• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kiloluyum. Aynalara küstüm, kendime küstüm..

renklisaat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
28
0
0
Ankara
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Çok kiloluyum nerdeyse kendime olan saygımı kaybedicem. :(
Tam 75 kiloyum. ne yapsam ne etsem veremiyorum. tam bi diyet lisetesine karar veriyorum.
Öğrenci olduğum için ev arkadaslarımla yemek yemiyorum. onlarda verirsin tabi diye alay ediyorlar.
Kararım kesin diyorum ama yine başlayamıyorum :(
Sabahları 7de kalkıyorum akşam 4e kadar dersim oluyor. sabah kahvaltısında 2 dilim ekmek zeytin penir domates yiyorum sadece. öğlen de bi simit ayran akşamları 6 dan sonra hiçbişi yemiyorum. çorba salata falan yiyoruz. abartı hiçbirşey yok hayatımda. çayı kahveyi bile çok içmem. doktora da gittim bi sorun olmadığını söyledi. niye böyleyim:43::43::43::43:
ne olur bi akıl verin okula gidip gelirken de yürüyen bi insanım sürekli uyumam ne olacak benim bu halim. boyum 1.62 boyuma göre çok kiloluyum basenlerim aldı başını gitti. 2 sene önce 36 bedendim noluyo bana off of :5: resimlerime aynalara bakasım gelmiyor. çok severek aldığım kazakları pantolanları yağlarım yüzünden giymek bile istemiyorum.yaz da geliyor :85::85:

Son düzenleme:
2 sene önce 36 mıydın ilginç yogun bi stres falanmı yaşadın caanım benim senin o yağların daha tam oturmamışş yani istesen hemen cecik veririsin sen arkadaşlarına bakma takma onları bazen insanlar farkında olmadan motivasyonunu kırarlar bazende bilerek yaparlar bence öğrencilik hayatı kilo vermek için çok uygun bi hayat koca yok yemek yapmak yok bizim gibi kocişşe yapıp dayanamayıp yemek yokkkkkkkkk azmini kaybetme dediğim gibi insanlara verdiğin kilolar cvp olcak

Yeterince istersen,beyinde bu işi bitirir ve karar verirsen BAŞARABİLİRSİN.

Sadece kararlı ol sağlam adımlarla ilerle bak nasıl inceliyorsun.

çok acayip ya yazdıklarına göre kilo almaman gerekirdi
abur cubur falan yiyorsundur belki?farketmeden onlar aldırıyordur

bende 4 sene önce 36 bedendim dogum yaptım şimdi 73 kiloyum veremiyorum bebeye yemek pişir yemesse kendin ye kocaya pişir ye sonunda böyle oldum ve çok pişmanım

cnm spor falan yapsan sadece dikkat edilmekle de verilmiyor maleseff benimde var fazlaliklar Allah yardimcimiz olsun

Ben de diyete başladım 2 gün oluyor.Doğum yapalı 9 ay olacak neredeyse.67-68 arasıyım şu an.Kararlıyım en az 10 kilo vereceğim.
Ben 4 sene önce 63ten 54 kiloya düşmüştüm.Herşeyden az yiyerek, abur cuburu tamamen keserek ve en önemlisi günde 2 saat tempolu yürüyüş yaparak.Sen öğrenciymişsin vaktin de boldur.Ben üniversitedeyken hareketliydim yesem de almazdım tabi yaş da etkiliyor 29 yaşındayım metobolizma yavaşlıyor artık.Bence en kısa zamanda net karar ver kararında ısrarcı ol.İnsanlara kulak asma veremezsin derler ama verince de herkes çok güzel oldun böyle der.Unutma canım azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz.

Sana kesinlikle pilatesi öneririm arkadaşım çok işe yarıyor.3 kilo versen pilates öyle sıkılaştırıp topluyor ki 5 kilo vermişsin gibi duruyor.Ebru Şallı'nın pilates DVD'leri var,1. DVD çok hafif ama 2.si 70 dk ve çok etkili,öğrenciymişsin fiyatı da uygun 10 tl civarı sanırım.Bi de plates topu ve lastiği edin tamamdır.Günde 1 saat de yürüyüp abur cuburu kesersen eminim haftada 1 kilodan ayda 4 kilo verirsin.
Dene olmazsa yaz buraya eminim olacak:))

Sana kesinlikle pilatesi öneririm arkadaşım çok işe yarıyor.3 kilo versen pilates öyle sıkılaştırıp topluyor ki 5 kilo vermişsin gibi duruyor.Ebru Şallı'nın pilates DVD'leri var,1. DVD çok hafif ama 2.si 70 dk ve çok etkili,öğrenciymişsin fiyatı da uygun 10 tl civarı sanırım.Bi de plates topu ve lastiği edin tamamdır.Günde 1 saat de yürüyüp abur cuburu kesersen eminim haftada 1 kilodan ayda 4 kilo verirsin.
Dene olmazsa yaz buraya eminim olacak:))

denemekten ne kayberim teşekkürler.. :1:

Ben de diyete başladım 2 gün oluyor.Doğum yapalı 9 ay olacak neredeyse.67-68 arasıyım şu an.Kararlıyım en az 10 kilo vereceğim.
Ben 4 sene önce 63ten 54 kiloya düşmüştüm.Herşeyden az yiyerek, abur cuburu tamamen keserek ve en önemlisi günde 2 saat tempolu yürüyüş yaparak.Sen öğrenciymişsin vaktin de boldur.Ben üniversitedeyken hareketliydim yesem de almazdım tabi yaş da etkiliyor 29 yaşındayım metobolizma yavaşlıyor artık.Bence en kısa zamanda net karar ver kararında ısrarcı ol.İnsanlara kulak asma veremezsin derler ama verince de herkes çok güzel oldun böyle der.Unutma canım azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz.

gerçekten moralimi bozan eleştiriler yapıyorlar ben onları kırmıyorum ama onlar hiç çekinmiyorlar..:95:

Son düzenleme:
çok acayip ya yazdıklarına göre kilo almaman gerekirdi
abur cubur falan yiyorsundur belki?farketmeden onlar aldırıyordur

hafta da bi kez çikolata yersek belki inanın kafayı yemek üzereyim akşamları yürüyüş yapmıştık bi süre onda bile fayda yoktu. basenlerim zaten çok kötü çok geniş gösteriyo beni :14::14::14:

Back
X