• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çok kasık ağrım var sizce neden?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapmanız gerekiyor ama 😕kan tahlili verip takip etmelisiniz gebelik varsa. Yoksa da yolunuza bakarsınız
Azönce başka birine de anlattım, 2 sene boyunca okadar uğraştık kı 1,5 ay boyunca 2 günde bi beta’m bakıldı sonrası hüsran, düştü. Arada bide kimyasal gebeliğim de var ki Allahım o günleri aratmasın tabi ama çok zor, geçen sene bu zamanlar olsa koşa koşa gitmiştim şimdiye kadar. Ama şimdi biraz daha geçsin beklesem mi yanılıyor muyum acaba diyorum

Azönce başka birine de anlattım, 2 sene boyunca okadar uğraştık kı 1,5 ay boyunca 2 günde bi beta’m bakıldı sonrası hüsran, düştü. Arada bide kimyasal gebeliğim de var ki Allahım o günleri aratmasın tabi ama çok zor, geçen sene bu zamanlar olsa koşa koşa gitmiştim şimdiye kadar. Ama şimdi biraz daha geçsin beklesem mi yanılıyor muyum acaba diyorum
Evet yanılıyorsunuz. Herşeyi göze alıp öğrenmeniz lazım. Kimyasal ve düşükten daha kötü durumlarda oluyor dış gebelik gibi. O yüzden öğrenmeniz lazım

Evet yanılıyorsunuz. Herşeyi göze alıp öğrenmeniz lazım. Kimyasal ve düşükten daha kötü durumlarda oluyor dış gebelik gibi. O yüzden öğrenmeniz lazım
İnanın bende biliyorum bunları, belki düşebilir destek gerekebilir, ne biliyim kan verip diğer değerlerimin bakılmaso gerekir, vitaminler yerinde mi vs vs. Hepsi çok önemli farkındayım, en kısa sürede toparlanıp baktırıcam

Back