• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kirgin ve saskinim bu sefer baska eşim !!

Kendisi mutsuz sana mutsuz diyor
Klasik kişi kendinden bilir işi
Yetersiz hissediyo muhtemelen
Çocukla bağının kuvvetlenmesini desteklemeliydin sadece senin sorumluluğında sanki çocuk böyle olmaz
Evet kendisi mutsuz rahatsiz surekli beni sikayetci olmakla sucluyor.hic kavga etmeyeyim problem cikarmiyayim herseyden memnun olayim istiyor robotmuyum ben

Elestirmeye bayilirlar ama elestirirsen anandan dogduguna pisman olursun isterse cok guzel laf ebesi olur.Ailesine duskundur ailesine laf soylemek sogumasina neden olur.Paraya onem verirler,duygusal degillerdir pek romantik seyler beklenmez.Titizdirler ,cinsellik disinda opup sevmesi pek beklenmemeli.Kivrak zekalidir ordan burdan getirir lafi sen kendini suclu hissedersin.Bi de susar susar en sonunda her seyi doker sok olursun bu kadar seyi biriktirdigine.Iyi yonu: Caliskandir.Kacinnn
Aynen oyle yuzde doksan degil yuzde yuz dogru..kendimi neredeyse hakli oldugums emin olduğum halde sorgulamama neden oluyor bu yuzden hep agfediyorum lafi oyle cevirip inkar ediyorki sasiriyorum napicam ben bu cok bilmişle.

Keske diyorum biriktirip patlamasa coj daha yikici oluyor sesimi yükseltip bagirsam edepsiz oluyorum karisi değil çocuğuyum sanki..ama okadar duyarsizlastim ki günlerce küs kalabilen tek kelime etmeyen ben küsmeye bile dermanim yok kavga etsem hep benim aleyhime isliyor cümlelerim onda gidim degisme yok küs kalsam kalmayalim diyor surat yapsam onada şikayetci.bildigin robot gibi hisssediyorum

bir de adamla oturup neden vurdun diye sohbet mi ettiniz
madem tepki gostermeyeceksiniz bu kadar da olağan karsilamayin
Sohbet degil ikimizde durulunca biseuler anlatti bende hatasini söyleyince kızdım bağırdım bana boyle komik bir yanit verdi

Kendisi mutsuz sana mutsuz diyor
Klasik kişi kendinden bilir işi
Yetersiz hissediyo muhtemelen
Çocukla bağının kuvvetlenmesini desteklemeliydin sadece senin sorumluluğında sanki çocuk böyle olmaz
Zaten cocukla hep o ilgileniyormuş sikayeti birazda o yuzden babalığı lutfdiyor sanki bana her yaptığıni basima kakiyor bunu onada soyledim..cocukla oyna diyor oynuyorum ama butun gun zaten bende inanin biktim cok huysuz ve zor bir cocuk.

Evde kuzu gibi bir başağım var ayıptır söylemesi. Merak ederseniz söyleyeyim, ben de kovayım.

Eleştirilerine başladığı anda "Lafla peynir gemisi yürümüyor, söylenip sen rahatlıyorsun ama ben doluyorum. Madem çok biliyorsun, kalk sen bak çocuğa da biraz da köşeden ben izleyeyim, not tutayım o engin yöntemlerinden feyz alarak. Hadi kalk da öğret bana annelik nasıl oluyormuş?! Ayrıca bir kez daha o elin kalkacak olursa sonucuna katlanırsın, çocuğuna böyle mi örnek olacaksın?! Dört duvar arası annesini itip kakan bir babası mı olacak evladımın? Dön de bak kendine sen nasıl bir babasın, ne kadar kocasın!" diyeceksiniz ve resti çekeceksiniz. Art arda sıralayın buraya yazdığınız gibi, konuşmasına fırsat vermeyin. Kolayca sıyrılmamalı şu yaptığından.

Çok mu ağır başlısınız, sabırlısınız anlamadım; muhtemelen ben o evi geçirirdim başına.
Yanit vermedimmi saniyorsunuz cok kotu kavga ettik arabadaydik ustelik seyir halinde.ciktum gittim arabadan saydirip ama bu ilk kavgamız degil herseyi gectim anneliğimi eleştirmesi yikiyor beni.cocuk olmasA basar giderdim

Bu vurma olayına ilk andan itibaren tepkini koy ne diyorsun sen ya diye bağır bence hatta biraz şiddetli bir tepki verseydin vurmayın "v" si bile evde geçmez
Bu arada tuhaf birseyde oldu vurdiktan bi kac dakika sonra deprem oldu sallandik birde ona korktum igrenc bir gundu

Kızlar ben su an ne hissediyorum bilmiyorum bazen hakli olabilirmi diyorum oyle bile olsa vurma isi canimi sikti sogudum resmen belki affediyorum konusuyorum ama hicbirseyi unutmuyorum onada soyledim bu yaptığını unutma cok hayal kirikligi yarattin bende esim ben kizinca degil susunca sitem edince biraz kendine geliyor mahcup oluyor ama herzamanda sessiz kalamıyor insan.o anki ruh haline gore.6 yil oldu ben esimi hala r
Taniyamiyorum tam hersey duzeldi eskisi kadar kavga etmiyoruz tarismiyoruz diyorum oda benim sayemde biraz torpuledim kendimi.oyle birsey soyluyorki ne ozguven kaliyor bende ne umut.kafam karisik saatlerce uyumak dusunmek istemiyorym cunku ayni seyleri tartismaktan ve surekli cocuk gibi haksiz cikarilmaktan cok sikildim

"Eşim beni kadınlığımla vuruyor." "Eşim beni anneliğimle vuruyor."
Adam kafanıza kültablası bile fırlatmış. Yapmadığı saygısızlık, eziyet yok, bir gram dahi sevgi yok. Siz baskıyla çocuk yapıyorsunuz, iyi yapmışsınız tebrikler. Ya birde kısır olsaydınız ne olacaktı değil mi? Mükemmel evliliğiniz yarım kalacaktı.
Yanlis anlasilmasin lutfen atmadi aticam dedi.biraz lafti onunki

Kızlar ben su an ne hissediyorum bilmiyorum bazen hakli olabilirmi diyorum oyle bile olsa vurma isi canimi sikti sogudum resmen belki affediyorum konusuyorum ama hicbirseyi unutmuyorum onada soyledim bu yaptığını unutma cok hayal kirikligi yarattin bende esim ben kizinca degil susunca sitem edince biraz kendine geliyor mahcup oluyor ama herzamanda sessiz kalamıyor insan.o anki ruh haline gore.6 yil oldu ben esimi hala r
Taniyamiyorum tam hersey duzeldi eskisi kadar kavga etmiyoruz tarismiyoruz diyorum oda benim sayemde biraz torpuledim kendimi.oyle birsey soyluyorki ne ozguven kaliyor bende ne umut.kafam karisik saatlerce uyumak dusunmek istemiyorym cunku ayni seyleri tartismaktan ve surekli cocuk gibi haksiz cikarilmaktan cok sikildim
Özgüven birakmamis iste sizde. Hakli mi diye düşündürüyor. Sindirmis ezmis. Siz değersiz degilsiniz. Kendinize yatırım yapin biraz evlat yetistiriyosunuz güçlü bi anne olun lütfen bi erkek musvettesi yikmasin sizi.

Kendimi odaya kapatiyorum cunku karsilasmak istemiyorum tartismaya gucum yok kendimi odaya kapattım die oflayıp pufluyor sıkılıyor. hem özür bekleyen o, bi araba laf etmisim o bana soylerken iyi.bu nasil bencilliktir anlamadim gitti.

Kendimi odaya kapatiyorum cunku karsilasmak istemiyorum tartismaya gucum yok kendimi odaya kapattım die oflayıp pufluyor sıkılıyor. hem özür bekleyen o, bi araba laf etmisim o bana soylerken iyi.bu nasil bencilliktir anlamadim gitti.
Seni anliyorum.o modelden bendede var.ama cocuk huzursuz olmasin bence sakin ol.yapici ol sen yine.ama aglamadan bagirmadan sakinken derdini mantik cercevesinde kisa cumleler kullanarak sen diye degil ben diyerek anlat.kac gun o odada kalirsan kal yinede senden ozur dilemeyecek cunki annesinin kütük oglu o (afedersin ama oyle) sende dileme ama bir sekilde bu kusluk kirilmali.bugun kandil mubarek gun.çık birsey olmamis gibi al abdestini et duani yap yemegini guncel hayatina dön.bosuna onun yuzunden hayati ıskalama.onuda hayatinin merkezine koyup simartmaya devam etme.merkez senin hakkin.

Back