- 6 Ağustos 2014
- 104
- 29
- 48
- 27
- Konu Sahibi CellarDoor
Merhaba :) Lütfen bu mesajı gören herkes çok değil bir cümle dahi olsa yazsın.Çünkü hepinizin görüşü benim için önemli.Hiç uzatmıyorum.17 yaşındayım bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum.Anadolu Lisesindeyim ve eşit ağırlık sınıfındayım.Ancak sözelim çok iyi.Sınavlarda genellikle tam veya tama yakın yapıyorum.İstediğim üniversite ve bölümlerin çoğu sözelde.Ancak yüksekler.Örneğin Galatasaray İletişim,İstanbul Bilgi Halkla İlişkiler,Koç gibi...Ben düzenli çalışıp bu üniversitelerden birini kazanabileceğime inanıyorum.Ancak bir sıkıntı var ki bir türlü sözel sınıfına geçme cesareti bulamıyorum.Eşit ağırlıkta kalma sebebim kendimi garantiye almak istemem.Yani sözelde iyi bir yer için en az 20.000 yapmalısın ancak eşit ağırlıkta 100.000 ile en azından Sosyal Hizmetler tarzı bölümler olabilir.Gönlüm sözelden yana.Ancak yine de kararsızım.Siz olsanız ne yapardınız ? Şimdiden herkese teşekkür ederim.Lütfen buraya kadar okuduysanız bir cümle de olsa bir şey yazın.Çünkü artık karar vermek zorundayım.Zaman aleyhime işliyor...