Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar.
benim oğlum 2.sınıfa gidiyor.öğretmenimiz dönem başında sözlük aldırdı ve kullanmaya başladılar.oğlumla sözlük çalşırken rastgeldim içindeki kelimelere bakıyorum.şok geçiriyorum resmen.akannehir
Daha sözlüğün hepsine bile bakmadım .sadece gördüklerimi yazıyorum(hepsini bile değil)
bilmiyorum burada yazmam uygun olur mu ama rezaleti göstermek için yazmak istiyorum.
bu kadarda olmaz ki birde sözlüğün üzerinde ilköğretim için türkçe sözlük yazılmış.yani ilköğretim için böyleyse büyüklerinki nasıl olur bilemiyorum.o kelimeler ne işlerine yarayacaksa anlamadım yani.kafamçokkarıştı
işte o kelimeler
orgazm,orospu,metres,meni,gerdek....
sizin çocugunuzun sözlüklerde de böyle şeyler varmı?
siz olsanız ne düşünürsünüz?
ne yanlış yorumlar varr,,
birilerinin düşünceleri ciddi derecede dalgaya alınırken sanki kendi düşünceleri dosdoğruymuş gibi ifadelerle dolu,alaycı tavra yazık,,
sözlük ilköğretim seviyesinde ihtiyaç duyulan kelimeleri kısaca tanımlayan kitapçıktır,
[B]ansiklopediyle[/B] karışıtrılmasın,
bazı bilgiler yaş düzeyine göre ansiklopedilerde açıkça yer alabilir ve yaş seviyesine göre her kelime ve kavrama değinilir,
ama sözlüklerde bu kelimelerin işi ne,hangi cümlede,hangi derste,hangi konuda bu keliemlere ihtiyaç duyar bir çocuk,,
yayınevini aramanızı ve durumdan rahatsızlığınızı dile getimenizi tavsiye ederim..