Çok kötü şeyler yapıyorum tavsiyeye ihtiyacım var

Güvenmemesini söylüyorsunuz güzel ama ne diye Sevgilim diye hitap ediyorsunuz anlamadım. Açıklar mısınız ?
Ayrıyız fakat sevgili olmak nasıl bir şey !
Birde yurtta mı kalıyorsunuz yoksa kendinize ait eviniz mi var aileden uzak.
Yoksa söylediğiniz saatler gezme saatleriniz normal değil ,tabi bana göre.

Madem sevmiyorsun sevgilini(!) ayrıl o zaman arkadaşıyla bir şeyler yaşarken sevgilinin suçu ne ya . Bence bir an önce adamın sevgilisine de soyle yani nasıl biri olduğunu sen de bitir bir an önce tek amacı geçici ilişkiler seninle, sen bunu mu hakediyorsun

Kusura bakmayin ama beni kullanmasini isyemiyotum o yuzden opmesine cinsellige vs izin vermedim diyorsunuz. Ama karşı taraftaki kadinin sizin yuzununden kullanilmasina musaade ediyorsunuz.. adamin niyeti belli.. ilk birkac seferde öpmüyor vs oluşu bu onun ileride bunu yapmayacagini göstermez. Bilakis erkekler ilk birkaç seferde sabırlı davranirlar. Ve gerisinin ileride geleceğini bilirler.

Benim fikrim ise bir an önce bitirin 2 iliskinizi de. Eski sevgilinizle gorusmeniz
de hata çünkü belli sizden hala umutlaniyor ve siz de bile bile onunla gorusmeye devam ediyorsunuz. Kendinize sayginiz varsa 2'sinden de uzaklaşın.

Sevgilim diye hitap etme sebebim sizlerin kimden bahsettigimi anlamaniz yani aslinda eski sevgilim. Yoo ailemle yasiyorum ve reşit oldugum icin ailem eve giris cikis saatlerime mudahale etmiyor nerelerde takildigimi da biliyorlar

Canım kendini kullandırtma, alkolün etkisiyle yanaşıyor bence sana. Hem dünyada başka insan mı kalmadı ya? Hepsini çıkar hayatından ve yoluna bak mis gibi.

Kimseyi uzmeye hakkiniz yok. Aranizda madem muhteşem bir uyum var ve asiri romantizm kokuyorsunuz, o zaman takildiginiz erkekte sizde sevgililerinizden ayrilip, yolunuza devam edebilirsiniz.
Ama ikinizde bunu yapmiyorsaniz aranizdaki cekimin sebebi "cinsellik"tir.

bu neydi şimdi

İçki kötülüklerin anasıdır bacım. Çocuk içkisine meze niyetine bir ilişki aramış, bulmuş. Siz yinede ayrılın, istediğiniz gibi kullandırın kendinizi.

Allah ım böylesi arkadaşlardan korusun biriyle konuşurken bir arkadaşından bahsederdi ben bu çocuktan ayrıldım beni ekledi hiç tanımıyorum her halde terkettim ama haklıydın tekrar barışmak istiyor arkadaşıyla haber yollayacak çocuk bana asıldı ya engelledim hemen ex e de dedim ben hayatında asla olmayacağım ama dikkat et diye
Dünya da 5 mio adam var adamsızlıktan kurudum muda niyeti belli bir sevgilisi olan sevgilimin kankasıyla niyeti bozayım ya ne romantikliği

Cinsel Birliktelik olmadığınız için "kullanılma ihtimalinden kendinizi korudunuz" mu sanıyorsunuz?

Bence bal gibi sizi kullanıyor. Lütfen buna izin vermeyin. Kemal Sunal'ın filmi gibi gece hatırlıyor, gündüz unutuyor.

Gel zaman git zaman ortak arkadaşlarınızın yanında "getirin mazlumu" derse şaşırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…