• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri COK KARARSIZIM yardimm!! (resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kopievongetattachment.jpg

Bence buuu :lepi:

beni böyle beyenmezler diye kestiremiyorum böyle kisa mafoldumben
aslinda sac sagligim icin bu iyi ama cesaret yok......

beni böyle beyenmezler diye kestiremiyorum böyle kisa mafoldumben
aslinda sac sagligim icin bu iyi ama cesaret yok......

yav bırak kendin beğenmen yeterli değil mi...
bu modeli çok seviyorum, saçlarımı kıyamıyorum kestirmeye uzun kalsın, ama model değişikliği istediğim an bu modeli düşünüyorum zemuszemus
bak çok yakışmış söliyim

sonuc budur, baska türlü olmadi boyamadimda, saclarim cok incelmis :gitme: ama memnunum, uzadikca havali durur, toparlansin biraz

Son düzenleme:
en ıyısı sen boyuna dokundurmadan kat attır bu emocular gıbı bol kat en ıyısı ooooooo

saclarim cok ince oldugu icin cok kat da olmadi
boyundan 3 cm mi ne gitti. ama dahada azaldi, bilemiyorum bi yikayiop tekrar kendim fönliyim bakalim

emo style saç için saçların az görünüyo. o bol katlı model gür saçlarda kendini gösteriyo. ama senin saçların da güzel olmuş cnm. bence düzleştirmek yüzüne çok yakışacak.

emo style saç için saçların az görünüyo. o bol katlı model gür saçlarda kendini gösteriyo. ama senin saçların da güzel olmuş cnm. bence düzleştirmek yüzüne çok yakışacak.

evet bide düzlestiriyim diyorum
bide kivircik denicem zemuszemus

canım bence de doğru bir karar olmuş çok katlı saçlarını daha da ince gösterir ben sevmiyorum öyle.
ama saçların sanırım bi toparlansın kendine gelsin diye kestirdin ama şimdi düzleştireyimm diyorsunn:gitme::gitme::gitme: eğer düz denemek istiyorsan eğer fön çekerek falan yap bari de düzleştirici kullama yıpranmasın hemencik a.s

2 numero hiç de fena degil ama katlarını çok üstten baslattırma asagıda olsun
yoksa sekli çok garip oluyo

benim saçımda rengide modelide senin fotomontajda kullandığın gibi.çok kullanışlı ve değişik öyle yapabilirsin test edilmiştir:))

arkadasim bence montajli sacta cok guzel ayrica sarida yakismis bu arada ve altindaki resimde guzel ikisinin arasinda tercih yap bence o iki model guzel

Bugün bu modelı kestırıyorummmmmmmmmmmm

kopievongetattachment.jpg

bencede korkma yaaa kökü bizde ben kazıttım bir ara resmimede bakabilirsin gerçekten cesursan kısacık kestir deliysen benimkisi gibi yap.bnden bu kadar sevgilerimle

dsc02027oc.jpg

dsc02029s.jpg

dsc02020t.jpg

dsc02039z.jpg

dsc02038c.jpg

eveeeet kestirdiiim :)

tepkiler güzel oldu, herkes beyendi.... ama erkek arkadasim görmedi daha eyvah :)

Son düzenleme:
Back