ooo ben 3 sene içinde ne testler yaptırdım ne doktorlara gittim her gittiğim doktorda bu kez olacak demek ve sürekli negatif sonuç almak o kadar yordu ki şuan seni çok iyi anlıyorum . Eşim ilk kez özele gitti orda doktor bir karışım yazdırdı onu aldık 1000 TL ye ve 3 ayda bir ona para verdik eşimin sayısı da cok düşüktü cok şükür sonradan yükseldi ama inan eşim olsun ben olayım kullanmadığımız şey kalmadı ne işe yaradı bilmiyorum eşim için. Değeri yükseldi ama ileri hızlı hareketlilik en son 4 e yükseldi . Aşılama ücretlerini yaptığım iğneleri satmıyorum bile
Hala daha kredi kartlarına eczaneden aldığımız ilaçların ücretlerini ödüyoruz . 0 a 0 elimizde kaldık ama çok şükür Allah ım ilk denemede nasip etti bize .
lokman hekim ne çok bilgim yok ama bitkisel çözümler diye yöneldiğimiz şeyler bizi daha çok bitiriyor buna emin ol . Saraçoğlunun bi tarifi vardı keçi boynuzunu kaynatıp eşin içince iyi geliyor diye onu da yaptım eşime 1 hafta kadar meğer o eşinde sperm sorunu varsa daha da sorun yapıyormuş doktor demişti bana spermleri öldürüyor o diye tabi doktora demedim bunu içirdim diye de sakın böyle şeyleri deneme herkeste farklıdır demişti