• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çok Kararsızım Saçlarım Mahvoldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi qsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qsd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
330
3
96
Ankara
5f14c93df8910a02e7011cq0.jpg

9dee83f971787ff425f92pi7.jpg

5975b060cb8c014cc9ac2id8.jpg

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.
Benim saçım aylar önce orealla açıldı koyu renk olduğu için.Üzerine kuaför açık kahve karamel boyadı bende birkaç ay sonra kızıla döndüm yaklaşık 3-4 kere boyadım kızılın farklı tonlarına.
En son palette sonbahar kızılına boyamıştım bir hafta geçmeden bu rengi aldı.
Uçları neredeyse bembeyaz oluyor.
Kızıla boyadığımdan beri şöyle içime sine sine kullanamadım.
Uçları acaba öldü mü böyle bembeyaz oluyor.Kestirsem diyorum o zaman boya tutar mı?
Bir de benim yüzüm iri olduğu için biraz kapatmak istiyorum nasıl bir kesim gider benim yüzüme?
Kahkül kestirsem yakışır mı?
Bilgisi olanlar düşüncelerini paylaşmak isteyenler lütfen fikirlerinizi bekliyorum.
a.s.
Çok kararsız kaldım:uhm::uhm::uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben cok beğendim sac rengini.. bide acık tenlisin belliki.. cok tatlı sacının rengi..... uzunlugunu bozma bence.. kahkülde eger iyi kullanabileceksen kestir zahmetli bi iş.. olmadı biraz daha kat attır önlere.. ama renk cok hoş...

Benim saçlarımda böle oryal olduğu için uçları beyaz sarı tuhaf bir renk oldu ama düzenli olark 2 şer cm kestiriyorum ama senin renk çok güzel olmuş saçların düzse kahkül ii gidiyor yoksa benim gibi hergin onları fön çekmen lazım veya yanaklarına doğru kısa perçemler attır o da yüzü ince ve küçük gösteiyor ama rengin çok güzel memnunsan kalsın çok yıpratma yoksa püskül püskül oluyo

Ay kızlar sağolun valla çok şaşırdım ben mahvoldu diye düşünürken.a.s.a.s.
Ama kızıl gibi durmuyor değil mi?:uhm:
Ne renk bu soğan kabuğu falan mı acaba?
Bir de kahkülü yana doğru attırsam daha mı kullanışlı olur ve yüzü ince gösterir?:uhm:
CADIARZU
:içelim:

Ay kızlar sağolun valla çok şaşırdım ben mahvoldu diye düşünürken.a.s.a.s.
Ama kızıl gibi durmuyor değil mi?:uhm:
Ne renk bu soğan kabuğu falan mı acaba?
Bir de kahkülü yana doğru attırsam daha mı kullanışlı olur ve yüzü ince gösterir?:uhm:
CADIARZU
:içelim:

canım,

kahkül saçın düzse çok güzel olur.ama dalgalı ise çok uğraştırır.
saçının boyu ve biçimi çok güzel bence.
saçın orealle açıldığı için boyalar daha çabuk akar.
uçları da o yüzden beyaza yakın olur.
oreal rengi çabuk saçtan akıtıyor yani.
patlıcan moru güzel bir renk.ama saçlarında oreal var ,o da bir süre sonra boya akınca mor olur.
rengi güzel.soğan kabuğu gibi.
ama daha kızıl olsun istersen koyu kızıl veya şarap kızılı yapabilirsin.
hem daha az akar hem de akınca rengi çok açılmaz.
ancak da 3-4 boyamada rengi oturur.
ay çok konuştum .kusura bakma.konu kızıl saç olunca çenem düşüyor.
ben de çok çektim kızıldan da.

Sağol alexcim ama koyu kızıl da bi süre sonra akıp bu hale gelirmiki?
Kesimi de en iyisi yanlara doğru katlı az bir kahkül attırayım çünkü saçlarım dalgalı bu fönlü hali,düz kahkül kullanışız olur birde herkes kahküllü geziyor bu aralar.Az da uçlarından aldırayım da kırıklarım çok.Hem beyazları azalır biraz.

AMA RENKTE KARARSIZ KALDIM.:uhm:

Bencede süper bayıldım saç rengine hatta bugun bir kızda gordum onada cok yakısmıstı bu renk

rahat rahat kullan ;)

Kesimi de en iyisi yanlara doğru katlı az bir kahkül attırayım çünkü saçlarım dalgalı bu fönlü hali,düz kahkül kullanışız olur birde herkes kahküllü geziyor bu aralar.Az da uçlarından aldırayım da kırıklarım çok.Hem beyazları azalır biraz.

canım,

koyu kızıl yaparsan veya şarap kızılı 2-3 boyamadan sonra rengi oturur ve bu kadar açık renk olmaz.

ama yine de sen bilirsin.
bence şarap kızılı çok hoş . bir de koyu kızıl ve koyu yakut var palettenin .
çok hoş renkler.,
ben de denedim bu renkleri,aksa da daha koyu oluyor.
ben de röfle yaptırıp üstüne boyamıştım.
3 boyamadan sonra renk güzel oldu.

Sağolun kızlar moralim düzeldi valla..Barıştım saçlarımla:dance:
Alexcim sağol sende düşüncelerin için sanırım şarap kızılına boyatıcam çünkü eminim erkek arkadaşım bu rengi beğenmeyecek kızıl seviyor o,koyu kızılı çok seviyor,palette koyu yakut gerçekten de güzel gözüküyor.kuaföre söylesem o renge boyar heralde:):):)
:dance:
TEŞEKKÜRLER HEPİNİZEa.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:

saçının rengi hoşş aslında..
bende saçlarımı sonbahar kızılına boyadım ondan önce kolestonun kahvesine boyamıştım bazı yerleri tuttu bazı yerleri pek tutmadı 1 gün sonra kolestonun aşk alevine boyadım tam istediğim sonucu vermedi ben o sonbahar kızılı gibi olsun istiyorum ama hemen olmayacağınıda biliyorum zmnla yavaş,yavaş a.s ama aşk alevi gerçekten güzel tutuyo sen bence uçlarından aldr biraz bide bi süre boyama yada bakım yaptır öncee yerimseniben

Sağolun kızlar moralim düzeldi valla..Barıştım saçlarımla:dance:
Alexcim sağol sende düşüncelerin için sanırım şarap kızılına boyatıcam çünkü eminim erkek arkadaşım bu rengi beğenmeyecek kızıl seviyor o,koyu kızılı çok seviyor,palette koyu yakut gerçekten de güzel gözüküyor.kuaföre söylesem o renge boyar heralde:):):)
:dance:
TEŞEKKÜRLER HEPİNİZEa.s.a.s.a.s.

inşallah istediğin gibi olur canım.
şimdiden güle güle kullan.
boyayınca buraya resmini koyarsın artık değil mi?

saçinin Rengi çok Hoşşşş Değiştirme Bence

Benim Saçimin Renginin Aynisi Ben De Bu Rengi Elde Etmek Için Selektive 8.44ü Kullandim Fakat Değiştirmek Istiyorum Ben

inşallah istediğin gibi olur canım.
şimdiden güle güle kullan.
boyayınca buraya resmini koyarsın artık değil mi?
Evet canım bir süre daha bu rengi kullanmaya karar verdim.
Kararımı değiştirdim yani.Ama biraz daha kullanınca boyatıcam.
O zaman koyarım canım buraya.Teşekkürler fikirler için
..a.s.

bence saçın rengi harika.
bence aynı rengi tekrar tutururup boyat dicem ama kızıl renkler çok çabuk akıyo bende boyatmıştım aktıkça rengi değişiyo rengi değiştikçede güzelde oluyo güzel oldukçada hadi dön tekrar başa aynı rengi tutturmaya sürekli.
kızılda rengi tazelemek gerekiyo ayrıcana saçın yıpranmışsaa kızıl tonları tercih etme kendi rengine boyat ve saç dinlensin biraz şaçlarımız can çekişiyor kızlarrr:)

kesinlikle saç renginle oynama çok çok hoş bir renk soğan kabuğu rengi gibi güle güle kullan arkadaşım...

Bende sarının üzerine kızıl kahve attırdım ve sarılarım tekrar görünmeye başladı :( Kızlar saçımı kuaför çok kısa kesti 1ay sonra ablamın düğünü var. Üzülüyorum yaaaa birde kat kat kestiği için dolgun durmuyor saçım. Acilen uzatmam lazımmm :(

Back