Gebeliğe Hazırlık Çok Korkuyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Time44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
503
192
Merhaba hanimlar sali gunune lokman hekime randevu aldim , 7 aydir deniyoruz ama olmuyo , esimdede ileri hiz problemi var degerimiz %4 , bn doktora gtmistim ilk calismaya basladgimizda ama doktor sadece normal ultrasonla bkti iyi gorunuyosun dedi vajinal ultrasonla bakmadi amh vs de bakmadi hormonda bakmadi , sali gunu hpsinin yapilmasini istedgimi soylicem ama en cok korktugum ilk asamada vajinal ultrason , daha once hic yptrmadim , yapilan yerde bayilir kalirsam diye ck korkuyorum , hsg yi dusunemiyorum bile bide esimde sknti var bendede cikarsa iyice psik bozulacak npcam bilmiyorum 😶😶😶

Merhaba hanimlar sali gunune lokman hekime randevu aldim , 7 aydir deniyoruz ama olmuyo , esimdede ileri hiz problemi var degerimiz %4 , bn doktora gtmistim ilk calismaya basladgimizda ama doktor sadece normal ultrasonla bkti iyi gorunuyosun dedi vajinal ultrasonla bakmadi amh vs de bakmadi hormonda bakmadi , sali gunu hpsinin yapilmasini istedgimi soylicem ama en cok korktugum ilk asamada vajinal ultrason , daha once hic yptrmadim , yapilan yerde bayilir kalirsam diye ck korkuyorum , hsg yi dusunemiyorum bile bide esimde sknti var bendede cikarsa iyice psik bozulacak npcam bilmiyorum 😶😶😶
Vajinal ultrason acı veren bişey değil bence korkmayın

Ben vajinismus atlatmış biri olarak baktirdiysam hiç merak etme sen rahat baktirirsin biraz sağa sola kaydiriyor ama çok kötü değil Garanti veriyorum💕

Ya bilmiyorum dusununce bile kalbim skisıyo aslinda acidan korkmuyorum hic tanimadigim bi insanin karsinsinda yari caplik hemde yatis sekli vs bi tuhaf bu beni korkutuyo
Öyle olmuyor etek gibi bişey veriyorlar giyiyorsun catala oturuyorsun sadece aleti sokmak için bakıyor Bi kere ekrana bakıyor daha sonra bende yeni evliyim daha 9 aylık cok korkuyordum ama akıntı yüzünden 4 5 kere baktırdım alıştm ilk girerken acıyor sonrası hissetmiyorsun

İlkinde biraz tedirgin oluyorsun ama sonrasında emin ol alışıyorsun. Kendini kasma daha şimdiden bunları düşünme. İnşallah hiçbir sıkıntı yoktur:)

Hormonlarimiz stresden etkilenir. Mesela ay birden kotu cikarsa dusuncesiyle buyun geceyi geçirirsen prolaktinin çok yuksek çikar. Diger hormonlarin da. 7 ay çok bir sure değilki. Sende sorun bile çiksa tedavi seçeneyi çook. Yani kendini korkutma. InsaAllah hersey normal cikar. Vajinal ultrason hiç acitmiyor eşininki acitmiyorsa hissetmezsin. Tabi uyarilma olmadiği için giris biraz komforsuz bir his ama rahat olucak

Öyle olmuyor etek gibi bişey veriyorlar giyiyorsun catala oturuyorsun sadece aleti sokmak için bakıyor Bi kere ekrana bakıyor daha sonra bende yeni evliyim daha 9 aylık cok korkuyordum ama akıntı yüzünden 4 5 kere baktırdım alıştm ilk girerken acıyor
Yaa suan cok rahatlattiniz beni , t.ederim ins dediginiz gibi olur

Hormonlarimiz stresden etkilenir. Mesela ay birden kotu cikarsa dusuncesiyle buyun geceyi geçirirsen prolaktinin çok yuksek çikar. Diger hormonlarin da. 7 ay çok bir sure değilki. Sende sorun bile çiksa tedavi seçeneyi çook. Yani kendini korkutma. InsaAllah hersey normal cikar. Vajinal ultrason hiç acitmiyor eşininki acitmiyorsa hissetmezsin. Tabi uyarilma olmadiği için giris biraz komforsuz bir his ama rahat olucak
Evet cok stres olduk ama elimde degi , guzel temennileriniz icin t.ederim

Yaa suan cok rahatlattiniz beni , t.ederim ins dediginiz gibi olur
Gerçekten acı veren bişey değil ilk zor ama sonra zorlamıyor sıvı gibi bişey sürüyor zaten kendinizi sıkmassanz acımazz benim canım cok tatlıdır ben dayandıysam defalarca sizde dayanırsınız😂

Ya bilmiyorum dusununce bile kalbim skisıyo aslinda acidan korkmuyorum hic tanimadigim bi insanin karsinsinda yari caplik hemde yatis sekli vs bi tuhaf bu beni korkutuyo
Benim hep öyle olur her defasında.🙈 Yalnız acımıyor. Korkma mecburi yaptircan
Umarım çok bekletmeden gelir mucizen🤗

Benim hep öyle olur her defasında.🙈 Yalnız acımıyor. Korkma mecburi yaptircan
Umarım çok bekletmeden gelir mucizen🤗
Aminn aminn ins , 2-3 doktorla girustuk esimdeki durumdan dolayi dogal yollarla gebe kalma ihtimalin dusuk dediler , aylardir deniyoruz olmuyo ckk canim sklıyo , agliyorum surekli

Bende Sincanda oturuyorum :) sehir hastanesi aynı özel gibi lokman hekim çok pahalıya patlar
Yaa sincanda mi oturuyosunuz ? A life a gidiyodum orasida cok pahaliydi , devlete guvenemiyorum bn cok hassasim , muayene vs yaparken dikkatli olsunlar istiyorum yani ozen istiyorum bna aciklamalar yapsin ilgilensin istiyorum o yuzden ozele gidiyorum sincanda oturan baska bi tandigim var o sehir hast hsg vs cektrmis bin pisman o da lokman hekime gecti , bnde ona uyarak gectim , maddi duurmumuz cok asiri iyi degil ama konu cocuk olunca herseyimizi satip kredi vs cekip ne gerekiyosa yapicaz

Bende Sincanda oturuyorum :) sehir hastanesi aynı özel gibi lokman hekim çok pahalıya patlar
Suan cok umutsuzum asiri hemde tup bebek vs dusunuyorum , bahceciden eylule randevu aldim bilmiyorum 7 aydir ovulasyon testiule deniyoruz 3 aydir prooseeed+keciboynuzu kuru kullaniyo esim ona ragmen hep negatif sonuc elim kolum bagli durmak istemedim kendime baktrayim dedim bende

X