Lise Yorum ve Soruları Çok kararsızım :(

CellarDoor

Always a lesson...
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
104
29
48
27
Merhaba :) Lütfen bu mesajı gören herkes çok değil bir cümle dahi olsa yazsın.Çünkü hepinizin görüşü benim için önemli.Hiç uzatmıyorum.17 yaşındayım bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum.Anadolu Lisesindeyim ve eşit ağırlık sınıfındayım.Ancak sözelim çok iyi.Sınavlarda genellikle tam veya tama yakın yapıyorum.İstediğim üniversite ve bölümlerin çoğu sözelde.Ancak yüksekler.Örneğin Galatasaray İletişim,İstanbul Bilgi Halkla İlişkiler,Koç gibi...Ben düzenli çalışıp bu üniversitelerden birini kazanabileceğime inanıyorum.Ancak bir sıkıntı var ki bir türlü sözel sınıfına geçme cesareti bulamıyorum.Eşit ağırlıkta kalma sebebim kendimi garantiye almak istemem.Yani sözelde iyi bir yer için en az 20.000 yapmalısın ancak eşit ağırlıkta 100.000 ile en azından Sosyal Hizmetler tarzı bölümler olabilir.Gönlüm sözelden yana.Ancak yine de kararsızım.Siz olsanız ne yapardınız ? Şimdiden herkese teşekkür ederim.Lütfen buraya kadar okuduysanız bir cümle de olsa bir şey yazın.Çünkü artık karar vermek zorundayım.Zaman aleyhime işliyor...

bende bu yıl alanımı değiştirdim . sayısaldan eşit ağırlığa geçiyorum .
hangi tarafa yatkınsan orda kal bence.
ben kararımdan eminim kesinlikle bu saydıklarımdan birini okuyacağım diyorsan hiç durma geç derim ben ama yinede uzun uzun düşünülmesi gereken bir konu bu
matematikle uğraşacağına sözele yönelirsin daha çok
bende fen bilimleriyle uğraşıp zaman kaybetmek yerine eşit ağırlığı seçtim
gerçi benim sınıf değiştirmem bıraz sıkıntılı olacak ama inş her şey senin gönlünce olur :)

bence hangi alanda iyiysen ona yönel yani sözele.
matematik ve geometriyle uğraşıcağın zamanı sözele eklersin o 20000 içine girersin bence.

gerçekten kazanabileceğine inanıyorsan geç bence ama içinde küçücük bile bir şüphe kalmasın. sonra eşit ağırlıktan sözele geçtiğine pişman olabilirsin . iyice düşün :)

Merhaba sevgili yaşıtım ve dert ortağım. Ben sayısalım ama hem sayısal hem eşit ağırlıktan sınava gireceğim. Eşit ağırlıkta daha iyi olduğumu bile bile sayısalı seçtim. Pişman olsam da alan değiştirmedim. Şimdi Diş Hekimliği ya da Eczacılık düşünüyorum. Sayısaldan eşit ağırlığa, eşit ağırlıktan sözele geçtikçe iş bulma imkanımız düşer bizim ülkemizde malesef ki. Eşit ağırlıkta kalsan bile sözelden de sınava girebileceksin sonuçta, bence şuan çok kritik bir dönemdesin. Eşit ağırlığı elden bırakmadan Tarih vb. sözel derslere kendin az bi zaman ayırarak yapabilirsin, hem yatkınım diyorsun. Bu işini çok kolaylaştırır. Allah hepimize kolaylık versin kardeşim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…