How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çok korkuyorum Dr dış gebelik diyecek diye

Gokce38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
36
7
1
33
Günaydın kızlar persembe günü beta hcg 1355 değerle hamile olduğumu öğrendim 12 gündür adet gördüğüm için şikayet için gittim şok oldum Dr Altan ultrasonla baktı kese gözükmedi cumartesi tekrardan beta hcg verdim 1875 çikti ve polegestan testi yapıldı 5.5 ng/ml çıktı pazartesi gel dedi ve ben çok korkuyorum dış gebelik diyecek diye

Ne yani adetmi oldun normal bi sekilde hemde 12 gun
Evet ve suan hala devam ediyor kahve rengi azar azar geliyor 20 mart hastalandım sonra nisanın 24 de adet oldum sandım Dr diyor sen 24 nisanda olamazsın ben oldum diyorum çok karısik oldu bu ay Dr dua et dış gebelik olmasın dedi

Kan testi yaptir tekrar cnm eger degerin duserse kimyasaldir azda olsa artiosa dis gebelik olabilir ki dikkat et doktora git hala kanaman varsa sakin bekleme 10 gun fln tuplere zarar gelir

Canım benim büyük eltimin il çocupunda 2 ay boyunca hiç durmadan kanaması olmuş ve hep yatmış ,bazı hamilelikte oluyor doktorun sorun yok derse içini rahat tut

Hastaneye gidiyorum şimdi Dr yanına gitip kan ver derse vericegim dua etin lütfen rabbim hepimizin gönlüne göre versin

AY CANIM İNŞALLAH Bİ SIKINTI YOKTUR :dua::dua: BİZEDE HABER VER

Kızlar ultrasona girdim kese gözükmedi büyük ihtimalle dış gebelik dedi tekrardan beta hcg ve poregestan verdim 2 saat sonra sonuçlar çıkacak

Ozmn keseyi gormesi lazimdi dis gebelik olabilir bencede kanaman varsa kimyasalda yasamis olabilirsin oda kan degerinle belli olur insallah dusmustur deger kimyasaldir dis gebelik daha zor kimyasaldn

Ozmn keseyi gormesi lazimdi dis gebelik olabilir bencede kanaman varsa kimyasalda yasamis olabilirsin oda kan degerinle belli olur insallah dusmustur deger kimyasaldir dis gebelik daha zor kimyasaldn
Sonuca göre belli olucak başka Dr gozuksem mi acaba

Back