• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çok Kararsızım Saçlarım Mahvoldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi qsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inan bana cok ıcten soyluyorum super sac rengın bayıldım ...hıc tedırgın olma canım ya bayıldım gercekten...

Saç rengin çok güzel, ben de sonbahar kızılına boyadığımda akınca bu rengi alıyordu ve seve seve kullanıyordum. Soğan kabuğu bu biraz daha açığını daha çok seviyorum hatta turuncumsu bi renk oluyo. Bence kullan böyle iyice akınca tekrar boyarsın a.s.

5f14c93df8910a02e7011cq0.jpg

9dee83f971787ff425f92pi7.jpg

5975b060cb8c014cc9ac2id8.jpg

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.
Benim saçım aylar önce orealla açıldı koyu renk olduğu için.Üzerine kuaför açık kahve karamel boyadı bende birkaç ay sonra kızıla döndüm yaklaşık 3-4 kere boyadım kızılın farklı tonlarına.
En son palette sonbahar kızılına boyamıştım bir hafta geçmeden bu rengi aldı.
Uçları neredeyse bembeyaz oluyor.
Kızıla boyadığımdan beri şöyle içime sine sine kullanamadım.
Uçları acaba öldü mü böyle bembeyaz oluyor.Kestirsem diyorum o zaman boya tutar mı?
Bir de benim yüzüm iri olduğu için biraz kapatmak istiyorum nasıl bir kesim gider benim yüzüme?
Kahkül kestirsem yakışır mı?
Bilgisi olanlar düşüncelerini paylaşmak isteyenler lütfen fikirlerinizi bekliyorum.
a.s.
Çok kararsız kaldım:uhm::uhm::uhm:

canım saçındaki beyazlığın sebebi daha önceden orealle açılan kısım ıyıce yıprandığı için artık boya tutunamıyor saçın uzerıne.o yuzdende oldukça soluk ve bakımsız bır hal alıyor saç. eğer bu renk farklılığından rahatsızsan saçının dığer yerlerinide açık renklere boyaman gerekir ki uçlar aktığında pekte ton farkı belli olmasın. daha koyu renklere boyadığın takdırde saçın yıne zamanla akacaktır ve yıne beyazımsı olmasa da saçında ton farklılıkları görulecektir. bı arkadaşımında boyleydı. ıkı yıla kadar surekli saçlarını yavaş yavaş kestirip orealli kısımlardan kurtuldu.ayrıca eğer göz yapını begenıyorsan kahkul kestirmelisin.çünkü saç uçları nerde bıterse o yer vurgulanır. mesela yanak bolgene duşen katlar yanaklarının daha çok ortaya çıkmasına boyun bolgesinde bıten bır saç boyun bolgesini daha çok ortaya çıkarır. kesim yaparken bunu göz onunde bulundur canım

arkadaşlar ben de 2 gün önce tam bu renge boyattım saçımı(ilk boyandığında biraz daha canlıydı tabi) soğankabuğu rengi bu yaz çok moda dediler ona kandım ama şimdi depresyona giricem nerdeyse,ben kendimi bildim bileli sarışınım bunu da sarının üstüne yaptırdım zaten.Şimdi tekrar sarıya dönmek istiyorum acaba mümkün müdür? :((

arkadaşlar ben de 2 gün önce tam bu renge boyattım saçımı(ilk boyandığında biraz daha canlıydı tabi) soğankabuğu rengi bu yaz çok moda dediler ona kandım ama şimdi depresyona giricem nerdeyse,ben kendimi bildim bileli sarışınım bunu da sarının üstüne yaptırdım zaten.Şimdi tekrar sarıya dönmek istiyorum acaba mümkün müdür? :((

canım sarının ustune yapmışşan beklemen gerek saçında ıyıce aksın. 1 ay kadar bekle. sonra saçını .8.1 e boya bıraz daha alır kızıllığını. sonra yavaş yavaş her aktığında 9.1 e boyarsın sonrada 10.1 e boyarsın. ve sarı olur yıne saçın. ama sabretmen gerek canım 3 ay kadar anca o zaman saçına en az zararı vererek elde edersin eski saç tonunu. ayrıca bazo saç boyaları çok zor akıyormuş sen hangı marka ile boyadın

canım sarının ustune yapmışşan beklemen gerek saçında ıyıce aksın. 1 ay kadar bekle. sonra saçını .8.1 e boya bıraz daha alır kızıllığını. sonra yavaş yavaş her aktığında 9.1 e boyarsın sonrada 10.1 e boyarsın. ve sarı olur yıne saçın. ama sabretmen gerek canım 3 ay kadar anca o zaman saçına en az zararı vererek elde edersin eski saç tonunu. ayrıca bazo saç boyaları çok zor akıyormuş sen hangı marka ile boyadın

9 ve 10 çok açık,zaten ben 8 istiyorum doğa rengim de açık kumral olduğu için..Her gün yıkasam saçımı yine de en az 1 ay mı beklemeliyim?:uhm:

Bu renk bence herkesin arayıp da bulamadağı renk. İnsanlar bu renk için deli gibi uğraşıyor... :) Yine de beğenmediysen bir kuaförüne danış...

canım uçlarından biraz aldırabilirsin ve koyu bir kızıl tercih et çok fazla akmaz aksa bile böyle durmaz yalnış anlama ama bence bakımsız gibi görünüyor uçları o yüzden kestir derim canlansın saçın mat duruyor çünkü katlı güzel bir kesim yaptır sadece uçlarını aldır amaeğer saçın düzse kahkülde yaptırabilirsin yakışır..

Ben de çok beğendim saç rengini kaydirigubbakcemile5
Güle güle kullan :1hug:

çok güselllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll, nesini beğenmiyorsunnnnnnnnnnnnn alla allaaaaa :))))))

Bu rengi de herkes beğenmiş ama çok sağlıksız duruyordu.:1no2:
O renkten sonra kuaförüme gittim koyu kızıl yaptırıyım diye
O da kızıl kahve yapalım dedi yaptı 2-3 hafta sonra aktı iğrenç bişey oldu sonrada tak etti canıma gittim simsiyaha boyattım altta kızıl olunca 3-4 aydır siyahlığı gitti kahve tonuna döndü kestane gibi oldu doğal rengine yakın oldu
Bende saçlarımı seneye kadar dinlenmeye bıraktım hiçbişeycikler yaptırmıycam
Mezuniyetimde Allah izin verirse yaptırcam.

Bu rengi de herkes beğenmiş ama çok sağlıksız duruyordu.:1no2:
O renkten sonra kuaförüme gittim koyu kızıl yaptırıyım diye
O da kızıl kahve yapalım dedi yaptı 2-3 hafta sonra aktı iğrenç bişey oldu sonrada tak etti canıma gittim simsiyaha boyattım altta kızıl olunca 3-4 aydır siyahlığı gitti kahve tonuna döndü kestane gibi oldu doğal rengine yakın oldu
Bende saçlarımı seneye kadar dinlenmeye bıraktım hiçbişeycikler yaptırmıycam
Mezuniyetimde Allah izin verirse yaptırcam.

güle güle kullan canım :)))
en güzeli doğalı ...a.s.a.s.

Back