• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korkuyorum kızlar lütfen bakın

cicikiz_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
18
0
86
İstanbul
ben 24yaşında bir bayanım evliyim.bundan bir kaç ay önce vajinamda iki tane küçük siğil çıktı.ben özel bi hastaneye gittim orada bana smear testi yapıldı.sonuç temiz çıktı allaha şükür.sonra maddi imkansızlıklardan aynı doktoruma gidemedim ve dün ssk hastanesinde bi kadın doğum doktoruna gitti alttan muayne etti ve kondülondan şüphelendiğini söledi.bana başka kan ve idrar olmak üzere başka testlerde yaptırdı onların sonucunu aldım temiz çıktı ama doktorum bugün yokmuş yarın baktırcam.şimdi kızlar ben korkuyorum kansermiyim acaba siğil neden olur ne olcak çok korkuyorum anne olamazmıyım tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum teşekkür ederim.:ecrin_bebek:

daha önce hiç sivilce çıkmıyormuydu canım..
bende sormuştum doktoruma üstte bir tane vardı gittiğimde..
vajinal siğil değil dedi..
öyle olması için hemen yayılması ve fazla olması lazım dedi..
seninde sonuçların temiz çıkmış korkma önemli birşey değildir..
benim irinli oluyor bazen acıyor bile o kadar topluyor..
sıkıyorum geçiyor..
neden bilemem ama çıkıyor bu sivilceler bazen..
üzme kendini..

daha önce hiç sivilce çıkmıyormuydu canım..
bende sormuştum doktoruma üstte bir tane vardı gittiğimde..
vajinal siğil değil dedi..
öyle olması için hemen yayılması ve fazla olması lazım dedi..
seninde sonuçların temiz çıkmış korkma önemli birşey değildir..
benim irinli oluyor bazen acıyor bile o kadar topluyor..
sıkıyorum geçiyor..
neden bilemem ama çıkıyor bu sivilceler bazen..
üzme kendini..

teşekkür ederim canım ama bunlar et gibi sivilcede deil ne çoğaldı ne azaldı irinlide deilsenağlama hayır ilk kez oluyo 3 yıllık evliyim ilk kez başıma geldi eşimdede bişi yok işin garibi

geçmiş olsun öncelikle panik ve stres yapma biz vajinal siğil konulu başlık altında bütün bilgilerimizi paylaşıyoruz sende oraya gel istersen hem bilgilenirsin hemde yaşadıklarını paylaşırsın...

o zaman kurutucu solüsyon ya da krem gibi birşey verir belki doktorun..
temiz çıkmış sonucun sıkılma..

Back
X