• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kilolu değilim ama gittikçe alıyorum :((

yeLizegemen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
225
1
68
Arkadaşlar aslında sıkıntım şu :( 50 en fazla 51 kiloyum 23 yaşında ve 1,60 boylarındayım. 3 aydır bi yerde çalışıyorum reklam ajansında grafikerim. Sürekli oturarak pc başında çalışıorum çayımı suyumu almaya kalkmıyorum getiriolar dolayısıyla bende hiç hareket etmiyorum buraya girmeden önce tabi daha zayıftım göbeğim yoktu formumu beğeniodum ama şimdi hem kış girdi araya hem böyle olunca kilo almaya başladım ve artık istemediğm bir göbeğim var fazla boğazına düşkün biride değilim ama sanırım hareketsizlikten kilo alıyorum ne yapmam lazım önerisi olan varmı ?

Isyerinde hareket etme imkanin yoksa ise yürüyerek gidebilirsin,yada eve.Öglen molalarinda biraz disarida yürüyebilirsin.Yada bunlarin hicbiri olmuyorsa aksam eve gelince hergün 1 saat spor yap derim.Hatta Leslie yap en iyisi.

Isyerinde hareket etme imkanin yoksa ise yürüyerek gidebilirsin,yada eve.Öglen molalarinda biraz disarida yürüyebilirsin.Yada bunlarin hicbiri olmuyorsa aksam eve gelince hergün 1 saat spor yap derim.Hatta Leslie yap en iyisi.

Minübüsle 10 dakikada iş yerinde oluyorum ama yürüme mesafesi baya var aslında hani yürüsem çok iyi olur ama havalarda soğuktu ilk zamanlar 1 2 kez yürümeyi denedim yarım saat sürüyo :D Nisan gibi düşünüyorum yok yok böyle olmaz kesin yürümeliyim zaten :D ne demişler en iyi spor yürüyüş :D

1.60 boya 50 kilo normal canım, göbek oturmaktan olmuştur ama, yürü bol bol, merdiven çık ikişer ikişer, bi de yeşil çay, rezene tarzı çaylar içersen şişlik varsa o da gider:13:

1.60 boya 50 kilo normal canım, göbek oturmaktan olmuştur ama, yürü bol bol, merdiven çık ikişer ikişer, bi de yeşil çay, rezene tarzı çaylar içersen şişlik varsa o da gider:13:

hee valla oturmaktan olduu :d hayır hareket edeceğim bişi de yok 3 katlı iş yeri 1. katta bişi oluyo mesela göndermiyolar beni hhayy allahım tam diyorum ahaa hareket çıktı sen gitme başkası gitsinn vaayy arkadaş :D yeşil çay içicem akşamları bundan sonra göbek gidermi :D

yaa canım aynı konuda muzdaribiz bende 53 kılodayım aynı ısım senın gıbı masabaşı önceden böyle değildi ama sımdı her tarafım tahta gibiymiş gibi geliyor dümdüz oldum şişkoluktan göbeğim çıktı.:( 5 günde 5 kilo verdiren bir diyet gördüm şimdi burda onu yapayım diyorumm :61:

Bence hiç yapma öyle diyetmi olur 5 günde 5 kilo. Ayda 25 kilo yapar düşünsene 25 kilo birden verdiğini bana hiç mantıklı gelmiyo. Doktor kontrolünde yapmak lazım böyle şeyleri yok ya ben karar verdim en iyisi yürüyüş yapmak havalar soğuk şmdi düzelsin işe yürüyerek gelicem :D

Bence hiç yapma öyle diyetmi olur 5 günde 5 kilo. Ayda 25 kilo yapar düşünsene 25 kilo birden verdiğini bana hiç mantıklı gelmiyo. Doktor kontrolünde yapmak lazım böyle şeyleri yok ya ben karar verdim en iyisi yürüyüş yapmak havalar soğuk şmdi düzelsin işe yürüyerek gelicem :D

:27::27: tığ gibi olucam desene:6::9::9::9: napayım ama sımdı göz attımda lahana yağı takıldı kafama onu alayım diyorumm streç filmle sarayım göbeğime:1:

Allah allah zayıflatıyomu lahana yağı ilk defa duydum :d dene bakalım bende kullanırım sen faydasını görürsen :D:D BEn yeşil çay içmeye başladım artık oda iyi geliyomuş yağları eritiyomuş her gün içcem :D:D

Allah allah zayıflatıyomu lahana yağı ilk defa duydum :d dene bakalım bende kullanırım sen faydasını görürsen :D:D BEn yeşil çay içmeye başladım artık oda iyi geliyomuş yağları eritiyomuş her gün içcem :D:D

evet öyleymiş hayatım şimdi de şey okudum ibrahim saraçoğlu demiş ki 4 lahana yapragını 20 tane maydonozu bır de lımon sıkcakmısın sanırım her gün bunu icekmişşn o da kilo verdirip göbekteki yağları atıyormuş:87:

Bugün yeşilçay içmeye başladım. ıyyyhhh :D çok kötü tadı var bi öğleden önce içtim bide öğleden sonra :D bırakmicam içicem 1 2 hafta bakalım nolucak :D

Back
X