çok kilom var sarkma olur mu?

Bir anda zayıflarsan sarkma olur spor yapsan bile olur lastik gibidir vücut yağ gidince esneme yapıyor malesef yüksek kg verildiğin de.

Kilo verirken spor yapmazsanız sarkma da olur çatlaklar da olur, gerçekten kilo verecekseniz spor yapın ve vücudunuzu bebe yağı vb bir ürünle nemlendirin ki çatlaklar olmasın.

Vücut ağırlığınızın yüzde 15inden fazla kilo verdiğinizde sarkma riski olur. Cildin kendini toplaması en az 6 ay zaman alıyor. Bu süreçte spor yapmalısınız ve bol su için. Su cilt için önemli.

Ya gercekten senin bir konun aklimdan çikmiyor. Ve o sozlerin :KK53:

görlsss
1.5 yıl önceki fotomu buldum
burada mart 2022 nasıl bu kadar kısa sürede kendimi mahvettim anlamıyorum

Eklentiler

• Screenshot_620.png
    Screenshot_620.png
    605,8 KB · Görüntüleme: 64
görlsss
1.5 yıl önceki fotomu buldum
burada mart 2022 nasıl bu kadar kısa sürede kendimi mahvettim anlamıyorum
Kiz,sen Mart 2022'de de çok kiloluyum , iğrencim , siskoyum diye kabul etmediler falan diye konular açıyordun. Gayet cillop gibi kızmışsin🧿Bence senin beden algı bozukluğun var

Duzgun bir dietle de kilo versen, spor da yapsan, sikilastiricilar da kullansan eger cilt yapin bozuksa, kolajen eksikligin yuksekse sarkma yasarsin.

Su anda hulohop cevirir gibi saga sola kivirma hareketi yaptiginda etlerin de saga sola hareket ediyorsa cildin ve alt katmanları sıkı degildir, sarkma yasarsin. Selulit problemin yogunsa da sarkma yasarsin.

X