Merhaba arkadaşlar biz sevgilim le nisan ortalarında yakınlastik ama üzerimizde kıyafetler vardı ve o boşalmadim diyo ama benim adetim gecikti 2 hafta baş ağrım falanda var bugün doktora gittim ultrason da bişey yok dedi ve tarlusal yazdı ama ben çok korkuyorum hamileliyim dıye lütfen yardım edin.
Hayır yapmadım çünkü sonuçtan korkuyorum adetim çok geciktiHem olsaydi iki hafta sonunda muhakkak cikardi sen ewde test yaptnmi?
Yapmadım sonuçtan korkuyorum adetm 2 hafta geciktiHem olsaydi iki hafta sonunda muhakkak cikardi sen ewde test yaptnmi?
Eminim iç çamaşırım hatta pijamalarm bile vardıKiyafetle olduna emin deilsen kork bnce cnm sen
Suan adet oldum ama doktor olmam için ilaç yazmıştı tarlusal di sanırım adet oldum ama yine de supheleniyorm sizce hamilelik olsaydı ilaç yine etki edermiydi ben adet olurmu?Mye korkuysun ki hem ozaman. Bz bebis istyruz olmuo sen ic camasirnla kalakalrsan ck gulerm sen stres yaptn icinde olmuysndr adet bnce bole seyleri yapmamalisin bile ama soyledinin hc bi mantkli tarafi yok yani mumkun deil.
Kiz sen iyimsn zaten hamile olsaydn adet sokturucu düşürürdn hamile kalmakmi istynSuan adet oldum ama doktor olmam için ilaç yazmıştı tarlusal di sanırım adet oldum ama yine de supheleniyorm sizce hamilelik olsaydı ilaç yine etki edermiydi ben adet olurmu?
Ya hayır tabi ki ilk defa böyle bişey yaşıyorum ve her şeyden süpheleniyorm ya beni de anla ben hiç anlamam böyle seylerden ilk defa olduKiz sen iyimsn zaten hamile olsaydn adet sokturucu düşürürdn hamile kalmakmi istyn
K.bakmaa da tatlm yapmadan once dusuneydinYa hayır tabi ki ilk defa böyle bişey yaşıyorum ve her şeyden süpheleniyorm ya beni de anla ben hiç anlamam böyle seylerden ilk defa oldu