı bana. Ama sevgilisinden ayrılmayı düşünmüyor, cinsellik konusunda ısrarı yok, her şey çok romantik yan yanayken. Kafam karmakarışık nolur yargılayamayın. Sevgilime de umut verdiğimi düşünmeyin ben bana güvenmemesini bile söyledim ona. Ne düşünmeliyim ben de mi yok saymalıyım olanları?
Ayrılmışlar ya güya
Sonradan ayrıldı mı diye ara sayfaları okumadım ama sonuçta yenisiyle ayrılma kararı aldım demiş olsa da ayrılmamışken başlamış. Hatta sevgilisi de varken kaçamak flörtleşiyorlarmış bence, yoksa aradaki çekimi nasıl hissedecek insan. Bence ikisi de mevcut sevgilisinden ayrılsın birlikte olsun en güzeli. Tencere kapak işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?