çok korkuyorum :( Kızım kızlık zarını bozmuş olabilirmi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Muyap
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Muyap

Love İs War !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
878
120
53
40
kızım 12 yaşında ve mastü****n yapmış bu sene adet olmuştu. kızım bana anne ben bişi yaptım dedi ve ağlayarak söyledi şok oldum duyunca vajinasına önce parmaığını sonra bildiğimiz fırçalı tarağın sapını sokmuş çok fazla acımış. bunları duyunca az daha öyle bir tokat yapıştıracaktım ki zor tuttum . çok kızdım, kanadı mı diye sordum hiç kanamamış ama ben yinede iç çamaşırına baktım kanama olmamış çişini yapınca biraz yanma hissetmiş kızlar ben şimdi ne yapacam kızlığı bozulmuşmudur doktor götüreyim mi ? peki hangi alana götürmeliyim kızlar acil cevap yazın. ilerde ne gibi sorunlarla karşılaşabilir ?

kızlar Allah rızası için bir cevap yazın

Doktora götürmelisiniz bence bir baksın ama bekaret kontrolünü kolay kolay yapmıyorlar diye biliyorum. Üzülmeyin belki esnektir

kızınıza üzüldüm telaş etmeyin acıyınca çekmiştir muhtemelen bişi olmamıştır....jinekoloğa götürün dicem ama 12 yaşında daha muayene kötü mü etkiler bimedim ki offf. benim de kızım var anlatmalı mıyım yapmaması gerektiğini böyle bişi bu kadar ufak yaşta yaşanabiliyorsa nasıl anlatmalı ki.....

Kadin dooguma goturun.korkmayin kan yoksa ...
Zedelemistir.o yuzden sizliyordur.tobe yarrabbim...ah bu cocuklar.iykide size soyledi...

Jinekoloğa gidebilirsiniz de
Şu panik halinizi ona yansıtmayın lütfen
Eğer mastürbasyon yapmasını (en azından içeri bir şey sokarak) istemiyorsan onunla arkadaş gibi konuşmalısın.
Yargılayıcı, kızgın bir üslupla değil.

Kan gelmemiş olabilir bendede gelmedi esnek zar olabilir ama içim acıdı bir buçuk aylık oğlum var nasıl bu dünyayla başa çıkacaz..evladın çevreden , internet ortamından bunu öğrenmiştir lütfen kızmak dövmek yerine güzelce anlatın inanin onun içinde çok büyük travma bu cok cok icim acıdı...

doktora götürülmek zoruna gidebilir... Kendisi istemeden goturmeyin bence...

Kanama olmadigina göre esnek yapida olabilir..

Buyuk ihtimalle vajina duvarini zedeledi, o yuzden yanma hissi olustu. Bildigim kadariyla hymen zari baya geride, firca sapiyla ulasamamistir herhalde.
Endisenizi anliyorum, kiziniz gelip size anlatabildigine gore anlayisli bir annesiniz. Bu masturbasyon seklini nereden ogrenmis acaba?

Doktora götürmeyin bu kızınızı daha çok üzer,biraz sakinleşince düzgün bir biçimde sakin kafayla kızınızla konuşun

Bence 12 yavaş yavaş anlatılması gereken bir yaş,ben adet olunca anlatılması gerektiğini düşünüyorum.Bir kaç sene önce 6.sınıfın ilk döneminde üreme anlatılıyordu,hala öyle mi bilmiyorum ama bundan etkilenmiş araştırmış,yanlış yönlere çekilmiş olabilir.

Korktum resmen..cocuktaki cesarete diyecek birsey bulamadim..bizim nesil cinsel iliskiyi 13-14 yasinda ogrenmistik…belki biz geri kalmistik..ama keske hep geri kalabilseydik…

Bencede doktora goturmeyin ama bilinclendirin cinsel anlamda…yani ne desem bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…