Yok
Yok canimKasık agrın varmı??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canimKasık agrın varmı??
Belkide dış ebelik degildir o zaman. Cunkı dış gebeliğin belirtisi kasıkta iğne batması şeklinde agrı.kanaman nasıl adet kanaması gibimi?? Rengi nasıl??Yok
Yok canim
Kahve rengi akıntı şeklinde geliyor canım adet sonunda olur ya o renkde canimBelkide dış ebelik degildir o zaman. Cunkı dış gebeliğin belirtisi kasıkta iğne batması şeklinde agrı.kanaman nasıl adet kanaması gibimi?? Rengi nasıl??
İnşAllah yerleşme kanamasıdır cnm o zaman. Kırmızı degil en azından :)Kahve rengi akıntı şeklinde geliyor canım adet sonunda olur ya o renkde canim
İnş canım 45 dk sonra sonuçlar çıkacakİnşAllah yerleşme kanamasıdır cnm o zaman. Kırmızı degil en azından :)
Güzel haberini bekliyorum cnmİnş canım 45 dk sonra sonuçlar çıkacak
İnş canım 45 dk sonra sonuçlar çıkacak
Çıktı canım. Beta hcg 4 mayıs 1350 6 mayıs 1875 8 mayıs 2924 çıktı iğne yazdı ama ben yaptırmadım yarın başka bir Dr gozukecegimCıktımı sonuç :)
Bakmadı mı vajinal ultrasonlaÇıktı canım. Beta hcg 4 mayıs 1350 6 mayıs 1875 8 mayıs 2924 çıktı iğne yazdı ama ben yaptırmadım yarın başka bir Dr gozukecegim
Bakıldı canım hiç birşey gözükmedi ne dış gebelik kese si gözüktü ne de normal gebelik kesesi gözüktü bu değerle normal gebelik.kesesi gözükmesi gerekiyor ama dış gebelik bu değerle gözükmesi gerekiyor miBakmadı mı vajinal ultrasonla
Hakkında hayırlısı olsun cnm. Ama biraz daha bekle çarşamba veya perşembe yeniden git. Ama kasıkların cok agrırsa direk acile git. Dış gebelik hafife alınacak birşey degil.Çıktı canım. Beta hcg 4 mayıs 1350 6 mayıs 1875 8 mayıs 2924 çıktı iğne yazdı ama ben yaptırmadım yarın başka bir Dr gozukecegim
Canım degerlerin nasıldı peki suan o kadar canım sıkıldı ki doktor iğne yazdı yaptırmadım değerim 1875 deyken şimdiki değerin 3000 olması gerek dedi ama benim 2924 olduBenim 600lerdeyken sag tüpte dıs gebelik gorunmustu, normal gebelik kesesi de gecen hafta 4000lerdeyken gorundu canim. Insallah dis gebelik degildir,saglikli bi gebeliktir