cok kararsizim

Kız iyimisin sen adam manyak mı Bedir nedir açılmak ta ne demek ? Sen kapalısın öyle bir yaşamın yokki zaten . İnçe ele sık doku. Zaten kötü bir evlilik yaşamıssın. Boşver ya bekarlıgın tadını çıkar . Gencsın daha bekle hayatına bak

Başlamadan bitir..
Adamın niyeti niyet değil.
Sen nasıl güveneceksin bir erkeğe güvenilmemesi gerektiğini tecrübe etmis hiri olarak . Bacim kendine gel aklının karışacak bişeyi yok . Uzak dur .

Kapalısınız ve aklınızı karıştıran şey; adamın otel köşelerinde sizinle nikahsız mikahsız bir şekilde gecelemek, vakit geçirmek istemesi değil de onun da işini bırakmayıp çalışacak olması! Sizin bu konularda daha hassas olmanız gerekmiyor mu?
Adamın niyeti sizinle yatıp kalkmak sadece, bunu herkes şıp diye anlamış bir siz anlayamamışsınız.

Sağlam evlilikler ve ilişkiler kadının çabalamasıyla değil , erkeğin tırnaklarıyla kazıyarak kadını elde etmesiyle yaşanıyor. Eğer bu kadar kolay elde edilirseniz çok kolay da terkedilirsiniz

Sizin hassasiyetlerinize saygi duymayan adamla bir yola çıkmayın.
Size saygi duymuyor oldugunuz gibi kabul etmiyor cok uzulursunuz...

Yahu akşam dışarı çıkarken sana kötü gözle bakmasınlar açarsın başını deyince höst diyemedin mi bu densize sen?Bu kadar saf olma lütfen yaşın öyle küçük de değil tecrübesi zde değilsin.Erkeklere karşı net çizgilerin olsun

ayrıl

Bende adamın niyetini iyi bulmadım. SiZ gitmeyin o gelirse görüşürsünüz . SiZe söylediği şeyler mantık dışı.

Çok afedersinde açık açık konuşacağım. Adam alemlere akalım elimin altında sevisecek kadın olsunun kibarcasini teklif etmiş sana farkinda mısın?

Gercekten değer veren biri seni değiştirmeye çalışmaz ( gerek karakter gerek dış görünüş ) oldugin gıbı kabul eder. Yaşında küçük değil kanmayın böyle adamlara ya.

Yazdıklarınızı bir de başkası yazmış gibi okursanız saçmalığı ve nasıl bir adam olduğunu anlarsınız zaten

Çok Afedersin ama seni direk yatağa atmaya çalışıyor. ....
Böyle boş kafalı biriyle muhattap olma allahıni seversen.

Benim bır sürü kapalı arkadaşım var gayet iyi evleniyorlar fakat bar tarzı birseyse dediği disco gibi tabiki hoş olmaz.
İşte adam olsa zaten başını aç demez .
Sana katiyen iyi gözle bakmıyor.
Sakın bu adamla bi yola girme çok pişman olursun.
Her boşanmayi sorun etmeyen adam iyi biri diye birşey yok.
Şahsen yaşadım adam geçmişin umrumda değil diyip kullanacağını sandı beni.
Adam gibi birini bul kendine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…