• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kilo aldım evden cıkamiyorum

merhaba kızlar, derslerim çok yoğun ondan dolayı sürekli stres altındayım. sürekli ders çalışmak zorundayım ve dışarıya çıksam bile arabayla çıkıyorum, hareket edemiyorum hiç. bu hafta eliptik bisiklet aldım, birkaç gün içinde gelecek. coook kilo aldım bu duruma alışamıyorum. hiçbir kıyafetim adam akıllı bana olmuyor hep eşofman giyiyorum ailem bile uyardı bu konuda beni. hep aynı renkler aynı kıyafetler.. daha önce de kilo alıp vermiştim ama son 1 senedir şu kiloyu veremiyorum takıldım kaldım.. insülin direncim var doktorum ilaç yazdı onu kullanıyorum ama nafile.. eskiden kendimi çok beğenirdim vücudum çok şekilliydi özene bözene kıyafetler alırdım kendime ama artık aynada vücuduma bile bakmak istemiyorum :(( tipim güzeldir makyaj yapmayı süslenmeyi severim ama eşofman üstüne ne kadar süslü makyajlar yPıp özenebilirim ki !!
bisiklet gelene kadar leslie yap birde porsiyonlarını azalt. Akşam 7 8 den sonra yemek yeme sıvı şeyler tüket.
pes etme canın birşeyler istiyorsada(karbonhidrat) 1 avuç ye sonra bırak.
 
ya aynı durumdaydım. yapman geren şeyler bunlar. 1) her gün en az 5 km yürüyüşe çık 2) şeker ve gluten yememen şart. iki hafta falan yaşıyorusun böyle. sonra spor yapamaya başlıyorsun ve yemeklerine daha dikkatli oluyorsun.. disiplinli olursan her şey istediğin gibi olacak emin ol
 
Back
X