• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum

Gzdangy130

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
282
141
53
29
Kızlar ben kendimi bildim bileli hep jilet kullandım yani başka bişey kullanmadım her yerime. Ama sir ağdaya dönmek istiyorum karardı çünkü vücudum. Acısından korkuyorum hiç cesaretim yok ne yapıcam ben :(

Kızlar ben kendimi bildim bileli hep jilet kullandım yani başka bişey kullanmadım her yerime. Ama sir ağdaya dönmek istiyorum karardı çünkü vücudum. Acısından korkuyorum hiç cesaretim yok ne yapıcam ben :(
İmkanınız varsa lazeri öneririm hem daha rahat hem renk de açıyor siz jilet kullandığınız için serttir muhtemelen tüyler makina daha iyi algılar ve kısa zamanda daha iyi Bi sonuç elde edersiniz

Kızlar ben kendimi bildim bileli hep jilet kullandım yani başka bişey kullanmadım her yerime. Ama sir ağdaya dönmek istiyorum karardı çünkü vücudum. Acısından korkuyorum hiç cesaretim yok ne yapıcam ben :KK43:
Lazere gecin

Kızlar ben kendimi bildim bileli hep jilet kullandım yani başka bişey kullanmadım her yerime. Ama sir ağdaya dönmek istiyorum karardı çünkü vücudum. Acısından korkuyorum hiç cesaretim yok ne yapıcam ben :KK43:
Ağda daha çok karartır zamanla imkanın varsa lazer epilasyona git

Lazer hormonal değişikte geri kıl çıkarıyor ee ilerleyen zamanlarda tekrar çocuk düşünüyoruz. Bide lazer çok tercih etmiyorum sir daha iyi gibi ama ödüm kopuyor öyle böyle değil

Biraz lazer kullanıp agdaya geçebilirsiniz
En azından incelmis gucsuzlesmis oluyor killar
Daha az acılı oluyor

Şey yapın.. Uyuşturucu krem var onu sürüp öyle deneyin belki işe yarar 🤷‍♀️

Back