Çok kirgin ve saskinim bu sefer baska eşim !!

Daha öncede konustuk işine gelmeyince istediği olmayinca hep eleştiriyor tum taşları döküyor etegindeki.mizmiz,sikayet eden,mutsuz biriyim ona gore asil çocukça davranan o.bu konulari cok konustuk.ama kompleksli fazlasıyla hemen uste ckiyor fazla kivrak bi zekası var.

Kendisi mutsuz sana mutsuz diyor
Klasik kişi kendinden bilir işi
Yetersiz hissediyo muhtemelen
Çocukla bağının kuvvetlenmesini desteklemeliydin sadece senin sorumluluğında sanki çocuk böyle olmaz

Esim basak evlerden irak.
Elestirmeye bayilirlar ama elestirirsen anandan dogduguna pisman olursun isterse cok guzel laf ebesi olur.Ailesine duskundur ailesine laf soylemek sogumasina neden olur.Paraya onem verirler,duygusal degillerdir pek romantik seyler beklenmez.Titizdirler ,cinsellik disinda opup sevmesi pek beklenmemeli.Kivrak zekalidir ordan burdan getirir lafi sen kendini suclu hissedersin.Bi de susar susar en sonunda her seyi doker sok olursun bu kadar seyi biriktirdigine.Iyi yonu: Caliskandir.Kacinnn

Bu modeller kavga esnasinda senin butun iyi yonlerini unutur.genelleme yapar sen hep boylesin biktim senden.neyi icime sindirdinki sen derler.hep haklidirlar onlar mukemmel varliklardir.biz kimizki. ben 15 yillik haksizim hic hakli cikamadim bu yaziyi iyiki actin bende takip edeyim.beni cariye sanan hunkar beye nasil davranmaliyim bakayim.

"Eşim beni kadınlığımla vuruyor." "Eşim beni anneliğimle vuruyor."
Adam kafanıza kültablası bile fırlatmış. Yapmadığı saygısızlık, eziyet yok, bir gram dahi sevgi yok. Siz baskıyla çocuk yapıyorsunuz, iyi yapmışsınız tebrikler. Ya birde kısır olsaydınız ne olacaktı değil mi? Mükemmel evliliğiniz yarım kalacaktı.

Psikolojik şiddet fiziksel şiddete dönmeye başlamış.

Canım ben daha özünde kötü olan bir insan tanımadım zaten, baksan özünde herkes iyi..

Esim basak evlerden irak.
Kİzlar siz siz olun burclari asla kulak arkasi etmeyin.

Evde kuzu gibi bir başağım var ayıptır söylemesi. Merak ederseniz söyleyeyim, ben de kovayım.

Eleştirilerine başladığı anda "Lafla peynir gemisi yürümüyor, söylenip sen rahatlıyorsun ama ben doluyorum. Madem çok biliyorsun, kalk sen bak çocuğa da biraz da köşeden ben izleyeyim, not tutayım o engin yöntemlerinden feyz alarak. Hadi kalk da öğret bana annelik nasıl oluyormuş?! Ayrıca bir kez daha o elin kalkacak olursa sonucuna katlanırsın, çocuğuna böyle mi örnek olacaksın?! Dört duvar arası annesini itip kakan bir babası mı olacak evladımın? Dön de bak kendine sen nasıl bir babasın, ne kadar kocasın!" diyeceksiniz ve resti çekeceksiniz. Art arda sıralayın buraya yazdığınız gibi, konuşmasına fırsat vermeyin. Kolayca sıyrılmamalı şu yaptığından.

Çok mu ağır başlısınız, sabırlısınız anlamadım; muhtemelen ben o evi geçirirdim başına.

bu ne yaaa evlilik bu erkek.milletini doyurmakla.yükümlu olmakmidir yaa vallahi zikkim yesinler yaa ...of of evlenmiceksin abi..elalemin adaminin bogazini bir omur dusubmek zorunda kalmicaksin kadina hep.hizmetcilik yuklwniyor evlilikte..off mutfaktan sogudum.suan ..

bir de adamla oturup neden vurdun diye sohbet mi ettiniz
madem tepki gostermeyeceksiniz bu kadar da olağan karsilamayin

Bu vurma olayına ilk andan itibaren tepkini koy ne diyorsun sen ya diye bağır bence hatta biraz şiddetli bir tepki verseydin vurmayın "v" si bile evde geçmez

Yazının sonunu böyle beklemiyordum.
Vurduysa devamı gelir.
Eşinin tavrını hiç beğenmedim.
Boylelerini polise şikayet edeceksin
Bak bakalım bir daha konuşurken Besmele çeker
Benim eşim bir kez bana vurdu şikayet ettim. Evi 40 gün terketti. Yediğim dayak ve terkedilmek acısını aynı anda yaşadım. Sonra gelip yine özür dilemedi de bir aksam arkadasa giderken çarşıda takip etmiş arkamdan geldi kime gidiyorsun diye kolumdan Tuttu 40 gün sonra geldi aklına karişi olduğum. O yüzden şikayet etmekte ne kadar doğru bilmiyorum.

okadar valuz var ben mi cikarcam tmm o konuda hakli

Yoo haklı değil. O evde yaşamıyor mu cıkarsın. Hiç bir şeyde haklı değil. Bunalmışsın o anda çıkmak istemissin. Bir sey siparis ediversin cok mu zor. Ama yok illa ki eleştirsinler azarlasınlar. Kendilerine bakmadan..

Esinizle iletisime gecmeyin bir sure cunku siddet gostermis bir dur demezseniz devam edecek boyle yaptigi icin ,cok uzuldugunuzu soylersiniz.
Konusmayin sadece sordugu sorulara falan yanit verin yemek ti oydu buydu robot um ya ben deyin duygu somursu yapin

Ozunde her insan iyidir.

Surekli isteklerini kabul ediyormussunuz. Niye kotu olsun? Itiraz edince zaten tartışma cimiyormus. Kararlariniza saygi duymuyor neresi iyi bir adam?

Cocugu baskiyla yapmissiniz bu sizin en buyuk hataniz olabilir. Ancak 3 yasinda bir evladi var onun sevgisinin cocuk istememe duygusunu coktaannn yerle bir etmesi lazimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…