Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Çok korkuyorum

askbocugum

gomşumuz oluyoda bizim
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
6.071
2
aranızda idrar yolunda taşı olupta taş aldıran varmı arkadaşlar benim idrar yolumda taş var doktor 8 kasıma gün verdi ama ben çok korkuyorum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismiledaha önce bu ameliyatı olan varsa bana yardımcı olabilirmi acaba çok acıdımı kaç günde iyileştiniz lütfen bana yardım edin:Saruboceq:

:1hug:Böyle bir tecrüben yok ama o ağrı verir ve muhtemel böbreklerine zararda verir bundan korkmalısın asıl.Ameliyat kolay değil tabii ama ameliyatı geciktirmekle vücuduna gelecek zarr daha önemli:).Geçmiş olsun

Son düzenleme:

arkadaşım geçirdi bu operasyonu, yarım saat bile sürmedi.
ben yanında refakatçi kalmıştım.
ameliyat sonrası, bir gün hastanede yattı ama sonda takılması gerektiği için.
sonda takılması gerekmiyorsa, anestezinin etkisi geçene kadar bekliyorlar, sonra taburcu ediyorlar.
ağrısı sızısı bile olmadı, ameliyattan çıktıktan sonra.
kesinlikle korkulacak bişey değil, hatta ameliyattan sonra arkadaşım keşke daha önce olsaydım dedi, bugüne kadar çektiğim ağrılara değmezmiş dedi.
ertesi gün hastaneden çıktığında ağrısı sızısı bile yoktu emin olabilirsin.
kesinlikle korkma, hatta bütün şikayetlerin biteceği için mutlu bile olabilirsin:)

ayy çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ya hastaneden çıkınca ağrısı olmadımı hiç gerçekten sancı olduğu zaman felaket oluyo bende o sancıyı çekmek istemediğim için ameliyata razı oldum inşallah arkadaşının gibi olur çok saol

ewet böbreğime zarar vermiş ağrısı felaket bide çok kötü bulantı yapıyo acısı felaket ama ne bileyim korkuyorum ameliyat sonuçta ama olucam ..teşekkür ederim

gerçekten ameliyat sonrası öncesinde çektiği sancıların, onda birini bile çekmediğini söyledi.
hatta onun durumu daha da kötüydü kist ve iltihap da vardı.
birkaç güne de hiç ağrısı kalmadı.
zaten ameliyat sonrası için doktor gereken destek ilaçları da verecektir.
ki arkadaşım içmedi bile ilaçlarını
sonrası süreci de problemsiz atlatırsın.
için fazlasıyla rahat olsun hiç korkulacak bişey değil aksine mutlu ol,temelli kurtulacaksın:)

çok teşekkür ederim inşallah arkadaşınınki gibi problemsiz sorunsuz hallolur benimkidevereliniortaka.s.

bende vardı allaha sükür aktııı gittiii:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…