- 14 Ekim 2023
- 84
- 42
- 23
- Konu Sahibi guzelanne56
İlk gebelıgınde kanama alanım vardı bir kerelık kanlı akıntı oldu düşük rıskıyle evde ıstırahat ettim bır haftada rısk kalktı ama dogumdsn sonra kaybettıgım ıcın bu bebegımı fe zor elde edince korkmaya basladım 10+6 günlük gebeyım 4gün önce pembe lekelenme geldi doktora gıttım bebegın eşinde ayrılma eşin arkasında kanama vardı acil yatış yapıldı, pembe lekelenme her geçen gün arttı her gün ultrasona gırdım kanama alanı küçülmüştü, dün bır peçete dolusu geldi ardından tekrar ultrasona gırdım kanama alanı tamamen yok olmuş bebeğin eşi yapışmış ultrasonda hersey çok iyi muhtemelen kalan kanamayı atmışsın dedi. Dün saatlerce hiç gelmedi sadece sabaha karşı akıntı geldi pembeydi ultrasonda hersey iyi olduğu ıcın doktor taburcu etti lekelenme gelır bır sure daha dedı ultrason temiz dedi 10 gün dikkat et 12 haftadan sonra serbestsin dedi, sorun şu ki hala lekelenme oluyor bırer çay kaşığı kadar pembe sarı arası oluyor ben korkuyorum bu sefer bayram tatili de gırdı araya başına gelen varmı normal mı bu