çok korkuyorum

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
3 gündürsol koltuk altı göğüs arası bir ağrım var geçer diye bekledim ağrı kesiciler kas gevşeticiler içtim banamısın demedi gece ağrıdan ağlıcaktım bugün sağ koltuk altı göğüs arasıda ağrımaya başladı fakat soldaki kadar değil adet dönemimde değil böyle bir durumla karşılaşan varmı daha önce geçmezse pazartesi doktora gidicem fakat korkuyorum

3 gündürsol koltuk altı göğüs arası bir ağrım var geçer diye bekledim ağrı kesiciler kas gevşeticiler içtim banamısın demedi gece ağrıdan ağlıcaktım bugün sağ koltuk altı göğüs arasıda ağrımaya başladı fakat soldaki kadar değil adet dönemimde değil böyle bir durumla karşılaşan varmı daha önce geçmezse pazartesi doktora gidicem fakat korkuyorum

Sekerim hukukumuz pek iyi olmasa da korkma endişelenme. bende bu belirtlerle doktora gittim. kist çıktı. gece ağlıyodum artık. ama korkulcak bişiy yoktur. geçiyor kendi kendine. ilaç bile vermiyorlar.

ağrı varsa korkmayın..
gögüs ve koltuk altı bezeleri olabilir agrı varsa ama kötü birşey değildir...
asıl ağrı yoksa korkun...

sen inanmışsın kötü birşey olacağına onun için korkuyorsun aklına kötü şeyler getirme sakin ol git bir dr bende geçen sene kolum memem ağrıyordu kolumu kaldıramıyordum ağlayarak gittim kanserim diye 1 yaşındaydı kızım korktum ama memografi ultrason falan çekildi birşey yok dedi ağır kaldırma dedi o kadar hatta ben inanmadım çok geçmi kaldım falan dedim hayır hiçbir şeyiniz yok diyrum demişti

Aklına hemen kötü şeyler getirme. Kist bile çıkmayabilir. Yel girmesi diye bir şey varmış, bende öğreneli çok olmadı. Belki o bile olabilir.. Üzme kendini boş yere. Git doktora için rahat etsin.

bende aynı şeyi iki kez yaşadım.. evinizde kedi veya köpek besliyormusunuz?

konu sahibi online değilmiş. neyse gelince okursun.. ben bu şekilde ağrıyı ilkinde ilkokula giderken yaşamıştım, doktora ilk gittiğimizde evinizde kedi mi var demişti.. benimde bir kedim vardı, ondan olmuş kist. ilaçla tedavi edildi ameliyata falan gerek kalmadı.. yıllar sonra liseye giderken bir kedim daha oldu bende yine aynı şekilde ağrı oldu o zaman gittiğimiz doktorda kedi ve köpeklerden uzak duracaksın demişti.. bazı bünyelerde kist oluşumuna neden oluyomuş.. o kedimide başkasına verdik maalesef, ve kistte ilaçla tedavi oldu yine.

geçmiş olsun sanada...

konu sahibi online değilmiş. Neyse gelince okursun.. Ben bu şekilde ağrıyı ilkinde ilkokula giderken yaşamıştım, doktora ilk gittiğimizde evinizde kedi mi var demişti.. Benimde bir kedim vardı, ondan olmuş kist. Ilaçla tedavi edildi ameliyata falan gerek kalmadı.. Yıllar sonra liseye giderken bir kedim daha oldu bende yine aynı şekilde ağrı oldu o zaman gittiğimiz doktorda kedi ve köpeklerden uzak duracaksın demişti.. Bazı bünyelerde kist oluşumuna neden oluyomuş.. O kedimide başkasına verdik maalesef, ve kistte ilaçla tedavi oldu yine.

Geçmiş olsun sanada...

teşekkür ederim evde kedi köpek beslemiyorum teşekkürler

X