• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çok kasık ağrım var sizce neden?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lakimgril

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
177
68
28
29
Bugün adet başlangıcından itibaren 27. Gün benim adetim hep gecikir ovulasyon testine başladım bu ay iki gündür testim pozitif değerlendiriyoruz ama dün başlayan ve özellikle bugün çok artan bir kasık ağrım var neden olabilir ilk kez böyle oluyor?

Bugün adet başlangıcından itibaren 27. Gün benim adetim hep gecikir ovulasyon testine başladım bu ay iki gündür testim pozitif değerlendiriyoruz ama dün başlayan ve özellikle bugün çok artan bir kasık ağrım var neden olabilir ilk kez böyle oluyor?
Ovulasyon testinizde pozitif gördüyseniz yumurtlama ağrısıdır. Benim her yumurtlama döneminde olur.

Yumurtlama ağrısı olabilir. Çatladıktan sonra bazılarında ağrı yapıyor

Yumurtlama ağrısı olabilir canım 🤗

Yeni konu açmak istemedim ovulasyon testini takip ediyorum bugün adet dahil 30. Gün acaba yumurta çatladı mi bilmiyorum dün akşam ilişki oldu hiç kalkmadan uyudum sabah bir kalktım ayakta duramıyorum oturamıyorum inanılmaz bir kasık ağrısı karın ağrısı ve batma var neden olabilir acaba çok kötüyüm

Yeni konu açmak istemedim ovulasyon testini takip ediyorum bugün adet dahil 30. Gün acaba yumurta çatladı mi bilmiyorum dün akşam ilişki oldu hiç kalkmadan uyudum sabah bir kalktım ayakta duramıyorum oturamıyorum inanılmaz bir kasık ağrısı karın ağrısı ve batma var neden olabilir acaba çok kötüyüm
Yumurtlamayı kaçıncı günde gördün .. kasık ağrısının bir cok sebebi var bende bu ay baya cektim ama bu sabah regl oldum mesela

Yumurtlamanın kaçıncı günündesiniz o önemli

Yumurtlamanın kaçıncı günündesiniz o önemli
30 nisan da gördüm 29 30 1 2 tarihinde koyuydu çizgi ama en koyusu 30 nisan dı bugün daha yapmadım test fotoğrafları ekliyorum

Eklentiler

• A5A47CD2-325C-4046-AA43-D0942E028145.jpeg
    A5A47CD2-325C-4046-AA43-D0942E028145.jpeg
    46,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 36603631-DE6E-4248-B621-BDEC2A95FF5C.jpeg
    36603631-DE6E-4248-B621-BDEC2A95FF5C.jpeg
    53 KB · Görüntüleme: 18
  • 9B28B1D0-9BEF-4807-8ED2-C711C5DC643A.jpeg
    9B28B1D0-9BEF-4807-8ED2-C711C5DC643A.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 21
  • 00F94CCA-1B04-4A55-BA19-73E10B9BCBAB.jpeg
    00F94CCA-1B04-4A55-BA19-73E10B9BCBAB.jpeg
    150,5 KB · Görüntüleme: 18
Yerleşmeye çalışıyor olabilir o zaman bebek. Ya da döllenme falan oluyor olabilir. İnşallah
İnşallah dediğiniz gibidir 🙏 ağrı tüm gün devam etti tahmine göre 30 nisanda yumurtlama oldu biz bunu 29 nisan ve 1 mayısta değerlendirdik 14 gün sonra gebelik testi yapmamı söylediler bakalım inşallah adet olmazsam yapacağım test 🙏🙏🙏❤️

Kızlar, bu ay 2 mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım, sadece o gün çok afedersiniz peçeteyle basıtırınca 1-2 lekelenmem oldu. Ama kaç gündür adet ağrısı çekiyorum. Hiçte bişi gelmiyor Yüzümde sivilcelenmem oldu ki kuru cildim olduğu için pek sivilcem olmaz.Göğüs hassasiyetim de var. Adet tarihim geçen ay 5 nisandı. 2 senedir bebek haberi bekliyoruz. Maalesef bir de düşüğüm oldu, 3 kez aşılama yaptık. Şimdi hem korkuyorum hem de telaşlıyım. Yardım edin bana :( var mı böyle şeyler yaşayan

Kızlar, bu ay 2 mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım, sadece o gün çok afedersiniz peçeteyle basıtırınca 1-2 lekelenmem oldu. Ama kaç gündür adet ağrısı çekiyorum. Hiçte bişi gelmiyor Yüzümde sivilcelenmem oldu ki kuru cildim olduğu için pek sivilcem olmaz.Göğüs hassasiyetim de var. Adet tarihim geçen ay 5 nisandı. 2 senedir bebek haberi bekliyoruz. Maalesef bir de düşüğüm oldu, 3 kez aşılama yaptık. Şimdi hem korkuyorum hem de telaşlıyım. Yardım edin bana :( var mı böyle şeyler yaşayan
Gebelik belirtileri bunlar. Test yaptınız mı

Back