- 28 Şubat 2020
- 177
- 68
- 28
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testinizde pozitif gördüyseniz yumurtlama ağrısıdır. Benim her yumurtlama döneminde olur.Bugün adet başlangıcından itibaren 27. Gün benim adetim hep gecikir ovulasyon testine başladım bu ay iki gündür testim pozitif değerlendiriyoruz ama dün başlayan ve özellikle bugün çok artan bir kasık ağrım var neden olabilir ilk kez böyle oluyor?
Yumurtlama ağrısı olabilir. Çatladıktan sonra bazılarında ağrı yapıyorBugün adet başlangıcından itibaren 27. Gün benim adetim hep gecikir ovulasyon testine başladım bu ay iki gündür testim pozitif değerlendiriyoruz ama dün başlayan ve özellikle bugün çok artan bir kasık ağrım var neden olabilir ilk kez böyle oluyor?
Yumurtlama ağrısı olabilir canımBugün adet başlangıcından itibaren 27. Gün benim adetim hep gecikir ovulasyon testine başladım bu ay iki gündür testim pozitif değerlendiriyoruz ama dün başlayan ve özellikle bugün çok artan bir kasık ağrım var neden olabilir ilk kez böyle oluyor?
Yumurtlamayı kaçıncı günde gördün .. kasık ağrısının bir cok sebebi var bende bu ay baya cektim ama bu sabah regl oldum meselaYeni konu açmak istemedim ovulasyon testini takip ediyorum bugün adet dahil 30. Gün acaba yumurta çatladı mi bilmiyorum dün akşam ilişki oldu hiç kalkmadan uyudum sabah bir kalktım ayakta duramıyorum oturamıyorum inanılmaz bir kasık ağrısı karın ağrısı ve batma var neden olabilir acaba çok kötüyüm
Yumurtlamanın kaçıncı günündesiniz o önemliYeni konu açmak istemedim ovulasyon testini takip ediyorum bugün adet dahil 30. Gün acaba yumurta çatladı mi bilmiyorum dün akşam ilişki oldu hiç kalkmadan uyudum sabah bir kalktım ayakta duramıyorum oturamıyorum inanılmaz bir kasık ağrısı karın ağrısı ve batma var neden olabilir acaba çok kötüyüm
30 nisanda yumurtlama gördüm 4 gündür çift çizgi de koyu ama 30 nisan en koyu gündüYumurtlamayı kaçıncı günde gördün .. kasık ağrısının bir cok sebebi var bende bu ay baya cektim ama bu sabah regl oldum mesela
30 nisan da gördüm en koyu o gündü ama 4 gündür koyuydu çizgi bugün daha yapmadım testYumurtlamanın kaçıncı günündesiniz o önemli
30 nisan da gördüm 29 30 1 2 tarihinde koyuydu çizgi ama en koyusu 30 nisan dı bugün daha yapmadım test fotoğrafları ekliyorumYumurtlamanın kaçıncı günündesiniz o önemli
Devam et bakalım cnm inşallah tutar bebeğin30 nisanda yumurtlama gördüm 4 gündür çift çizgi de koyu ama 30 nisan en koyu gündü
İnşallahDevam et bakalım cnm inşallah tutar bebeğin
Yerleşmeye çalışıyor olabilir o zaman bebek. Ya da döllenme falan oluyor olabilir. İnşallah30 nisan da gördüm 29 30 1 2 tarihinde koyuydu çizgi ama en koyusu 30 nisan dı bugün daha yapmadım test fotoğrafları ekliyorum
İnşallah dediğiniz gibidirYerleşmeye çalışıyor olabilir o zaman bebek. Ya da döllenme falan oluyor olabilir. İnşallah
Kızlar, bu ay 2 mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım, sadece o gün çok afedersiniz peçeteyle basıtırınca 1-2 lekelenmem oldu. Ama kaç gündür adet ağrısı çekiyorum. Hiçte bişi gelmiyor Yüzümde sivilcelenmem oldu ki kuru cildim olduğu için pek sivilcem olmaz.Göğüs hassasiyetim de var. Adet tarihim geçen ay 5 nisandı. 2 senedir bebek haberi bekliyoruz. Maalesef bir de düşüğüm oldu, 3 kez aşılama yaptık. Şimdi hem korkuyorum hem de telaşlıyım. Yardım edin banaBugün adet başlangıcından itibaren 27. Gün benim adetim hep gecikir ovulasyon testine başladım bu ay iki gündür testim pozitif değerlendiriyoruz ama dün başlayan ve özellikle bugün çok artan bir kasık ağrım var neden olabilir ilk kez böyle oluyor?
Gebelik belirtileri bunlar. Test yaptınız mıKızlar, bu ay 2 mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım, sadece o gün çok afedersiniz peçeteyle basıtırınca 1-2 lekelenmem oldu. Ama kaç gündür adet ağrısı çekiyorum. Hiçte bişi gelmiyor Yüzümde sivilcelenmem oldu ki kuru cildim olduğu için pek sivilcem olmaz.Göğüs hassasiyetim de var. Adet tarihim geçen ay 5 nisandı. 2 senedir bebek haberi bekliyoruz. Maalesef bir de düşüğüm oldu, 3 kez aşılama yaptık. Şimdi hem korkuyorum hem de telaşlıyım. Yardım edin banavar mı böyle şeyler yaşayan
Yok dediğim gibi korkuyorum negatif çıkmasındanGebelik belirtileri bunlar. Test yaptınız mı
Yapmanız gerekiyor amaYok dediğim gibi korkuyorum negatif çıkmasından