Saç Rengi ve Saç Boyama Çok kararsızım :(

janisjoplin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
117
0
46
İstanbul
Kızlar merhaba benim yaşım 20,herkes saçlarımın doğal haline bayılıyor,koyu kumral fakat aralarda kızıl varmış gibi..ama çokta özeniyorum saç boyatmaya.beyaz tenliyim açık kahve gözlerim.kızıl düşünüyrdum fakat kaşlarım siyah ne yapalıyım sizce? bilmiyorumkismile

merhaba... 20 li yaşlarda bende kızıl saçlıydım şimdi oldum 24 sarı saçlıyım ama kızıl beyaz tenlilere çok yakısıyor. bende beyaz tenliyim sana da yakışacagını düşünüyorum... ben kaşlarımı boyatmamıştım gür değil kaşlarım. ama yengemin kaşları çok gür kızıl saçlı pek sorun olmuyor. eger begenmezsen kaş boyası alır boyarsın 5 dkkanı almıyor çok kolay üstelik.

ımm madem aklında bir kaç renk var önce ne istediğini belirle kesin bi şekilde ondan sonra boyat canım.yoksa sna çok yakışsa bile sen kendin begenmeyeceksin

dızıdekı kızın sacı sıyah degıl koyu bı renk ama sıyah degıl, bence kızıl yapma hatta bana kalırsa sacını hıc boyatma, daha yasında kucuk

bence saçlarında beyaz yoksa hiç boyatma. ilerde nasılsa boyatıcaksın ve bundan bıkacaksın. değişiklik arıyorsan balyaj falan yaptır uçlarına. ama siyah falan aman diyeyim boyama. dönüşü yok. siyahtan sıkılnca açtırmaya kalkışacaksın sonra da saçların yıpranacak kestireceksin depresyon depresyon depresyon...... hep yaşadım bunları...

bence en iyisi boyayla saçının bir iki ton açığından röfle gibi yaptır yaşına ve saç sağlığına en uygun olanı bu.

bende doğallığı tercih edenlerdenim fakat çevremdeki herkes boyatınca kendini garip hissediyor insan =)) Zaten saçlarımı uzatmak için o kadar uğraşıyorum,birde kestirmeye dayanamam =)
aysecolluoglu ,neden kızıla boyatmiyim çok zor bakımı ondan değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…