- Konu Sahibi derinsular
cnm ya annelik işte nasıl üzülmüşsün,bende çıt sesine uyanırım,daha hiç uyuyakalma gibi bi olayım olmadı ama geçenlerde kızımla yatakta oynuyoruz kızım çok hareketli hiç durmaz yerinde bi anlık dalgınlık hala anlamıyorum nasıl oldu patt diye bi ses geldi yavrum yok yanımda,yere düştü ,bi çığlık atmışım inanki bütün apartman duydu,nasıl ağlıyorum anlatamam yavrum ağlıyo benden önce sakinleşti ama ben deli gibi resmen kalbim sıkıştı,eşim geldi heryerini kontrol etti,keyfi de yerindeydi,bişey yok diye beni sakinleştirmesi haftalarca sürdü,sabahlara kadar kabuslar gördüm,yavrum ya düşüyo ya beşiğinde yok olarak görüyodum,en az 1 hafta uyuyamadım,psikolojim bozuldu,herşeye dikkat eden ben nasıl olurdu yavrumu yanımdan düşürürm,kafayı yiyecektim ,eşim saolsun çok uğraştı beni normale döndürmek için,şimdi iyiyim ama hala aklımda o olay,kızım unuttu belki ama ben unutamıyorum,ya diyorum bişey olsaydı ,allah korudu kuzumu,pike toplanmış yere dümüş kızımda onun üstüne düşmüş elleriylede kafasını yüzünü korumuş,delirecektim,madem bişey olmadı o patt diye ses nerden geldi,offf allah ım aklıma geldi yine ,rabbim korusun yavrularımızı,şimdi önlemler alıyorum,beşiğinn etrafı minder dolu,üzülme canım bilerek yapmadınya hiç bişey olmamıştır,benim arkadaşım çocugu ağlayınca hiç kalkmıyodu yerinden bebekken neymiş ağlar ağlar susarmış böyle annelerede var,başka bi arkadaşımda mutfağa gider çocugu oturma odasında yürüteçte bırakır çocuk orda uyurdu,sen bilerek yapmadınki hiç bişey olmaz yavruna allah korur onları,hem belki seninkide uyuyakalmıştır yürüteçte:))) ama sen de benim gibi dikkatli ol artık