- Konu Sahibi Akuamarin10
-
Daha öncede konustuk işine gelmeyince istediği olmayinca hep eleştiriyor tum taşları döküyor etegindeki.mizmiz,sikayet eden,mutsuz biriyim ona gore asil çocukça davranan o.bu konulari cok konustuk.ama kompleksli fazlasıyla hemen uste ckiyor fazla kivrak bi zekası var.Hiç sakin bir zamanında anlattınız mı ona bu hoca öğrenci ilişkisinden rahatsız olduğunuzu? Ne o öyle çocuk azarlar gibi azarlıyo ve anneliğini eleştiriyo. Sakin zamanınızda lütfen bu konulardaki hassasiyetinizi anlatın. Üslubu rahatsız edici kocanızın.. ve normalde mutluyum neden beni zorla mutsuz yapıyosun deyin, niyeyse eşinizin zihninde mızmız şikayeçi mutsuz bir kadın imajınız varmış zira
Esim basak evlerden irak.Çok iyi kıvırıyo ya da kıvırdığını zannediyo aklınca. Ne burcu acaba?
Kendisi mutsuz sana mutsuz diyorAslında özünde iyi bir insandır iyiyken çok iyiyizyada maske takıyormuş mutlu gibi ..oyle akıttıki kinini şaştım kaldım..ama kendisi eleştriyi hiç kabul etmiyor tmm ben kotuyüm keşke ölsem diyorum susup yok oyle demek istemedim bile demiyor .beni mutsuzlukla suçluyor bunu çogu kavgada söylüyor artık bende inanıcam acaba oylemiuim diyip kahroluyorum.tmm bende bağırdım ama başka türlü nasıl davranıyım çocuğu kullanarak acıtasyon yapıyor bana en hassas olduğum noktam..off adama gidecem dedim terkedecem hatasını anlasın kırgınlığın üstüne vurdu bide acımadı ama kalbim ıkadar acıdı okadar hayal kırıklığına uğradımki elimde başka kozda kalmadı.daha ne yapayım duyguları alınmış kütük.
Elestirmeye bayilirlar ama elestirirsen anandan dogduguna pisman olursun isterse cok guzel laf ebesi olur.Ailesine duskundur ailesine laf soylemek sogumasina neden olur.Paraya onem verirler,duygusal degillerdir pek romantik seyler beklenmez.Titizdirler ,cinsellik disinda opup sevmesi pek beklenmemeli.Kivrak zekalidir ordan burdan getirir lafi sen kendini suclu hissedersin.Bi de susar susar en sonunda her seyi doker sok olursun bu kadar seyi biriktirdigine.Iyi yonu: Caliskandir.KacinnnEsim basak evlerden irak.
Psikolojik şiddet fiziksel şiddete dönmeye başlamış.Eşim fena kalbimi kırdı ozet geceyim.3.yasinda oğlumuz var.6 yillik evliyim.oglum asiri hareketli ve hep aglak nazli huysuz bir çocuk esim sakin olmasına ragmen deli ediyor.ikimizide.neyse esimle tatile ciktik dönüşte birseyden konu açıldı genelde yemek muhabbeti .midesine duskundur.biara cok bunaldim oglum arabada bile tepemde.. biraz dolaşıp geleyim dedimhic dudunmeden cikiverd agzimdan yok demez olaydim biz acizda sen gezme dusunuyonda okadar valuz var ben mi cikarcam tmm o konuda hakli.bi an unuttum valizu bi anlik afakanla soledim.ha pardon dicem tammyok ne yemek yapcaksin dusunsene sen dusunmezsen ben markete giricem alcam bisiler.yok cocuk ac bisey yemedi ki (yedirmistim)hep duygu sömürüsü okadar bencilki asla ve katta kendisine toz kondurmuyor.
Her durumda ben hataliyim hep elestirir.bana sarfettigi cümleler sen mutsuz olacak bisey bulursun.herseyi burnumdan getiriyosun cocuk yapmicaktin bakamicaksan,sorumluluk almiyosun herşey sana zahmet veriyor benim icin bugune kadar ufak bir yardimda bulundunmu en son tvyi eve tasidin eve kadar benimle [tvyi tamire vermistik]ese dosta gidemiyorum senden,hep mutsuzssun, ve bir suru sey.hakli olarak kendimi savundum.cunku cok agrima gitti ben boyle biri degilim.oyle anlatiyor oyke acimasuzca eleştiriyorki kendimden nefret ettim nerdeyse o an toprak olsam dedim. cunku haksiz.hakli olsa bile cocuguma bakmamakla tenkit ediyor beni yok bagirma cocuga yok onunla oyna ben robotmuyum dedim.aramizda 6 yas olduğu icin hep cocuk muamelesi yapiyor hep akil veriyor. bana kendiside soyledi o daha tecrubeliymis ,cok sinirleniyorum acayip kiriliyorum o bana bukadar lafı giydirdi ona kalsa suscam oturcam robotum onun isteklerinu cogu kez okeyliyorum bir kez itiraz etsem hep itirazcisin diyor arabada uzuldum agladim böyle ağlarsın boyle davranirsan diyor ben uzuldugumle kaliyorum.hic yumuşama yok hala anneligimden dem vuruyor .oglum cok zor cocuk cocuguda benim baskimla yapti zaten sana bir evlat verdim şükret dedim kısır olsaydim ne yapacaktın dedim biz oğlumla gideriz sana fazlayiz zaten dedim daha ne yapayım adam dahada sinirlendi beklemedigim bisekilde omzuma yumruk vurdu sirtim donuk olmasa belki yüzüme yicektim ve sunu dedi ardindan dovucem artik seni ..ilk kez vurdu.bir kere başladı artik.okadar şaşkın ve kirginimki ciktim evden salyasumuk eve geldim bir ozur bile yok ..
Canım ben daha özünde kötü olan bir insan tanımadım zaten, baksan özünde herkes iyi..Aslında özünde iyi bir insandır iyiyken çok iyiyizyada maske takıyormuş mutlu gibi ..oyle akıttıki kinini şaştım kaldım..ama kendisi eleştriyi hiç kabul etmiyor tmm ben kotuyüm keşke ölsem diyorum susup yok oyle demek istemedim bile demiyor .beni mutsuzlukla suçluyor bunu çogu kavgada söylüyor artık bende inanıcam acaba oylemiuim diyip kahroluyorum.tmm bende bağırdım ama başka türlü nasıl davranıyım çocuğu kullanarak acıtasyon yapıyor bana en hassas olduğum noktam..off adama gidecem dedim terkedecem hatasını anlasın kırgınlığın üstüne vurdu bide acımadı ama kalbim ıkadar acıdı okadar hayal kırıklığına uğradımki elimde başka kozda kalmadı.daha ne yapayım duyguları alınmış kütük.
Esim basak evlerden irak.
Kİzlar siz siz olun burclari asla kulak arkasi etmeyin.
Yaa :/ benimde evlenicegim kisi basak cok olgun davanmayi seven sıkıcı biri suan siz anlatinca korktumEsim basak evlerden irak.
Kızlar eşime neden vurduğunu söyledim.unutmicam babında sitem ettim.bana dediği laf sakince ne yani sende bana vuruyorsun.şaka yapmakla aynı şey mi bu.tmm acıtmadı ama dövecem dedi uff allem edip kallem edip üste çıkıyor
Bu vurma olayına ilk andan itibaren tepkini koy ne diyorsun sen ya diye bağır bence hatta biraz şiddetli bir tepki verseydin vurmayın "v" si bile evde geçmezEşim fena kalbimi kırdı ozet geceyim.3.yasinda oğlumuz var.6 yillik evliyim.oglum asiri hareketli ve hep aglak nazli huysuz bir çocuk esim sakin olmasına ragmen deli ediyor.ikimizide.neyse esimle tatile ciktik dönüşte birseyden konu açıldı genelde yemek muhabbeti .midesine duskundur.biara cok bunaldim oglum arabada bile tepemde.. biraz dolaşıp geleyim dedimhic dudunmeden cikiverd agzimdan yok demez olaydim biz acizda sen gezme dusunuyonda okadar valuz var ben mi cikarcam tmm o konuda hakli.bi an unuttum valizu bi anlik afakanla soledim.ha pardon dicem tammyok ne yemek yapcaksin dusunsene sen dusunmezsen ben markete giricem alcam bisiler.yok cocuk ac bisey yemedi ki (yedirmistim)hep duygu sömürüsü okadar bencilki asla ve katta kendisine toz kondurmuyor.
Her durumda ben hataliyim hep elestirir.bana sarfettigi cümleler sen mutsuz olacak bisey bulursun.herseyi burnumdan getiriyosun cocuk yapmicaktin bakamicaksan,sorumluluk almiyosun herşey sana zahmet veriyor benim icin bugune kadar ufak bir yardimda bulundunmu en son tvyi eve tasidin eve kadar benimle [tvyi tamire vermistik]ese dosta gidemiyorum senden,hep mutsuzssun, ve bir suru sey.hakli olarak kendimi savundum.cunku cok agrima gitti ben boyle biri degilim.oyle anlatiyor oyke acimasuzca eleştiriyorki kendimden nefret ettim nerdeyse o an toprak olsam dedim. cunku haksiz.hakli olsa bile cocuguma bakmamakla tenkit ediyor beni yok bagirma cocuga yok onunla oyna ben robotmuyum dedim.aramizda 6 yas olduğu icin hep cocuk muamelesi yapiyor hep akil veriyor. bana kendiside soyledi o daha tecrubeliymis ,cok sinirleniyorum acayip kiriliyorum o bana bukadar lafı giydirdi ona kalsa suscam oturcam robotum onun isteklerinu cogu kez okeyliyorum bir kez itiraz etsem hep itirazcisin diyor arabada uzuldum agladim böyle ağlarsın boyle davranirsan diyor ben uzuldugumle kaliyorum.hic yumuşama yok hala anneligimden dem vuruyor .oglum cok zor cocuk cocuguda benim baskimla yapti zaten sana bir evlat verdim şükret dedim kısır olsaydim ne yapacaktın dedim biz oğlumla gideriz sana fazlayiz zaten dedim daha ne yapayım adam dahada sinirlendi beklemedigim bisekilde omzuma yumruk vurdu sirtim donuk olmasa belki yüzüme yicektim ve sunu dedi ardindan dovucem artik seni ..ilk kez vurdu.bir kere başladı artik.okadar şaşkın ve kirginimki ciktim evden salyasumuk eve geldim bir ozur bile yok ..
Benim eşim bir kez bana vurdu şikayet ettim. Evi 40 gün terketti. Yediğim dayak ve terkedilmek acısını aynı anda yaşadım. Sonra gelip yine özür dilemedi de bir aksam arkadasa giderken çarşıda takip etmiş arkamdan geldi kime gidiyorsun diye kolumdan Tuttu 40 gün sonra geldi aklına karişi olduğum. O yüzden şikayet etmekte ne kadar doğru bilmiyorum.Yazının sonunu böyle beklemiyordum.
Vurduysa devamı gelir.
Eşinin tavrını hiç beğenmedim.
Boylelerini polise şikayet edeceksin
Bak bakalım bir daha konuşurken Besmele çeker
okadar valuz var ben mi cikarcam tmm o konuda hakli
Firlatmadi firlaticam dedi.kafanıza kültablası mı fırlattı .. şiddet sevmediğinden eminmisiniz eşinizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?