• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kilo aldım yüzümden kilo vermeden kilo vermek istiyorum!!!!!!!!!

pea

diren!
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
1.045
8
66
Balıkesir
çok kilo aldım ben, 7 kilo fazlam oldu:( boyum falan iyi ancak oldum olası yüzüm küçük, şu an yüzümden çok memnunum zayıflamasını istemiyorum ancak lanet olası basenlerimden ve bacaklarımdan kilo vermem gerek spor yapmaya hiç vaktim yok, acaip koşuşturma içinde geçiyor hayatım şu an.
bana öyle bi diyet listesi verin ki 15-20 günde 7 kilo vereyim ve yüzümden kilo vermeyeyim. olur mu:(

çok kilo aldım ben, 7 kilo fazlam oldu:( boyum falan iyi ancak oldum olası yüzüm küçük, şu an yüzümden çok memnunum zayıflamasını istemiyorum ancak lanet olası basenlerimden ve bacaklarımdan kilo vermem gerek spor yapmaya hiç vaktim yok, acaip koşuşturma içinde geçiyor hayatım şu an.
bana öyle bi diyet listesi verin ki 15-20 günde 7 kilo vereyim ve yüzümden kilo vermeyeyim. olur mu:(
canım dediğin gibi bir diyet yöntemi mallesef yok olsa da zaten sağlıklı olmaz ben sana uzmanların söylediklerini yazayım
tek tip kilo verdiren bir diyet olmaz yani ben sadece göbeğimden vereyim bacaklarım dan vermeyim yada benim üstüm ince alt bölgemden inceleyim diye bir diyet söz konusu olmazmış vücutta yağ nerede fazlaysa en çok oralardan verilirmiş ama diğer bölgelerden de zayıflama olurmuş fakat daha az miktarda
ben şahsen şunu önerebilirim basen bacak ve özelilkle göbek bölgesinde depolanan yağların en büyük nedeni hamur işi ve şekerli gıdalar ilk olrak eğer beyaz ekmekle besleniyorsan bunu kes yerine tam buğday yada kepek ekmeği ye hem daha doyurucu hemde sağlıklı
şeker ve hamur işinden uzak dur yapabiliyorsan tamamen kes ve acur cuburla işlenmiş gıdaları hayatından çıkar böyle yaparsan eğer fazla kilolarından çok rahat bir şekilde kurtulursun ama dediğin gibi 15 20 günde olmaz bu biraz daha zaman ve sabır gerekli sadece
uzun yazdım biraz ama umarım faydalı olmuştur

Back