Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer Epilasyonçok korkuyorum Lazer çok acı veriyor mu?
kızlar yaza düğünüm var... tenim bembeyaz tüylerim simsiyah ve kalın... ya ağda ya da lazere başlayym diyorum ama canım çok tatlı.. hiç ağda bile yaptırmadım lazere nasıl dayanacağım... bildiğiniz yöntemler var mı yoksa ben mi abartıyorum acıyı????
benim gibi korkarak başlayıpta acı hissetmeyenler var mı???
canım acısını dusunecek zamanın mı kalmıs evleniyorsun :) epilasyon yapmasan agda direk yapcaksın mecbursun.. hiç sanmıyorum lazer agda kadar acıtsın. bende ilerde yaptıracagım ama tek korkum utanmam olur ki benımde canım cok tatlı. dusunsene 4 ay acı cekceksen yarımşar saatten bir omur kurtuluyorsun
kızlar yaza düğünüm var... tenim bembeyaz tüylerim simsiyah ve kalın... ya ağda ya da lazere başlayym diyorum ama canım çok tatlı.. hiç ağda bile yaptırmadım lazere nasıl dayanacağım... bildiğiniz yöntemler var mı yoksa ben mi abartıyorum acıyı????
benim gibi korkarak başlayıpta acı hissetmeyenler var mı???
buradan okuduğum kadarıyla yarım saat bile sürmüormuş... 10dk diolar genelde... krem sprey falan kullannanız var mı aranızda.... emla ya da soğutucu sprey falan...
kızlar ben görüşmeye gittiğimde bayan 6 seansta biter dedi 2 ayda bir gelmem gerekeceğini söylemişti. genital bölgede acı artıyormuş ama orda kullanılan lazer soğutmalı olduğundan dayanılmaz acı olmaz dedi. don lastiği tene çarpınca veren acıyla aynıymış bayanın dediğine göre. ama bi yaptıranla hiç konuşmadm daha
seans aralıkları genelde 2 aya yakındır.
6seans hangi sistem için dediklerine göre değişir.
lazerler ya hava soğutmalı yada kontak soğutmalıdır.İkisinde de acı sizin ağrı eşiğiniz ile ilgildir.
çok korkuyorsanız emla krem kullanın.(yarım saat kadar önce)
ben onu konuştum geçen bir arkadaşla... kuzeni yaptırmış kız suan hamileymiş...ama tüyler çıkmaya başlamış hamilelek hormon falan işte... hatta kıza lazer yapan kız kendisine hamileyken yapmış bir şey olmamış.. kız hamile hamile orda çalışmış bir de sen düşün...
bugün 2.seansımı yaptırdım ilk seans 16'ydı şimdi 17 ile yaptılar ama acı hissi ilki gibiydi alışınca bişey olmuyor korkmayın genital ve kolaltı yaptırdım alıştım artık zaten dayanılmayacak bi acı değilki ağda daha kötü ondan emin olun. alt bacağımın 2.seans süresi gelmedi en çok acıyı ben orda hissettim genital kolaltı o kadar acımıyor ama bacağımda epey acıdı bunun nedeni de şuymuş, kemik üstleri yumuşak yerlerden daha çok hissedilirmiş öyle oldu zaten bacağımın arka kısmı daha az acıdı ama ön kısım özellikle ayak bileği tarafları çok hissettirdi. bu arada ben 7 haftada bir gidiyorum
başlamayı düşünenler ertelemesin zaten biraz zaman alan bir iş bu nerden baksanız 5 seans yaklaşık 10 ay sürüyor
ben memnunum bu kadar güzel bişey olduğunu bilseydim daha önceden yaptırırdım büyük temizlik gerçekten ilk seansta tüylerin %50'si gitti ve inceldi denemeye değer. dikkat etmeniz gereken en önemli şey, cildinize en uygun cihazla doğru kişiye yaptırmanız
güvenilir doğru yeri araştırın oraya gidin paranızı ve zamanınızı yanlış yerlere vermeyin
bana kullanılan cihaz cynorse-elite yazıyordu alexandrite tabi
korkmayın bu kadar dayanılmayacak bir acısı yok ben de agdadan korkan ve hiç yaptırmayan canı o kadar tatlı biriydim, epilatörü kullanırken ağlardım resmen
ama gittim ilk seansıma oh dedim yani neden daha once gitmemişim...
kızlar ben de buna başlamayı düşünüp bir türlü başlayamayanlardanım. ilk önce genital bölge yaptırayım diyorum. koltukaltı bacak bi şekilde oluyor hem de biraz masraflı olduğu için ve benim şimdi birsürüçeyiz alışverişim olduğu için maddi olarakda pek iiyi durumda değilim.
tüylerimiz çıktığında jiletle almalıymışız sanıırm, bi güzellik merkezinde sormuştum jiletle al 2 gün sonra gel lazer yapalım demişti.
ama ben jiletten çok korkuyorum hele ki arka tarafları hiç alamıyorum.
tüy dökücü kremle alsam, sonra çıktığında lazere gitsem olmaz mı:26:
arkadaslar ben 10 seanstır gidiyorum acıdan hiç korkmayın ben ki cildim cok hassatır ve genitale hıc agda yapamazdım epılasyon aletı aglaya aglaya kullanırdım epilasyonun acısı bunların yanında sinek ısırıgı gibi kalıyor hatta gercekten bir çimdik bir lastik çarpması gibi birsey ben ilk seansıma tıtreyerek girmıstım:) hıcte oyle degil cok anlık ve az bir acı bi arkadasımızın dedigi gibi arka bacakta hiç hissedılmıyo mesela et olan yerlerde hissedilmıyor sadece kemik oln yerlerde biraz hissediliyor.Hiç korkmayın arkadaslar 4-5 seanstan sonra hıc hıssetmemeye baslıyorsunuz deger ya cok rahat mukemmel bir bulus:) korkuda kararınızı sakın ertelemeyın nerden baksanız 1.5 2 yıl sürüyor cunku bolgesıne kıl yapısna göre degişiyor.Beyaz tenli ve sert siyah kıllı arkadaslar daha avantajlı lazer daha iyi gorunuyor ve daha cabuk sonuc alıyorlar ben kumral oldugum ıcın sarı tuyler kaldı bitmesi daha zor oluyor
arkadaslar ben 10 seanstır gidiyorum acıdan hiç korkmayın ben ki cildim cok hassatır ve genitale hıc agda yapamazdım epılasyon aletı aglaya aglaya kullanırdım epilasyonun acısı bunların yanında sinek ısırıgı gibi kalıyor hatta gercekten bir çimdik bir lastik çarpması gibi birsey ben ilk seansıma tıtreyerek girmıstım:) hıcte oyle degil cok anlık ve az bir acı bi arkadasımızın dedigi gibi arka bacakta hiç hissedılmıyo mesela et olan yerlerde hissedilmıyor sadece kemik oln yerlerde biraz hissediliyor.Hiç korkmayın arkadaslar 4-5 seanstan sonra hıc hıssetmemeye baslıyorsunuz deger ya cok rahat mukemmel bir bulus:) korkuda kararınızı sakın ertelemeyın nerden baksanız 1.5 2 yıl sürüyor cunku bolgesıne kıl yapısna göre degişiyor.Beyaz tenli ve sert siyah kıllı arkadaslar daha avantajlı lazer daha iyi gorunuyor ve daha cabuk sonuc alıyorlar ben kumral oldugum ıcın sarı tuyler kaldı bitmesi daha zor oluyor
Ben de lazer yaptiriyorum. Bacaklarimin acisina dayanabiliyorum ama koltuk altina emla krem surduruyorum...
Kadin bacagima baslarken emla kremi suruyor sonra bacaklarim bitinceye kadar koltuk alti uyusmus oluyor.
Yani aci tabi ki var hissediyorsun yani o yuzden emla krem kullanmani tavsiye ederim...
çok teşekkürler kızlar sanırım emla alıp gideceğim.. onda da seans fazla sürüyormuş ama olsun az acı hissetmek daha iyidir... bir de dudak bölgesi çok acıyor diyorlar.. siz ne durumda oluyorsunuz???
lazer süper bşy herkese tavsiye ediyorum komple gidiyorum ben tüylerim bitti bile belli belirsiz 3-5 tüy var onun için 2,-3 seans daha gidicem sadece ama 3 ayda bi falan gidiyorum artık
Acı kısıyen kısıye degısır ama benım çok acıdı. Sankı yüzünüze ınce lastıgı gerdırıp vuruyorlarmıs gibi. Agdadan daha fazla acıyor özelıkle yüzde bıyık bölgesı fecı acıyor