- 7 Kasım 2015
- 131
- 26
- 98
- Konu Sahibi gencgelin235
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasaklı konu...Merhaba kızlar dün eşim giyinme odasında iki dolabın arasına sıkıştırılmış şekilde bunu bulmuş. Bende evde yoktum o da bunu yırtmış atmış. Ne olduğunu anlayamadım. Soracak kimsemde olmadığı için sizlerle paylaşmak istedim. Çok korktum.
Canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattıncanım iş yeri suriyeli kaynıyor sordum birine kötü bir şey değilmiş,duaymış:)
Evet cüzdan duasiymis da niye dolap arasına sıkıştırılır Tobe Tobe milletin işi gücü yokCüzdan duasına benziyor. Osmanlıca biliyorum, baş kelimeyi okuyup arattım. Bu çıktı.
Ve lekad mekkennâkum fîl ardı ve cealnâ lekum fîhâ maâyiş (maâyişe), kalîlen mâ teşkurûn(teşkurûne)
Çok teşekkür ederimCüzdan duasına benziyor. Osmanlıca biliyorum, baş kelimeyi okuyup arattım. Bu çıktı.
Ve lekad mekkennâkum fîl ardı ve cealnâ lekum fîhâ maâyiş (maâyişe), kalîlen mâ teşkurûn(teşkurûne)
Valla bende anlamadım böyle görünceye korktum doğrusuuEvet cüzdan duasiymis da niye dolap arasına sıkıştırılır Tobe Tobe milletin işi gücü yok
Bilmem canım, ben sadece okuyabiliyorum. Anlamını bilemem, niye yapıldığını da bilemem. Sadece eski alfabemiz Arap alfabesi ile büyük ölçüde benzer olduğu için okuyabiliyorum, o kadar.Evet cüzdan duasiymis da niye dolap arasına sıkıştırılır Tobe Tobe milletin işi gücü yok