• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korktum acil bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gencgelin235

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
131
26
98
Merhaba kızlar dün eşim giyinme odasında iki dolabın arasına sıkıştırılmış şekilde bunu bulmuş. Bende evde yoktum o da bunu yırtmış atmış. Ne olduğunu anlayamadım. Soracak kimsemde olmadığı için sizlerle paylaşmak istedim. Çok korktum.

Eklentiler

• IMG-20220412-WA0000.jpg
    IMG-20220412-WA0000.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 199
Cüzdan duasına benziyor. Osmanlıca biliyorum, baş kelimeyi okuyup arattım. Bu çıktı.
Ve lekad mekkennâkum fîl ardı ve cealnâ lekum fîhâ maâyiş (maâyişe), kalîlen mâ teşkurûn(teşkurûne)

Cüzdan duasına benziyor. Osmanlıca biliyorum, baş kelimeyi okuyup arattım. Bu çıktı.
Ve lekad mekkennâkum fîl ardı ve cealnâ lekum fîhâ maâyiş (maâyişe), kalîlen mâ teşkurûn(teşkurûne)
Evet cüzdan duasiymis da niye dolap arasına sıkıştırılır Tobe Tobe milletin işi gücü yok

Çok teşekkür ederim 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X