Kasım ayında 15 de 6 gün adet oldum 4 gün temiz kaldım 25 de tekrar adet oldum iki kez adet olunca doktora gittim iki bölümde jinekoloji ultrasonla baktı kan aldi hersey normal dedi hangi günü baz alicam diyince gircegimiz aya gore kara ver dedi tuo bebek bölümüne de gittim eski doktorumla konuşmaya estrofem kullanmak istediğimi söyledim günde iki kez al dedi testin negatif çıkarsa bırak demişti ovulasyon testi ile Aralık 4 pik 5 de silik oldu sonra ara ara kontrol yaptım ayın 14 ve 20 de cok soluk ikinci çizgi gördüm erken gebelikle ama umudum yoktu ayın 22 ve 27 de kan verdim 27 de bide ultrasonla bakıldı kist yok enfeksiyon yok herşey fazlaca normal hormon vs ama adet yok 22 de ilacımı hiç kullanmadım bıraktım negatif görünce normalde tuo bebekte daha ağır ilaçlar kullandim ve 2 gun sonra bırakınca adet olurdum şimdi üstünden bir hafta geçti arada adet agrisi ve akıntım oluyor o kadar hiç bir belirtim de yok akıntılar da şeffaf bazen su gibi bazen sümük gibi bazen sarımsı hafif ne yaşıyorum ne oluyor anlamadım ikinciye yumurtlasam fark etmedim ama ultrason da gozukurdu ben gibi olan varmı? Aralık ayinda hic adet olmadım kafam karıştı doktorlar da elle tutulur bişey söylemiyor iki ayrı hastane bu kan verdiğim yerler adet söktürücü mü alsam biraz bekleyip oda hormonu daha beter ediyormuş yardımcı olun bi beynim yandı iyice
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Çok karışık durumdayım 46 gündür regli olamadım yaşayan varmı böyle bir durum?
- Konu Sahibi Andyou
- Başlangıç Tarihi