• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Çok kötü bişey oldu yardım!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

derinsular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
503
66
98
Bolu
o kadar uykusuzdum ki eşim giderken 9 aylık kızımı yürüteçte bırakmış ve bana demiş çocuk orda kalk diye ve ben tam 2 3 saat uyuyakaldım kızım tekbaşına naptı bilmiorum geldiiimde hala yürüteçteydi korkmuş görünüyordu tüm gün az yemesinden başka bi problem olmadı ama hala çok endişeliyim korkudan aklını falan kaybeder zarar görürmü yada bu onu nasıl etkiledi diye düşünmek biele istemiyorum onun ne kadar ağladığını inannılmaz vican azabı yaşıyorum ne yapabilrim ona yada kendime bişey olmuşmudur bu azabımı nasıl hafifleticem sabahtan beri ağlıyorum

o kadar uykusuzdum ki eşim giderken 9 aylık kızımı yürüteçte bırakmış ve bana demiş çocuk orda kalk diye ve ben tam 2 3 saat uyuyakaldım kızım tekbaşına naptı bilmiorum geldiiimde hala yürüteçteydi korkmuş görünüyordu tüm gün az yemesinden başka bi problem olmadı ama hala çok endişeliyim korkudan aklını falan kaybeder zarar görürmü yada bu onu nasıl etkiledi diye düşünmek biele istemiyorum onun ne kadar ağladığını inannılmaz vican azabı yaşıyorum ne yapabilrim ona yada kendime bişey olmuşmudur bu azabımı nasıl hafifleticem sabahtan beri ağlıyorum

Kamera şakası değil dimi bu....

nasıl yani ağladı da duymadın mı çocuğu ?
merak etme ya daha küçücük o, depresyona girecek değil ya, hatırlamaz bile
bence üzülme
yani bundan sonra daha dikkatli ol tabi :)

insanlık hali canım bilebile yapmadınya hiç insan bebeğini bile bile öyle bırakırmı aklına çok takıldıysa bi doktara götür bebğini

doğduğundan beri bir saniye yanından ayırmayan gözü gibi bakan ben onun tekbaşına ne kadar ağlayabileceğini düşündüğümde bile çıldıracak gibi oluyorum

görünürde fiziki olarak düşmemiş bişey olmamışp bi yerine ama psikolojik olarka düşünüorum onun ne kadar korktuğunu düşünüyorum kendimi nasıl affederim diye düşünüyoırum

gce mı oyle kaldı gunduz mu? ya sımdı 2 3 saat oyle ayakta cok yorulmustur tabı cocuk ama uzulme bır sey olmaz ınsallah

bir kaç gün hareketlerini gözlemle çok etkilenmiş olacağını sanmıyorum bir kaç gün içinde normale dönmezse götürürsün doktora bir daha yalnız bırakmamaya çalışırsın çünkü hatırlamayacak olsa da bilinçaltında farklı korkular gelişmesine sebep olabiliyor çocukların böyle şeyler..anne babalar çocuk her ağladığında yanında olamıyor bir kere böyle bişey oldu diye ciddi bir zarar gördüğünü hiç sanmıyorum rahatlamaya çalış.aklını falan yitirmez sadece korkmuştur ve bir kaç gün sana ihtiyacı olacak o kadar:)

insanlık hali ne var cnm bile bile yapcak halin yok herhalde uyuyakalmışsın işte annelik hata götürmez bir durum değildirki olabilir böyle şeyler..kendini affedemeyeceğin birşey olmamış merak etme..bebişinde oldukça küçük sadece seni göremediği için endişelenmiştir bu da geçici bir durum üzülme ..hatırlamaz bile..

bence üzülme

belki ilk defa anne istemeden olan bir şey ama çocukların bazı olayları hatırlamamaları hayatlarını etkilemediği anlamına gelmez şu an onların beyni çok açık ve 0-6 yaş arası yaşadıkları her şey hayatlarını etkiliyor. çocukların özgüvenleri 0-2 yaş arasında oluşuyor depresyona girecek değil ya sözü bana çok mantıksız geldi. Annelerin bu dönemde çok dikkatli olmaları gerekir diye düşünüyorum. siz de kendinizi çok üzmeyin bundan sonra daha çok dikkat edersiniz :)

bence üzülme

belki ilk defa anne istemeden olan bir şey ama çocukların bazı olayları hatırlamamaları hayatlarını etkilemediği anlamına gelmez şu an onların beyni çok açık ve 0-6 yaş arası yaşadıkları her şey hayatlarını etkiliyor. çocukların özgüvenleri 0-2 yaş arasında oluşuyor depresyona girecek değil ya sözü bana çok mantıksız geldi. Annelerin bu dönemde çok dikkatli olmaları gerekir diye düşünüyorum. siz de kendinizi çok üzmeyin bundan sonra daha çok dikkat edersiniz :)

1 2 saat durgundu sadece ama akşama doğru kendine geldi ya büyükler der ya hani ağlaya ağlaya çatlarçocuk bilmem ne diye ondan çok kokruyorum bişey olmamıştır değil mi Allahım nasıl unutucam ben bunu

çok mu yorgundunuz duymadınız olabilir canım başına kaza bela gelmemiş çok şükür tabi yürüteçler biraz tehlikeli benim oğlumda yürüteçteyken halıya takılıp düşmüştü korkmuştum belkide hiç ağlamadı evin içinde gezindi endişe etmeyin

bilmiyorum ben çöok yorgundum normal şartlarda uyuyakalmam imkansızdı çünkü ağlasa aslında şimdiye kadar gece uyurken falan hiç olmadı duymadığım acaba ağlamadı mı baya da sesi çıkıyor aslında ama belki salondan duymadım ya da ağlamadı ama normalde 10 dk yalnız durmaz ağlamamaış olması mümkün değil inşallah sadece korkmakla kalır aklına bişiy olurmu nolur diye kendimi yedim

canım bu yasadıgın olydan kızından cok sen etkilenmissin,uzme kendini cok daha kotu de olabilirdi sukur olmamıs
emin ol oyle catlayacak kadar aglasa duyardın,sonucta kapılar acık degil mi

canım benim üzülme olur öyle şeyler.belliki sende çok yorulmuşsun.benimde 13 aylık kızım var 1 dk durmuyor ordan oraya koşarken peşinde bende yoruluyorum ve uykusuz kalıyorum sonuçda bizlerde insanız robot değiliz.sen hiç üzme kendini bişey olmaz evini keşfetmiş senin afacan ama ağlamamıştır yoksa ağlasaydı eminim duyardın

Back