• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kararsızım resimlere bakıp halı rengine karar verelimmi

canım biraz geç gördüm ama aynı benm kuzenminde seninkiler gibi renk farkı vardı aynı şekilde tül ekru fonlar siyah halıda düz ecru aldı ve inanılmaz hoş oldu aynı sennki gibi koltklar siyah mobilya ekru abanoz ve uyumlu alsa bukadar güzel olmazdı

canım biraz geç gördüm ama aynı benm kuzenminde seninkiler gibi renk farkı vardı aynı şekilde tül ekru fonlar siyah halıda düz ecru aldı ve inanılmaz hoş oldu aynı sennki gibi koltklar siyah mobilya ekru abanoz ve uyumlu alsa bukadar güzel olmazdı

evt taşındık ve evimi dizdim perdem kırık beyaz
halım beyaz çok uyumlu oldu .vitrinlerimi yollayamadım henüz artık yavaş yavaş kapıya doğru götürürüm:1:

Kızlar merhaba,
Kısmetse yaza evleneceğim ve nişanlımın bekar evi olduğundan eşyaları şimdiden aldık. Halıyı çok beğenerek aldım ama uyumlu oldumu karar veremiyorum. Fotoğraflarda ev biraz dağınık kusura bakmayın nişanlım şuanda evde oturduğundan temizlik işlerine vakit buldukça ben bakıyorum. Perdelerde geçici olarak takılmış perdeler. Ben turkuaz ya da cam mavisi düz perde almayı düşünüyorum. Salonda Tv nin altına da akvaryum koydum tabi onu beyaz lake ile çerçeveleteceğim yanına da çekmeceli küçük bir dolap belki.Sizlerinde fikrini öğrenmek istedim. Yorumlarınızı bekliyorumm... $fotoğraf 1.webp$fotoğraf 2.webp

Kızlar merhaba,
Kısmetse yaza evleneceğim ve nişanlımın bekar evi olduğundan eşyaları şimdiden aldık. Halıyı çok beğenerek aldım ama uyumlu oldumu karar veremiyorum. Fotoğraflarda ev biraz dağınık kusura bakmayın nişanlım şuanda evde oturduğundan temizlik işlerine vakit buldukça ben bakıyorum. Perdelerde geçici olarak takılmış perdeler. Ben turkuaz ya da cam mavisi düz perde almayı düşünüyorum. Salonda Tv nin altına da akvaryum koydum tabi onu beyaz lake ile çerçeveleteceğim yanına da çekmeceli küçük bir dolap belki.Sizlerinde fikrini öğrenmek istedim. Yorumlarınızı bekliyorumm...Eki Görüntüle 695237 Eki Görüntüle 695223

ben halıyı beğendim koltuğa uymuş perde rengi bana göre değil.evlendiğimde maviye griye yakın perde vardı
4yıl kullanıp değiştirdim çok sıkıldım çok uyku veriyodu
ama sonuçta isteyerek alıp kullandım akvaryum beyaz olursa güzel olur ben beğendim:nazar:

Yeniden Merhaba =)

Salonumun son halini paylaşıp yine fikir almak istedim. Bu fotoğraf perdelerimi taktırdıktan sonraki hali ancak kuşumun kafesi için bir ayaklık aldım akvaryumun üzerinde durmuyor. Oda da karar veremediğimakvaryumun üzerindeki boşluğa ne koyacağım. Duvar sticker düşündüm karar veremedim raf da olmaz gibime geliyor çok kararsızım. Bu arada fotonun arkasında görünmeyen kısımda tv dolabının malzemesinden masa takımım var. Güzel yorumlarınızı bekliyorum;) Sevgiler...

$ev.webp

dıger koşelerıde gorursek daha ıyı fıkır verebılırız...akvaryum başka yere gecış yapabılır mesela:)
daha oncekı halını gormemışım ...
koltuk şu halıyle olumlu..
ama akvaryum ..
sankı oncekı halıyle daha ıyı..
ya da başka bır yer olsa..

Son düzenleme:
Yeniden Merhaba =)

Salonumun son halini paylaşıp yine fikir almak istedim. Bu fotoğraf perdelerimi taktırdıktan sonraki hali ancak kuşumun kafesi için bir ayaklık aldım akvaryumun üzerinde durmuyor. Oda da karar veremediğimakvaryumun üzerindeki boşluğa ne koyacağım. Duvar sticker düşündüm karar veremedim raf da olmaz gibime geliyor çok kararsızım. Bu arada fotonun arkasında görünmeyen kısımda tv dolabının malzemesinden masa takımım var. Güzel yorumlarınızı bekliyorum;) Sevgiler...

Eki Görüntüle 1011973

akvaryumun önceki hali daha iyi gb..sticker daha iyi olur diye düşünüyorum...
güzel olmuş beğendim:34:

buarada fotoğrafları atmadım sebebi halılarım geri gönderdim çoktan oğlumun alerjik astımı sebebiyle

Canım yorumun için teşekkür ederim. Alerjik astım benim kardeşimde de vardı ginseng adında bir şurup gibi bir şey içti ve geçti bilgin olsun.

Bir mekana uyumu en kolay halı ve duvar renklerinin değişimi getirir , perde ikinci aşama diye düşünüyorum çünkü benim istediklerim oldukça pahalı oluyor :)

Canım yorumun için teşekkür ederim. Alerjik astım benim kardeşimde de vardı ginseng adında bir şurup gibi bir şey içti ve geçti bilgin olsun.
Bir defalıkmıydı peki
Bir mekana uyumu en kolay halı ve duvar renklerinin değişimi getirir , perde ikinci aşama diye düşünüyorum çünkü benim istediklerim oldukça pahalı oluyor :)

Doğru ewet :34:

Perdem krem oldu yalnız
Kırık beyaz sayılır
Bu konu 2012 idi
Ama tabi halen vitrinim ve koltuğum uyumsuzlukla devam ediyor

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
Back
X