Demek istediğim tam olarak buydu. Yani siz sadece onun lafına bakarak güvenmeniz, hemde bu kadar zor bir durumdayken olmamış.
İcradan araba almanıza değildi lafım. Sadece körü körüne bağlanmanızaydı.
Çok geçmiş olsun ,çok üzücü bir durum..
savciliga basvurun.
kusura bakmayin, yurtdisinda avukat oldugum icin yardimci olamam ama savcilik gerekeni yapar.
kamu davasi acilir.
gecmis olsun.
Adam kamu çalışanı değil,serbest avukatın yanında dosya kovalayan bir çalışan olarak anlıyorum .Bu tür dolandiriciliklari zaten genelde "yakın arkadaş veya bir tık uzak akraba " yapar !! Ona karşı basiretin bağlanacak ve temkini bırakacak kadar yakinin ama seni telefonda engelleyince ulasamayacagin kadar da uzak ilişki biçimi en temkinli olman gerekenlerdir.
Ya hiç aklımıza gelmedi ki, inanın düğünüme kadar gelen bi adam bu..
Teşekkürler.
Savcılığa başvurduk ama korkmuyor, biliyorum bişey çıkmıcağını diyormuş eşime pişkin pişkin. Teşekkür ederim
Hiç aklımıza gelmedi ki, dediğim gibi eşimle 10 yıl aynı takımda futbol oynamış beraber ekmek yemiş birisi, düğünüme kadar geldi hatta düğün sonrasında gece bizi eve bırakırlarken bile yanımızdaydı,düğüünde bisürü videomuzu falan çekmişti hep ondan aldık.. Bi an tereddüt bile etmedik yani ahh salak kafamız. Temkini bıraktık çok haklısınız. Şimdi telefondan ulaşabiliyoruz bitek ama yüzünü görebilmek ne mümkün yalan makinesi gibi asla bahaneleri bitmiyor
İşyerine gidip patronuna rezil edin.Ya hiç aklımıza gelmedi ki, inanın düğünüme kadar gelen bi adam bu..
Teşekkürler.
Savcılığa başvurduk ama korkmuyor, biliyorum bişey çıkmıcağını diyormuş eşime pişkin pişkin. Teşekkür ederim
Hiç aklımıza gelmedi ki, dediğim gibi eşimle 10 yıl aynı takımda futbol oynamış beraber ekmek yemiş birisi, düğünüme kadar geldi hatta düğün sonrasında gece bizi eve bırakırlarken bile yanımızdaydı,düğüünde bisürü videomuzu falan çekmişti hep ondan aldık.. Bi an tereddüt bile etmedik yani ahh salak kafamız. Temkini bıraktık çok haklısınız. Şimdi telefondan ulaşabiliyoruz bitek ama yüzünü görebilmek ne mümkün yalan makinesi gibi asla bahaneleri bitmiyor
Şimdi ortada ne araba var ne para. Arabayla alakalı bisürü evrak var ama icra müdürünün imzası falan olan
Dolandıran kişi hangi adliyede?Kızlar eşimin 15 yıllık çocukluk arkadaşı tarafından hiç beklemediğimiz şekilde çok kötü dolandırıldık 30bin liramız gitti. Zaten yeni evliydik bi ton borcumuz vardı, inanılmaz üzgün ve şoktayız. Çocuk icra katibi her şeyi o kadar güzel ayarlamış ki senet bile imzalattık ama üstüne mal varlığı yokmuş.. Her neyse detaylara inmeyim, Ankara'da güvenilir, çok para almıcak işinde iyi bi avukat önerebilir misiniz?
Degil mi ya? Aglayanin mali gulene hayir getirmez derler. Ben de cok korkarim icrali mal almaya. Ev bakarken cok vardi oyle icradan dolayi ucuz olan evler. Cok da guzellerdi ama esim de ben de alamadik yani o evlerden birini.Konuyla alakalı değil ama icradan ev araba alınmaz bana göre.
korkmamasi normal- Türk kanuna hakim degilim ama mesela almanyada "dolandiricilik" suc degil :/ yani tabiki suc olarak mahkemesi aciliyor ama zihinsel bir özürün yoksa genelde dava sürmüyor.
belkide kendinin dolandirildigini öne sürer- hile var ortada ama bakalim hileyi yapan kendimi (tabiki kendisi ama mahkemede kendinin dolandirildigini öne sundugu sürece fazla birsey cikmaz)
siz olayin pesini birakmayin ama fazla beklenti icinede girmeyin
Patronu bile var mı, gerçekten çalışıyor mu artık hiçbişeyden emin değiliz ya her şey o kadar karışık ki. Ama araba evraklarını imzalattığı insanlar var orda, devlet mi oluyo bilmiyorum eşim icra dairesi diyor. Onlarla da gidip konuşıcaz tabi herkese anlatıcaz yaptıklarını.İşyerine gidip patronuna rezil edin.
Bu nedir?
Nasıl bir pişkinliktir pes.
Geçmiş olsun.
icra müdürünü arayıp sormadınız mı
nedir bu ihalenin akıbeti diye
adam basit dolandırıcı olabilir de diğerleri memur onların bu tarz işlere bulaşmaları daha ağırdır
ihale olmuş arabanın parasını süresi içerisinde tamamlamadığı için ihale düşmüş mü hiç mi böyle ihale yok, bir işlem yapmış da süreyi mi geçirmiş
sizin paralara para kazandırayım sonra alırım demiş de o arada kumarda mı yemiş
yani adam gelip senedi imzalarken nasıl bir bahane uydurdu
Konuyla alakalı değil ama icradan ev araba alınmaz bana göre.
Geçmiş olsun. Tanıdığım bir avukat yok ancak elden verdiğiniz paranın ispatı zor gibi. Verdiğiniz yerde güvenlik kamerası var miydi
Degil mi ya? Aglayanin mali gulene hayir getirmez derler. Ben de cok korkarim icrali mal almaya. Ev bakarken cok vardi oyle icradan dolayi ucuz olan evler. Cok da guzellerdi ama esim de ben de alamadik yani o evlerden birini.
Konu sahibi sizin durumunuza cok uzuldum. Ne yazik ki basimiza ne geliyorsa guvendiklerimizden geliyor
ssklı çalışmıyorsa şikayet edin...bi avukatın yanında icra katibi olarak çalışıyor ssksı var mıdır bilemiyorum
Ay kınamıyorum allah muhafaza ama siz hakikaten safsınız. Adam dolandırdı diyorsunuz birde her telefonunda size halledeceğim diyor ve siz de hala ona inanıp bekliyorsunuz.hala her telefonda her mesajda halledeceğini beklememizi söylüyor!
Zihinsel özrü yoksa dava sürmüyor ne demek anlayamadım, garipmiş orda da:/
Kisaca: vermeseydin parani diyor kanun.
Basiretim baglandi- elden parayi verdim, adam beni dolandirdi -argümani mahkemede islemiyor yani.
zihinsel özürlüler özel "kanuni karuma" altinda oldugu icin mahkeme süreci farkli isliyor.
neyse bir tanidigim Audi A6 aracini elden satdi- senedi imzalayan kisi sahte kimlik kullandigi icin suanda araba yok ama parada yok tabiki. kaporayi aldi ama gerisi hava oldu.
neyse- savcilik kesinikle geregini yapar.
üzüldüm adiniza- hem maddi hemde manevi acidan zararlisiniz
Hanımefendı tabi ki inanmıyoruz, inanıyoruz mu dedim? Savcılığa falan başvurdul zaten senetler için avukat arıyoruz şuanAy kınamıyorum allah muhafaza ama siz hakikaten safsınız. Adam dolandırdı diyorsunuz birde her telefonunda size halledeceğim diyor ve siz de hala ona inanıp bekliyorsunuz.
Degil mi ya? Aglayanin mali gulene hayir getirmez derler. Ben de cok korkarim icrali mal almaya. Ev bakarken cok vardi oyle icradan dolayi ucuz olan evler. Cok da guzellerdi ama esim de ben de alamadik yani o evlerden birini.
Konu sahibi sizin durumunuza cok uzuldum. Ne yazik ki basimiza ne geliyorsa guvendiklerimizden geliyor
Arkadasım ses kaydı kural olarak suctur ancak olayı baska turlu ispat etme imkanı yoksa delil olarak kabul edilir. Buna iliskin yargıtay kararşarı var. Hakim ses kayıtlarını dikkate alacaktır. Ses kayıtlarını muhafaza edin ve dosyaya sunun.2 haftadır bütün telefon konuşmalarını kaydetti eşim zaten telefonda her şey belli ama ses kayıtlarını kanıt olarak kullanmak suçmuş?
Ne demek istediğinizi anlamadım ama uyanıklık yapmaya çalışmadık ki. İcradan herkes araba alıyor, bu kişide orda çalıştığı için kendisinin ayda 4 araba hakkı olduğunu vs anlattı bi şekilde ikna etti arkadaşları inandık. ve 15 senelik arkadaşı dolandırdığı 2 kişi de hala inanamıyoruz
Dolandıran kişi hangi adliyede?
Ne geliyorsa arkadastan geliyor hep esime bunu diyorummmm saf.iste. bu devirde babana bile guvenmeyeceksin bu sitede bagzi avukat arkadaslar var onlar sizi guzelce bilgilendirsin cunku bizim basimizda kotu bisey geldi zag olsun yardimci oldular fikir olarak
ssklı çalışmıyorsa şikayet edin...
Ay kınamıyorum allah muhafaza ama siz hakikaten safsınız. Adam dolandırdı diyorsunuz birde her telefonunda size halledeceğim diyor ve siz de hala ona inanıp bekliyorsunuz.
evet öyleymiş az önce bi arkadaş mesaj attı yeni öğrendik, duruyor hepsi çok sağolunArkadasım ses kaydı kural olarak suctur ancak olayı baska turlu ispat etme imkanı yoksa delil olarak kabul edilir. Buna iliskin yargıtay kararşarı var. Hakim ses kayıtlarını dikkate alacaktır. Ses kayıtlarını muhafaza edin ve dosyaya sunun.
Sizin icin demedim canim. Ben kendi fikrimi soyledim. Dinen uygun olup olmamasi da hic onemli degil. Almak istemem ben sahsen.Ben çok araştırdım bir çok hocaya sordum günahı olmadığını öğrenince girdik işe zaten. Ayrıca birisinin malı değildi, batan bi fabrikanın sattığı arabalardı. Biz almasak başkası alacak zaten , satan kişiler satılsın bi an önce diye dua ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?