- 27 Mart 2023
- 136
- 212
- 23
- 33
Merhabalar, tam bir ay önce revizyon burun ameliyatı oldum. İlk ameliyatım estetik değil, yalnız nefes sorunum içindi ama başarısız olduğu için bu kez hem nefes hem estetik açıdan düzeltme yaptık. Nefes konusunda hiç bir sorunum yok ancak bir ay oldu hala burnuma alışamıyorum. Çok hafif bir kavis istemiştim burnumda, aşırı kalkık olmayan, insanların 'a burnunu mu yaptırdın?' demeyeceği bir burun hayal etmiştim. Doktoruma sonsuz güvenerek ameliyata girdim, ameliyathane fotoğraflarını ekleyeceğim öncesi gerçekten aşırı deforme sorunlu bir burundu ama bu kadar ufak, kalkık, kavisli bir burun bana hiç yakışmadı. Gözlerim iridir mesela, burnum gözlerimden daha küçükmüş gibi, bir orantısızlık bana uymayan bir seyler varmış gibi. Cildim ince derili ve ucu haricinde aşırı bir ödemim kalmadı burun sırtımda, 6ay içinde sekli oturacak ama kavisi düzelmeyecektir sonuçta sizlerden yorumlarınızı duymak isterim. Sizce burnumun yüzüme uymamasının sebebi nedir? Ameliyattan öncesinde de göz altlarımdan ve orta yüzümün çöküklüğünden mutsuzdum ama sanki burnum kalkınca bu kusurlar daha da belirginleşti gibi. Fotoğraflar ekleyeceğim
Son düzenleme: