kızlar ne yapacağımı bilemez durumdayım hemen anlatayım :
9 yıllık kardeşten öte bir arkadaşım var . Yarın 2 aylığına gezmek için Amerikaya gidiyor. Beni 25 Kasımda bir aksilik olmassa istemeye gelicekler ve o gün söz kesilicek. Nişan içinde arkadaşımın geldiği tarihi bekleyelim dedim buda ocak 25 olucaktı , liseden beride hep derim nişan tepsimi sen tutucaksın başka kimseye tutturmam diye . Ama erkek arkadaşım ve ailem nişan bu beklemesek nolcak diyolar aslında bnde biran önce yapmak istiyorum . Anlayacağımız bir yarım yap diyor bir yarım yapma bekle diyor ve arada kalmak çok kötübir durum
bence yıllardır hayalini kurduğun bir durumdan yani bu özel gününde arkadaşınla olmaktan vazgeçmemelisin. nişan bu ne olacak falan demişler ama hayatında kaç kere nişanlanacaksın ki? yani ben olsam arkadaşımı beklerdim ama tabi sen bilirsin yine... duygularını tartabilirsin mesela o gün arkadaşın yoksa nasıl hissedeceksin ve arkadaşın olmadan ama daha erken yaptığında nasıl hissedeceksin bunları kıyaslayabilirsin en iyi kararı yine sen vereceksindir.
karar verebilsem çatlamadan iyidir aslında beklemeyi çok istiyorum ama ailem ve erkek arkadaşımın ailesi beklemesende olur diyor aklıma kurt sokuyolar sonrada ama yinede sen bilirsin diyorlar aslında arkadaşımda ya bekleme sen yap erkenden ne gerek var beni beklemene dedi arkadşaımın anneside çok saçma beklemen bekleme nolcak falan dedi amaannnn ne zormuş bu işler yarabbim tabiki eksikliğini hissedicem ama büyük ihtimal o kokuşturmada aklıma gelmicek bi süre ama erktesi günlerde ve yıllarda acaba ya 1ay daha neden beklemedim dicekmiyim bilmiyorum
ben en iyisi arakdaşımı keseyim 2 aylığına totosunu gezdirmeye gidip beni beklettiği için
arkadaşın başka zaman gitse de o tarihte yanında olsa olmaz mı acaba. sonuçta bunun hayalini kurduğuna göre gerçekten senin için çok önemli biri ve o nişan günü yanında olmazsa eksikliğini sonradan hissedersin gibime geliyor.
benim nişanım kurban bayramında olsun diye aileler konuşmuştu ama yengem yurtdışında olduğu için ocağa erteledik. ailem ve sözlümün ailesi çok karşı çıktı ama biliyorumki ogün yengem olmadığı için ben ileride hep kötü hissedeceğim. kendisi benim için çok özel bir insan, yeri başka bende. ayrıca her durumda nişanımın önce ya da sonra olması düğün tarihimi değiştirmeyecek onun için 2ay geç yapmak bize birşey kaybettirmeyecek.
teşekkür ederim arkadaşlar bende bir an gaza geldim sanırım biran önce yapalım diye evet dediğiniz gibi düğün zamanımı geciktirmicek nişanımın 1 ay erken olması yada ocakta olması ..
arkadaşım ertelemeyi tabiki isterdi ama aylar öncesinden alınmış bir biletti ve yapılmış bir plandı o zaman bnm nişan tarihim belli değildi daha. o yüzden kendime ve dostuma haksızlık etmek istemiyorum . erkek arkadaşım biraz söylendi ama başıma ekşime sonra nasıl istersen öyle olsun dedi bende beklemeyi seçtim onsuz olursa kendimi hiç affetmeeceğimi düşündümm
Arkadaşıjn senin nişanının beklemeyip gezmeye gidiyorsa sen de onu beklemek zorunda değilsin.
Bence nişan-düğün bunlar daha önemli olaylar. Onun seni beklemesi gerekirdi senin onu değl. Hem bu nişan sadece. O olmasa da olur bence. Anne değil baban değil. Ortada hastalık vs gibi bir durum da yok. Sırf arkadaşının zevkini bekleyeceksin yani. Ben olsam beklemezdim ama karar senin tabii. Herkes ok veriyorsa ve vaktin de varsa bekle o zaman.
arkadaşın gezmeye gidicek ve sen evlilik için ilk adım olan nişanı erteleyeceksin oo daha neler...arkadaşın senin için gezmeye gitmesin bence..çok saçma çok bir anönce yaptır canım çok saçma onu beklemen zaten kızın annesi bile beklemen saçma demiş ..