Çok kötü dolandırıldık, avukat arıyoruz

Ya hiç aklımıza gelmedi ki, inanın düğünüme kadar gelen bi adam bu..
Teşekkürler.

savciliga basvurun.
kusura bakmayin, yurtdisinda avukat oldugum icin yardimci olamam ama savcilik gerekeni yapar.
kamu davasi acilir.
gecmis olsun.

Savcılığa başvurduk ama korkmuyor, biliyorum bişey çıkmıcağını diyormuş eşime pişkin pişkin. Teşekkür ederim

Hiç aklımıza gelmedi ki, dediğim gibi eşimle 10 yıl aynı takımda futbol oynamış beraber ekmek yemiş birisi, düğünüme kadar geldi hatta düğün sonrasında gece bizi eve bırakırlarken bile yanımızdaydı,düğüünde bisürü videomuzu falan çekmişti hep ondan aldık.. Bi an tereddüt bile etmedik yani ahh salak kafamız. Temkini bıraktık çok haklısınız. Şimdi telefondan ulaşabiliyoruz bitek ama yüzünü görebilmek ne mümkün yalan makinesi gibi asla bahaneleri bitmiyor

korkmamasi normal- Türk kanuna hakim degilim ama mesela almanyada "dolandiricilik" suc degil :/ yani tabiki suc olarak mahkemesi aciliyor ama zihinsel bir özürün yoksa genelde dava sürmüyor.
belkide kendinin dolandirildigini öne sürer- hile var ortada ama bakalim hileyi yapan kendimi (tabiki kendisi ama mahkemede kendinin dolandirildigini öne sundugu sürece fazla birsey cikmaz)
siz olayin pesini birakmayin ama fazla beklenti icinede girmeyin

İşyerine gidip patronuna rezil edin.
Bu nedir?
Nasıl bir pişkinliktir pes.
Geçmiş olsun.

Şimdi ortada ne araba var ne para. Arabayla alakalı bisürü evrak var ama icra müdürünün imzası falan olan

icra müdürünü arayıp sormadınız mı

nedir bu ihalenin akıbeti diye

adam basit dolandırıcı olabilir de diğerleri memur onların bu tarz işlere bulaşmaları daha ağırdır

ihale olmuş arabanın parasını süresi içerisinde tamamlamadığı için ihale düşmüş mü hiç mi böyle ihale yok, bir işlem yapmış da süreyi mi geçirmiş

sizin paralara para kazandırayım sonra alırım demiş de o arada kumarda mı yemiş

yani adam gelip senedi imzalarken nasıl bir bahane uydurdu

Konuyla alakalı değil ama icradan ev araba alınmaz bana göre.

Geçmiş olsun. Tanıdığım bir avukat yok ancak elden verdiğiniz paranın ispatı zor gibi. Verdiğiniz yerde güvenlik kamerası var miydi

Dolandıran kişi hangi adliyede?

Degil mi ya? Aglayanin mali gulene hayir getirmez derler. Ben de cok korkarim icrali mal almaya. Ev bakarken cok vardi oyle icradan dolayi ucuz olan evler. Cok da guzellerdi ama esim de ben de alamadik yani o evlerden birini.
Konu sahibi sizin durumunuza cok uzuldum. Ne yazik ki basimiza ne geliyorsa guvendiklerimizden geliyor

Ne geliyorsa arkadastan geliyor hep esime bunu diyorummmm saf.iste. bu devirde babana bile guvenmeyeceksin bu sitede bagzi avukat arkadaslar var onlar sizi guzelce bilgilendirsin cunku bizim basimizda kotu bisey geldi zag olsun yardimci oldular fikir olarak

Zihinsel özrü yoksa dava sürmüyor ne demek anlayamadım, garipmiş orda da:/
İşyerine gidip patronuna rezil edin.
Bu nedir?
Nasıl bir pişkinliktir pes.
Geçmiş olsun.
Patronu bile var mı, gerçekten çalışıyor mu artık hiçbişeyden emin değiliz ya her şey o kadar karışık ki. Ama araba evraklarını imzalattığı insanlar var orda, devlet mi oluyo bilmiyorum eşim icra dairesi diyor. Onlarla da gidip konuşıcaz tabi herkese anlatıcaz yaptıklarını.

İcra müdürüne nasıl ulaşalım ki? Aklımızda ama tabi. Bi icra dairesinde bisürü belge vermişler eşime imzalı mühürlü falan onlarla konuşucam diyo eşim.
Ne olduğunu anlatmıyor, istediği gibi gitmedi işler muhtemelen işin içinden çıkamadı bizi de oyalıyor. Babası bile benim oğlum şerefsiz öldürseniz gık demem diyor ya, babasına söylemiş elimden parayı aldılar ama kim olduğunu söyleyemem demiş babası polis bide ona rağmen söylememiş.
İnanın ne bahane uydurdu diye sormaktan bıktım artık eşime, sorularımıza cevap vermiyor adam, yapacam edecem halledecem diyor yeminler edip duruyor, parayı eft yaptım diye çocuk kandırır gibi ekran görüntüsü atıyor ama eft saati geçtikten sonra. Sonra ertesi sabah prayı göremeyince avukatlar geri çekmiş parayı diyor, arabalarınızın anahtarı geldi diyo sonra yalan olduğu ortaya çıkıyo yani bahane çok ama hala her telefonda her mesajda halledeceğini beklememizi söylüyor!

Geçmiş olsun. Tanıdığım bir avukat yok ancak elden verdiğiniz paranın ispatı zor gibi. Verdiğiniz yerde güvenlik kamerası var miydi

Hiç bilmiyorum sorayım

Ben çok araştırdım bir çok hocaya sordum günahı olmadığını öğrenince girdik işe zaten. Ayrıca birisinin malı değildi, batan bi fabrikanın sattığı arabalardı. Biz almasak başkası alacak zaten , satan kişiler satılsın bi an önce diye dua ediyor

hala her telefonda her mesajda halledeceğini beklememizi söylüyor!
Ay kınamıyorum allah muhafaza ama siz hakikaten safsınız. Adam dolandırdı diyorsunuz birde her telefonunda size halledeceğim diyor ve siz de hala ona inanıp bekliyorsunuz.

Ay kınamıyorum allah muhafaza ama siz hakikaten safsınız. Adam dolandırdı diyorsunuz birde her telefonunda size halledeceğim diyor ve siz de hala ona inanıp bekliyorsunuz.
Hanımefendı tabi ki inanmıyoruz, inanıyoruz mu dedim? Savcılığa falan başvurdul zaten senetler için avukat arıyoruz şuan

belkide zamaninda o kiside gülen tarafdi. allahin comagi yok- belki bir insanin ahi alindi ve evi icralik oldu.
ilahi adalet olabilir yani.
neyse--- bende icralik mal almiyorum. genelde negatif bir auralari oluyor.

Arkadasım ses kaydı kural olarak suctur ancak olayı baska turlu ispat etme imkanı yoksa delil olarak kabul edilir. Buna iliskin yargıtay kararşarı var. Hakim ses kayıtlarını dikkate alacaktır. Ses kayıtlarını muhafaza edin ve dosyaya sunun.

Dolandıran kişi hangi adliyede?

eşime sordum çalışmıyo bile büyük ihtimal diyo ulaşamıyoruz gerçek bilgilere bitürlü

Öyle maalesef kaç yıllık dostun bile olsa güvenmemek gerekiyormuş.
ssklı çalışmıyorsa şikayet edin...

Bilmiyoruz ki araştırıcaz.

İnanmıyoruz sürekli arıyoruz aynı şeyleri söylüyor, inanıyoruz demedim ben. Savcılığa başvurduk dolandırıcılık şikayetiyle. İmzaladığı senetler için de işlem başlatıcaz ama avukat arıyoruz.

evet öyleymiş az önce bi arkadaş mesaj attı yeni öğrendik, duruyor hepsi çok sağolun

Sizin icin demedim canim. Ben kendi fikrimi soyledim. Dinen uygun olup olmamasi da hic onemli degil. Almak istemem ben sahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…