delikafadulden
:1shok: :1shok: :1shok:
selmaaaaaaaaaaaaaaa.. çok güzel olmuş bitanem...ellerine sağlık....
bak 3 gün olmuş açalı .. ben görmedim.. benneyaptımki
teşekkurler canım benim Şeniz
ben söylemesem göreceğinde yoktu yani :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
delikafadulden
:1shok: :1shok: :1shok:
selmaaaaaaaaaaaaaaa.. çok güzel olmuş bitanem...ellerine sağlık....
bak 3 gün olmuş açalı .. ben görmedim.. benneyaptımki
çok şeker olmuş canım ellerine sağlık
teşekkurler canım benim Şeniz
ben söylemesem göreceğinde yoktu yani :roflol:
oyy vallahide doğru tatlım..sölemesen göreceğim yoktu.. bu aralar aklım bi karış havada herhalde...
ay serrrrrrrrrrrrrrrrr varya benim gibi akıllı bi kadın bu patiği anlayamadı bakıyom kaç gündür neresi neresine diye ay dakha yeni cözdüm beyazın yukardaki ucu boşta kalıyo sonra arkaya dönüyo demiiiii
ay valla bana ne oldu böle
düzüm tersime döndü heheheheh
emeğine sağlık canım gerçekten çok kolay bir örnek...
arkadaşım ellerine sağlık,, patikler harika olmuş,
hurremin dediği gibi haberimiz olmadı,, arada bir bizede link yollarsan sevinirim,,senin işlerine bayılıyorumda..
canım saol arkasını da koymussun çok teşekkür ederım en kısa zamanda yapıcam.resmini de eklerım inş.:)
yarın hemen yappcam bayıldımmmmmmmmmmmmm:)ellerine sglıkk...
canım süper olmuş eline emeğine sağlık a.s.tam benlik modeller hem basit hem şirin zor işleri sevmiyorum kafamçokkarıştı sıkıyo beni bu çok kolay hemen yapacam.umarım seninki kadar güzel yapabilirim
Şeniz
masallah canim ya yine harikalar döktürmüssün el emeginle bayildim cok seker ya
ellerine emegine saglika.s.
nazar deymesin canim
beğendiğine sevindim canım. eminim daha guzellerini yaparsın. bitince göster emi. kolay gelsin
canım benim bende çeyizlerimden olan modelleri yada yaptıklarımı burda göstersmek istiyorum ama malesef ki pc ye resim yüklemeyi başaramıyorum :çok üzgünüm:
çok şeker olmuş bende kızıma yapayım