- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 37
- Konu Sahibi Superisi 2009
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilki dediğin koltuklarmı iyibence kesinlikle ilki halı perddeee.Mobilyalarlar uyumlu olunca koltuklarla olmuyor bence ilki çok hoş
bencede hersey cok uyumluda koltuklar biraz bozmus cnm :)
ilki dediğin koltuklarmı iyi
bende koltuklarımı çok seviyorum.bide salonumun siyah beyaz gümüş rengine çevirmek istiyorum.bunların yanına tv ünitesi gelcek oda siyah beyaz
vitrin modası bitti diolar vitrini mi yok etsem konsolumu bilemedim
şuanki halini çok eleştiren oldu.halımda kahverengi krem çünkü oda bayağı eleştirildi şimdi kendi evime geçiyorum Allahın izniyleyoo bence cok hos ve sade..sen sadecebunu yerlestirdikten sonra odana bi komple bak ondan sonra ranklerle oynalabilirsin zaten..fazla bisey degistirmene gerek yok sadece ufak tefek süs esyalarinda yada tül - hali gibi esyalarinda degisiklik yaparak hepsini güzel kombine edebilirsin bence :)
Bencede ilk resimdeki..
şuanki halini çok eleştiren oldu.halımda kahverengi krem çünkü oda bayağı eleştirildi şimdi kendi evime geçiyorum Allahın izniyle
en azından bi renk uyumu olsun.süs eşyaları için eşim beyaz siyah alma dio gümüş rengi al dio ama bence tv ünitesine beyaz siyah ta gider
Ya sonucta herkesin zevki ayni olmuyor elestiren cok olur aksi taktirde begenende cok olur.. kendi evine gectigin icin herseyin cok uyumlu ve güzel olmasini istedigini anliyorum..ben mesela esyalarimi maddi duruma göre almak zorunda kaldim ilerde ins bende evimi cok güzel dösemek istiyorum herkes gibi.. ama senin yapacagin söyle bisey: simdi elinde olan ve alacagin esyalari bi odada bitmis sekilde hayal et ordan zaten sanirim neyim olmiyacagini anlarsin.. ama en önemlisi senin icinde kendini huzurlu ve mutlu hiss etmen canim icerde oturdugun zaman icin cok rahat etmeli ferahlamali :)
süpersin ya çok güzel konuşuyosun .millete beğendiricem die yıpratıyorum kendimi mutluda olamıyorum.
ne yalan söliyim sen söliyince farkettim girdiğim durumu.içim rahatladı
zaten ben altınla döşesem evi yine konuşan konuşuyo
dedğin gb yapcam eşyalar girsin içeri (yen eve) sonrasına orda bakarım artık
aslında diğer bölümlerde problemlerimi hep anlatıyodum.pek te normal insanlar arasında deilim .ailede çok kıskançlık var. ama işte insan zaman zaman unutuyo benim gb buşekilde hatırlamış oldum.biaz daha durumları çok iyi buarada aslında neden bilmiyorum yarış yapıyolar bende bu form sayesinde bu yarıştan çıkıyorum artıkyani bende onu diyorum bak mesela dedigim gibi ben mecbur nisanlimin maddi durumuna göre sectim esyalari..sonucta bende onunla beraber ödicem..sen evinde ikramini eksiksiz yaptiktan sonra kimseye laf düsmez bence hem bazen senin ufak mutlu yuvanda cok huzurlu oldugunu görünce cekemeyenlerde oluyor senin esyalarin cok güzel bence..
hem o elestirenlerin esyalarini merak ettim dogrusu seninkilerinden cok mu daha iyi :)
konusanlarda iyi niyetinden degil cekemediklerinden konusuyorlardir..hani herkes ister cok güzel bi ev esya ama herkesin durumuna göre herkes ayagini yorganina göre uzatir onlarin derdi baska bence..
sen istedigin gib döse..esinle beraber oturup icerde tv izliyeceksin..onlari düsün..icin rahat olsun evinde :)
oturma odasıyla yemek odası farklı odalar da mı?
öyleyse: oturma odası gri, yemek odası açık kahve ikisi beraberse gri ve açık kahve karışımı .)
aslında diğer bölümlerde problemlerimi hep anlatıyodum.pek te normal insanlar arasında deilim .ailede çok kıskançlık var. ama işte insan zaman zaman unutuyo benim gb buşekilde hatırlamış oldum.biaz daha durumları çok iyi buarada aslında neden bilmiyorum yarış yapıyolar bende bu form sayesinde bu yarıştan çıkıyorum artık
Seni anliyorum ama herzaman icin sirf kendine bakacaksin en önemlisi bu baska islere girdigin zaman cok kafan agrir