Çok karışığım bu adam dedikleri gibi tehlikeli olabilir mi?

bahtsizbedevibenim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2020
117
44
43
Merhabalar.öncelikle kendimden bahsedeyim.lise mezunuyum.ve köyde yaşıyorum ailemle birlikte.yaşım epeyce ilerledi 40 kadar.bir evlilik yaptım bir çocuğum var.işim mesleğim yok.
Aynı köyden bir bey var kendisini ailelecek de iyi tanırız.ama kendisi şehir merkezinde tatillerde dalan geliyor köye ailesinin yanına.mesleği bankada müdür.
46 yaşında o da boşandı.2 tane tane çocuğu var annede kalıyor.ama sorun şu ki ben onunla evlenirsem o benim 2.kocam olacak ben ise onun 3.karısı olacağım.çünkü iki çocuğu ki biri kız biri erkek ilk eşinden 2.eşinden çocuğu yok.ilkiyle 6 yıl evli kalmış.ikinci ile 2 yıl.
İki bayan da çalışıyormuş.şimdi ise bu adam annesi aracılığı ile haber gönderiyor benimle evlenmek istediğine dair.3.karısını çalışmayan ev hanımı istiyormuş.benim çocuğumu da sorun etmiyor birlikte yaşayacağız.
Şimdi başlıkta tehlikeli mi dedim neden çünkü 1 değil iki evlilik diyor arkadaşlarım çevrem ailem.kendi çevremden bu durumu onaylayan yok.
Açıkçası ben nötrüm sizlerin fikirlerini merak ediyorum.etrafın dediği gibi iyi olsa iki kadın da bunu bırakmaz mıydı?veya adamın ve aileisnin dediği gibi adam şanssız ve iki kadın da sorunlu olabilir mi? Ne dersiniz?

Neden boşandığını araştırmalısın.
Ama evleneceğim kişi ev hanımı olacak deyip sadece bu kritere göre eş arayan bana sağlıklı gelmedi...Önce bi tanımak gerekmez miydi? Direkt evlilik için aracı göndermek nedir mal alır gibi?
Beyfendi 2 kez evlenmenin özgüveni içinde herhalde artık alışmış, çalışan kişiyle de kıskançlıkları yüzünden yapamadıysa çalışmayanla da yapamaz emin ol

Neden boşandığını araştırmalısın.
Ama evleneceğim kişi ev hanımı olacak deyip sadece bu kritere göre eş arayan bana sağlıklı gelmedi...Önce bi tanımak gerekmez miydi? Direkt evlilik için aracı göndermek nedir mal alır gibi?
İkinci eşiyle de aynen öyle tanışmış.aracılar bulsun diye yani evleneceğim birini bulun diye.2.si ile mantık evliliği yapmış sevmemiş.severim zannetmiş ama sevememiş.

İkinci eşiyle de aynen öyle tanışmış.aracılar bulsun diye yani evleneceğim birini bulun diye.2.si ile mantık evliliği yapmış sevmemiş.severim zannetmiş ama sevememiş.

E yani işte tanımadan mal alır gibi evlenirsen sonuç bu olur, şimdi de aynı hatayı yapıyor
Ayrıca çalışmayan olsun deme sebebi nedir? Tamam sen çalışmıyorsun ama sebep kıskançlıksa hiç.girme derim çünkü bu bi hastalık

E yani işte tanımadan mal alır gibi evlenirsen sonuç bu olur, şimdi de aynı hatayı yapıyor
Ayrıca çalışmayan olsun deme sebebi nedir? Tamam sen çalışmıyorsun ama sebep kıskançlıksa hiç.girme derim çünkü bu bi hastalık
Yok aynı köyde olduğumuz için duyuyorum.sebep iki eşi de çalıştığı için evin düzeni temizliği istediği gibi gitmiyormuş.bir de çalışan kadınlar otorite kabul etmiyor söz dinlemiyorlarmış

Neden boşandığını mutlaka araştırın.
Genel olarak söylüyorum kimse üzerine alınmasın, Türk kadını cefakardır kolay kolay boşanmaz. Bu sitede bile görüyoruz "çocuklarım var boşanamam" diyenleri,toplumun hatırı sayılır bir kısmı bu düşünceye sahip. Kadınlar kim bilir neden boşandı? Ayrıca adamın haber yoklamasında bile hayır yok, pazardan domates mi seçiyormuş o ne öyle 3. karımı ev hanımı istiyorum falan. Iyyy.

Yok aynı köyde olduğumuz için duyuyorum.sebep iki eşi de çalıştığı için evin düzeni temizliği istediği gibi gitmiyormuş.bir de çalışan kadınlar otorite kabul etmiyor söz dinlemiyorlarmış

Zihniyet berbat...
Çalışmayan kadın= evde oturan, söz dinleyen, ev işi yapan kadın

Beyfendi Sultan Süleyman da haremine cariye seçiyor, beğenmediğini de hemen gönderiyor...
Ev işi sadece kadının görevi değil çalışmıyor diye....Herifte sevmek diye bişi yok sadece çıkar üzerine kurulu...Eve gelip ayaklarını uzatacak gelsin yemeğim gitsin çayım meyvem, 5dk şeyini rahatlatıp öküz gibi davranacak sonra da neyin eksik diyecek...
Tövbe tövbe yaaaa
Bu şekilde konuşan bi adam aday adayın bile olmamalı

bence şu an bu duyduğunuz sözler bile size yetmeli. İnsanlar birden fazla evlenip boşanabilir tabi ki ama adamın evlilik bitirme bahaneleri kadına hükmetme üzerine. temizlik yapsın , sözümden çıkmasın, bana karşı gelmesin modunda. Bana kendine eş değil evine hizmetçi arıyor gibi geldi. yine son karar sizin ama çocuğunuzda varmış iyi düşünün.

Acik ve net ezecek birini ariyo. Yemegin tuzu eksik diye azarlanmayi kendine yedirceksen git evlen..
Evlencegi kisi ev hanimi olsun istemesinin nedeni normal bi ev hanimligi degil. Bildigin hizmetci ariyo. Evini temiz tut yemegini duzgun yap o kadar sevgi saygi en son kriter.
Calismayan kadin da otorite kabul etmemeli ayrica mal degiliz çünkü bireyiz neticede.. sen de etme. Etmiceksen de hic evlenme dolayisiyla.

Çalışmayan, söz dinleyen ,evi temizleyen, yemek yapan kadın istiyorsa o eş değil hizmetçi arıyor demektir..

Otorite kurmak istiyor
Gezmek tozmak ama karısı evde bir haber olsun istiyor
Yemeğini temizliğini ütüsü eksiksi yapılsın istiyor yani bildiğin hizmetçi istiyor.

İlk izlenimi hoş değil iyi düşün araştır derim.

Bence uzak dur. Inan dışarıdakiler senden daha mantıklı gözlemliyor olabilir. Statüsü felan seni cezbetmesin. Ben çalışmıyorum mesleğim yok gibi düşünme. Bu adam yeri gelir seni de aşağılar. Benim kurallarım benim param benim düzenim gibi. Muallakta kalınan şeyleri yapmak insana hiç mutluluk vermiyor malesef

Bir de adam evliyken de her fırsatta köye gelirdi.evli bile olsa ailesiyle zaman geçirmeyi çok isteyen bir tip.
E zaten sen herşeyin farkındasın. Değer mi ikinci defa faka basmaya? Bir de çocuğun var, ona karşı otorite adı altında eziyet uygularsa, çocuğun mutsuz olursa ilkinden de kötü günler yaşayacaksın. Fragman film hakkında yeterli detay veriyor. Yok ben illa bu filme giricem dersen de kendi düşen ağlamaz.

X