- 5 Mayıs 2014
- 878
- 120
- 53
- 40
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora götürmeyin bu kızınızı daha çok üzer,biraz sakinleşince düzgün bir biçimde sakin kafayla kızınızla konuşunkızım 12 yaşında ve mastü****n yapmış bu sene adet olmuştu. kızım bana anne ben bişi yaptım dedi ve ağlayarak söyledi şok oldum duyunca vajinasına önce parmaığını sonra bildiğimiz fırçalı tarağın sapını sokmuş çok fazla acımış. bunları duyunca az daha öyle bir tokat yapıştıracaktım ki zor tuttum . çok kızdım, kanadı mı diye sordum hiç kanamamış ama ben yinede iç çamaşırına baktım kanama olmamış çişini yapınca biraz yanma hissetmiş kızlar ben şimdi ne yapacam kızlığı bozulmuşmudur doktor götüreyim mi ? peki hangi alana götürmeliyim kızlar acil cevap yazın. ilerde ne gibi sorunlarla karşılaşabilir ?
Bence 12 yavaş yavaş anlatılması gereken bir yaş,ben adet olunca anlatılması gerektiğini düşünüyorum.Bir kaç sene önce 6.sınıfın ilk döneminde üreme anlatılıyordu,hala öyle mi bilmiyorum ama bundan etkilenmiş araştırmış,yanlış yönlere çekilmiş olabilir.kızınıza üzüldüm telaş etmeyin acıyınca çekmiştir muhtemelen bişi olmamıştır....jinekoloğa götürün dicem ama 12 yaşında daha muayene kötü mü etkiler bimedim ki offf. benim de kızım var anlatmalı mıyım yapmaması gerektiğini böyle bişi bu kadar ufak yaşta yaşanabiliyorsa nasıl anlatmalı ki.....![]()
Kesinlinlikle... Cocuklari her konuda bilinclendirmeliyiz. Bu onun gelecegi ocon buyuk travma olabilir. Ulkemizde zarr,zarrr`cılari düşününce.. Namus o zara bagli ya (!)İşte bu yüzden cinsel eğitim önemli